My máme v sobotu Divina fest, tak bude pre mňa kruté o 6 ráno vyštartovať z domu Ale na Poráči som čo to potrénoval, tak to zrejme zvládnem Len aby nebola cestou nejaká dychová skúška
Takže, ak tomu rozumiem, Icemanovi sa máli a pôjde ráno o 6h do Makova, kde nás počká (my tam budeme o 8h), potom pôjde s nami a na záver dňa opäť si dá sólo do Diviny..
Obsadenie auta: ja + Nelly, Berco + sir Pallo, bikeeer nás tam počká a J.+A. z BY možno prídu..
povodne som sa mal k vam pripojit na mieste ale kedze mi v praci zrusili dovolenku tak na Moravu nejdem
jedine ak by som sa dotrepal v nedelu rano do ZA vlakom (ak mi nejaky pojde v normalnom case), teda ak by sa naslo pre mna nejake miesto v aute
Takže, ak tomu rozumiem, Icemanovi sa máli a pôjde ráno o 6h do Makova, kde nás počká (my tam budeme o 8h), potom pôjde s nami a na záver dňa opäť si dá sólo do Diviny..
No ale to z Kasárni zbehnem z kopca a som skoro doma
My máme v sobotu Divina fest, tak bude pre mňa kruté o 6 ráno vyštartovať z domu Ale na Poráči som čo to potrénoval, tak to zrejme zvládnem Len aby nebola cestou nejaká dychová skúška
Tak to sa asi na feste stretneme, mala by som tam ísť hrať exhibičný zápas, ráno budeme mať rovnako veselé
Dnes sme s brachom vybehli na Minčol. Vydalo to na nejakých 70 km a 1400 výškových metrov. Trasa: Divina - Strečno - Saračníky - zvážnicami až na žltú turistickú pod Minčolom - Minčol - Višňové - Divina.
Výjazd bol spestrený záchranou 4 Českých bajkerov No slovo bajkeri ich nevystihuje, vlastne asi aj slovo hobbíci je pre nich prisilné. Skrátka pod Minčolom som zbadal skupinu bajkerov vo veku okolo 50ky. Bicykle mali také krosové z Tesca a maturovali s mapou v ruke Povedali, že idú z Martiniek. Pri pohľade na nich som sa vtedy musel v duchu strašne smiať. Som sa ich spýtal, že čo ich to vlastne napadlo tadiaľ ísť a oni na to, že si mysleli, že to bude jak u nich v Krkonoších Potrebovali sa dostať do Rajeckých Teplíc, na Minčol by to bola pre nich kalvária, tak som skúsil nájsť tú skratku popod Minčol, čo sa mi podarilo a po asi 100 metroch križoval ten chodník žltú turistickú značku a poslal som ich po nej do Turia. Ak sa dostali na asfaltku, tak je dobre
Ludia nebol by daky odvoz do Makova pre dvoch Povazskobystricanov? Stacilo by aj z bytce do makova. Moc si netrufam na tuto trasu aj s cestou PB-Makov, a to nehovorim o tom kedy by som musel vyrazit z domu. Mam zaujem ist ja a Kubas.
Chtěli jste mapky, tak musím zatížit vlákno, protože se mi to nepodařilo stáhnout do jednoho obrázku. Jaké mapové podklady používáte? Já to mám jako obrázek z Mapy.cz. Beerstopy jsou celkem nahusto, Tam na nás můžou uniknuvší chrtí skupinky počkat při půllitru zobrazené limonády.
V N.Hrozenkově dostanete najíst i za eura, jinak nevím.
Pokial by nebol odvoz na tu akciu Vsetinske vrchy pre mna a Kubasa, tak planujem s Kubasom ist na Martinske hole. Mozte mi odporucit trasu pre HT bajky, nieco v pohode zjazdne. Sli by sme vlakom asi do ZA alebo Vrutok, co je lepsie. Odtial asi hore a potom zbehnut dole niekde na druhom konci hrebena.
Ked tak kukam do mapy, da sa v pohode prejst trasa Stranavy-Mincol-Krizava-sedlo Marikova-Hnilicka Kycera-Vricke sedlo a dalej asi len do Rajeckej lesnej?
No ja som sa pôvodne tešil na ten výšľap z Hrozenkova na Kohútku. Už som o ňom čo to počul Ale uvidíme, ako to budeme stíhať. Časť partie sa bude tak či tak musieť dostať na Kasárne, odkiaľ pôjdeme na bajkoch cez Štiavnik domov. A myslím, že je jedno kadiaľ vybehneme na hrebeň, či na Kohútku alebo z Makova A ešte k tým našim €, na Vsetínskych vrchoch asi bude problém s platením, či?
to Marek 65: tú hrebeňovku v tom smere ako si napísal ti veru neodporúčam, tam by si mal veľmi veľa turistiky. Tu máš pre inšpiráciu trasu z Varín expedition III. http://www.bikemap.net/route/499366#lat=49.13747&lng=18.84361&zoom=12&type=1
Na Soláni a Vsackém Cábu asi bude s Ečkami problem, ale v Makove v centru na križovatke je smenáreň, tam si ráno vyměňte pár drobných, a pokud vám pak bude chybět, tak vám vyměním já.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Obsadenie auta: ja + Nelly, Berco + sir Pallo, bikeeer nás tam počká a J.+A. z BY možno prídu..
jedine ak by som sa dotrepal v nedelu rano do ZA vlakom (ak mi nejaky pojde v normalnom case), teda ak by sa naslo pre mna nejake miesto v aute
No ale to z Kasárni zbehnem z kopca a som skoro doma
Tak to sa asi na feste stretneme, mala by som tam ísť hrať exhibičný zápas, ráno budeme mať rovnako veselé
Tak to sa určite prídem pozrieť
Výjazd bol spestrený záchranou 4 Českých bajkerov
V N.Hrozenkově dostanete najíst i za eura, jinak nevím.
Ked tak kukam do mapy, da sa v pohode prejst trasa Stranavy-Mincol-Krizava-sedlo Marikova-Hnilicka Kycera-Vricke sedlo a dalej asi len do Rajeckej lesnej?
Pripadne nechce sa niekto pridat?
to Marek 65: tú hrebeňovku v tom smere ako si napísal ti veru neodporúčam, tam by si mal veľmi veľa turistiky. Tu máš pre inšpiráciu trasu z Varín expedition III. http://www.bikemap.net/route/499366#lat=49.13747&lng=18.84361&zoom=12&type=1