Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ja osobne by som nekupoval mechanicke kotucovky, ale kupil by som si deore LX alebo XT, maju kolmy dopad, mala udrzba, nemusis menit naboj na kolese....ak uz chces kotuce tak AVID,,,,ale ja by som bral hydraoliku
Zobraziť komentár 16.05.2005 - 20:46:14
00
jednoznacne suhlas Avid Avid Avid
Zobraziť komentár 17.05.2005 - 00:19:52
00
Chlapi asi vezmem fakt tie deorečka, neoplatí sa mi tam vrážať veľa peňazí keďže si chcem na budúci rok kúpiť nový bajk a tento dať bratovi. Chcem ten egoist ale včera som si pozeral meridy a tie su tiež celkom cool, alebo kellys. No neviem, ale mám ešte dosť času na to aby som sa rozhodol, ale authory ma nejako priťahujú, neviem prečo ale je to tak.
Zobraziť komentár 17.05.2005 - 09:18:57
00
Mne sa nepriklad Kellysy a authory vobec nepacia.....
Zobraziť komentár 17.05.2005 - 15:52:41
00
Ak ti nevadi vysia cena mechanik, isiel by som do Avid.

Tu mas testy http://www.mtbr.com/reviews/disc_brake_system/

jazdim tie prve v zozname. Myslim ze lepsi pomer/cena ani nezozenies, v brzdeni tromfli brzdy za 250 dolacov a pritom stoja 99. co je na zvazenie. Pritom sa skvelo nastavuju, neviem ako ostatne brzdy, ale tieto meju koliecka z kazdej strany na nastavenie vzdialenosti platni. Takze nejake skrtanie nehrozi. Nastavis to aj "za jazdy" za par sekund.

Przdy ucinok...... vid test. Dostali myslim aj cenu choice award MTB 2004.

Tieto brzdy su super argument pre tych, co tvrdia ze mechaniky su len pre paradu.
Zobraziť komentár 17.05.2005 - 18:01:49
00
No tak podla toho testu vychadza ze tieto mechaniky su lespie ako vacsina dobrych hydraulik co je podla mna hovadina...
Zobraziť komentár 17.05.2005 - 20:55:26
00
Čaute hoši, už som si objednal tie deorečká z akcebike.sk, myslíte že mi to aj dojde? Alebo už mám ísť radšej rovno inam?
Zobraziť komentár 18.05.2005 - 10:57:18
00
pocul som aj chvalu aj nespokojnost tak uz musis teraz len pekne cakat. a urcite daj vediet ako to doslo a tak. prajem vela stastia.
Zobraziť komentár 18.05.2005 - 12:08:28
00
2lolkos

nie je to hovadina.. Odskusane.

Ja na mojich Avidoch som v pohode prebrzdil kamose s hydro-hayes. Presny typ ti povedat zatial neviem, ale co som pocul vsetky hayes by mali brzdit perfektne.

Bud to nema spravne nastavene/zakalene alebo je tomu tak ako v tom teste.

Tie brzdy su naozaj podareny kusok, kto neskusil, neuveri.

P.S. Ja som vravel ze mechaniky nie su len frajerina :-)))
Zobraziť komentár 18.05.2005 - 15:09:07
00
no neviem...ale stale som skepticky ci dat taku istu sumu za mechaniky alebo hydry...

to Lubos: ked nedojde do 4 dni tak tam zavolaj a ked nebudu zdvihat abo budu vymyslat tak id inde
Zobraziť komentár 18.05.2005 - 15:55:52
00
to michal: neboj potom, ak mi vôbec dojdu tak to sem hneď fláknem ale asi to bude trošku trvať

to lolkos: do 4 dní asi neprídu lebo tam majú dodaciu lehotu do 5 dní a keď to posielajú na Slovensko tak tam je písané že k tým 5 dňom treba prirátať ešte 4-8 dní, takže si chvíľu počkáme, ale stojí to zato lebo to stále vychádza o nejaké kilečká menej, len ma štve že ich nebudem mať už túto sobotu na tom Dubnickom maratóne, rád by som ich tam vyskúšal. Teším sa tam jak sviňa, lebo som na takom niečom ešte nebol a myslím že keď pozerám na to počasie, tak to bude fakt na kotúče lebo s v-brake bude moj bike o 20kg ťažší, ale čo už skúsim to aj tak.
Zobraziť komentár 18.05.2005 - 16:43:50
00
pochybujem ze te avid prebzdia hayes-hydra.tak isto pochybujem ze su lepsie ako neviem kolko znaciek hydraulik.
Zobraziť komentár 18.05.2005 - 18:40:26
00
2ra

Co ti na to napisat. Aj Hitler si myslel ze je neporazitelny.

treba to odskusat.

Jazdil som kvalitne Hydro aj kvalitne mechaniky. Hydro maju vyhodu ze packa ide krasne jemne, u mechanik je to predsa menej prijemnejsie. Ale co sa tyka brzdneho ucinku, tam uz o rozdiel moc nejde.

Jasi neviem predstavit ze by to brzdilo este viac. Nedavno mi jeden typek vletel pod kolesa (moja chyba, bol som na chodniku) tak som si ustlal na betone, nebola ale ziadna brzdna draha, hned ako som videl ze je to v peeecku, tak som chytil brzdy na doraz a ma to vystrelilo zo sedla. Ciganovy sa nic nestalo, a to som isiel asi 30 km/h a vbehol predomna asi dva metre, nebolo kam uz uhnut. Bike zabrzdil na mieste, horsie to bolo so mnou.

Tam uz podla mna nejde o brzdny ucinok, ale skor o pohodlie. Tam maju hydry navrch, comu zodpoveda aj cena.

To ze kvalitne mechaniky brzdia lepsie ako lacnejsie hydro je predsa pochopitelne.

a tu cenu nedostali ais len tak pre nic. Ak budes mat niekedy moznost, urcite si ich odskusaj, keby si bol zo ZA, tak ti ich necham skusit. Ja by som ich nemenil.
Zobraziť komentár 19.05.2005 - 16:04:03
00
rad by som si to skusil,ale je to vec nazoru,a potreboval by som urcte na to viacej casu ako sa odviest 1km a konstatovat a kvalitych tych brzd.
Zobraziť komentár 19.05.2005 - 18:30:08
00
Ono na rovinke v mensej rychlosti zabrzdia skoro z fleku aj moje IKE shites vecka so spalkami za 20SK z lidlu ale v lese ked si na strmom kopci tak vtedy je citit ze to neni ono a ze mackas packy jak blazon a stale to kolo nezastavi a nezastavi...:)
Zobraziť komentár 19.05.2005 - 20:53:47
00
keyboard_arrow_up