Objednavali ste uz niekedy z tohto internet. obchodu? Chcel by som vediet ake su dodacie lehoty, cena, spolahlivost dodavky apod. Nietkore veci tam maju dost vyhodne...
ad 1. otazka: toto proste nevies.. stava sa aj ze v momente objednania pisu in stock ale na sklade uz neni, pretoze hodinu pred tebou niekto ten jeden kus objednal.. v tomto bol CRC obcas dost nezodpovedny.. aj ked mne osobne sa to este nestalo, vzdy som bol ten co objednal a dostal
ad 3. bud sa ty pridas k niekomu, alebo niekto k tebe to je na vasej dohode na koho adresu to pride.. alebo objednas sam a zaplatis si sam postovne
CraObs:
ad 1: mne se to stalo uz velakrat a preto som uz na chain takpovediac zanevrel. Vracali mi uz kvoli tomu 2x prachy na ucet. Dokonca som si odsledoval, ze viackrat aj po mojom objednani a zaplateni bol aj na druhy den tovar skladom (uvedene na stranke) a oznamili mi, ze uz nie je. Maju tam niekedy chaos, co sa ale nedivim, pretoze je to najvacsi europsky bikeshop. Tak ci tak, som nejako presiel na wiggle.
ja to nakoniec budem riesit asi takto: http://www.kolokram.sk/product_info.php?products_id=4041 koli jednoduchsej reklamaci a zaruke keby nahodou. Je to novsia verzia od tej ktoru som povodne chcel ale po preratani ceny tam nebude az taky velky rozdiel 2010 sa mi vac paci. Este jedna otazka mate niekto skusenosti s tymto shopo?
CraObs:
ad 1: mne se to stalo uz velakrat a preto som uz na chain takpovediac zanevrel. ....
joooj Romanx, a to si nevedel napisat tak pred mesiacom? Cakam na naboj a cakam... On stock bol aj den po zaplateni a teraz je fuc... tak cakam (kym sneh nezlezie) - ale za tu cenu sa cakat oplati...
ale trosku nechapem ze taky gigant s takym mnozstvom tovaru nema elektronicky prepojeny sklad s fakturaciou a zobrazovanim dostupnosti na stranke...snad to tam nenahadzuju rucne
matt, maju to prepojene.
existuje nieco, comu sa hovori inventurny rozdiel... nemalo by sa to stavat, no obcas sa to stane.
robim v skladovom hospodarstve, tak viem o com hovorim
zvlast ak mas na sklade tisice poloziek
Zdravim, chcem sa spytat ci sa da platit aj klasickym internet bankingom, mam Tatrabanku (kartu mam Visa Electron).
Mate s tym nejake skusenosti?
Dakujem
bud pouzijes klasicky internetbanking alebo kartu, obe moznosti su spravne, ale pri prevode odporucam platit v EUR do irskej banky, potom je to bez poplatku za platbu...
(a pokial sa nemylim, tak pri zuctovani kurzu by si ho mal mat vyhodnejsi platbou prevodom ako kartou)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ad 3. bud sa ty pridas k niekomu, alebo niekto k tebe to je na vasej dohode na koho adresu to pride.. alebo objednas sam a zaplatis si sam postovne
ad 1: mne se to stalo uz velakrat a preto som uz na chain takpovediac zanevrel. Vracali mi uz kvoli tomu 2x prachy na ucet. Dokonca som si odsledoval, ze viackrat aj po mojom objednani a zaplateni bol aj na druhy den tovar skladom (uvedene na stranke) a oznamili mi, ze uz nie je. Maju tam niekedy chaos, co sa ale nedivim, pretoze je to najvacsi europsky bikeshop. Tak ci tak, som nejako presiel na wiggle.
http://www.tnc-hamburg.com/TNC-Shop/index.php
ad 1: mne se to stalo uz velakrat a preto som uz na chain takpovediac zanevrel. ....
joooj Romanx, a to si nevedel napisat tak pred mesiacom? Cakam na naboj a cakam... On stock bol aj den po zaplateni a teraz je fuc... tak cakam (kym sneh nezlezie) - ale za tu cenu sa cakat oplati...
...mala reportaz BBC o CRC...
apropo 30.000 balikov za tyzden? WTF, uz chapem...
ale trosku nechapem ze taky gigant s takym mnozstvom tovaru nema elektronicky prepojeny sklad s fakturaciou a zobrazovanim dostupnosti na stranke...snad to tam nenahadzuju rucne
existuje nieco, comu sa hovori inventurny rozdiel... nemalo by sa to stavat, no obcas sa to stane.
robim v skladovom hospodarstve, tak viem o com hovorim
zvlast ak mas na sklade tisice poloziek
Mate s tym nejake skusenosti?
Dakujem
(a pokial sa nemylim, tak pri zuctovani kurzu by si ho mal mat vyhodnejsi platbou prevodom ako kartou)