ten hreben nie je dobry ,tak mesiac -dva dozadu kamarat siel od kuneradu po hrebeni a stretli sme sa na hnilickej kycere a hovoril ze viac siel pesi ,kopu stromov cez chodnik, atd.
Takze samotny hreben po cervenej znacke nie je moc zjazdny?
Z veľkej lúky pod Minčol je to zjazdné, len treba vedieť jazdiť Z Minčola na Saračníky to je tiež zjazdné ale mňa to už nebavilo, je to vhodné skôr na AMEN. Z môjho pohľadu je v okolí ZA aj lepšie pojazdenie ako na Martinkách, aj keď zjazd z Krížavy po zelenej do Turia je krásny, ale zase nie pre každého, opäť je treba vedieť jazdiť
Takže čo sa týka výjazdu na Vsetínske vrchy, tak sa stretneme v nedeľu o 8:00 v Makove (zrejme niekde na parkovisku pri potravinách) Odtiaľ pôjdeme k pamätníku na Makovskom priesmyku, kde nás bude čakať náš profesionálny domáci sprievodca bikeeer A spiatočnú cestu doriešime v priebehu. Podaktorí pôjdeme domov na bajkoch a podaktorí opäť autami. Počasie má byť krásne a aj nejaké to bude, takže nás opäť čaká pekný výlet.
to katko: nj, to som šiel len raz v živote a nejak moc jazditeľné sa mi to nezdalo. Ale môžu to skúsiť, aspoň nám dajú vedieť aké to tam momentálne je.
No lebo viem, aké bude tempo a koľko toho máme pred sebou. Aj z hrebeňovky Javorníkov sme prišli po tme Normálne rozmýšľam, či si nemám so sebou aj svetlo zobrať Inak, ty by si hádam šiel aj na tú Kohútku z Hrozenkova na záver, či
este upresnim ten zly usek je najme medzi krizava - hnilicka kycera, ak by ste sli tak doporucujem ist hore porubskou dolinou - sedlo pod kycerou -uplaz-sedlo pod uplazom- skalky -vricanske sedlo - z neho nie po turistickej ale sikmo za jej odbockou , po zvaznici popod grun a vyjst sa da do raj.lesnej doliny tesne pod chatkami/tabor/ alebo do doliny "rybna" a z nej na hlavnu cestu...
mozno by som sa v rajci aj pridal , mam to v plane prejst niekedy....
No takže to bude nakoniec v nedeľu masovka No o to lepšie, bude to super. Počasie vybavené
Účasť: Iceman, sir Pallo, Berco, Nelly, Sylvatic, Katko, Bikeeer, LubinoXC, Zino, RaBa, Juraj a Aňa
to LubinoXC: myslím, že s rýchlosťou problém nebude, bude to totál na pohodu
to Zino: čo sa týka stretnutia, to sa musíte dohodnúť hlavne s Bercom a Sylvaticom
to Raba: skvelá správa, jazdím stále pri tebe a tvojom foťáku
to iceman: ísť by mal aj kiri a markii. Musíme len v zdraví a bez poškodenia bikov zajtra absolvovať Kráľovský.
Čo sa fotenia týka, ideálne by bolo to dopredu premyslieť a vybrať pár vhodných/zaujímavých miest (týmto sa obraciam na tých, čo poznajú trasu), aby sa potom zbytočne nestrácal čas
Fotiť sa bude samozrejme aj mimo vybratých miest, tak ako to dovolí terén a moja kondička. Tí, čo boli svojho času na Martinkách, vedia o čom píšem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takze samotny hreben po cervenej znacke nie je moc zjazdny?
Z veľkej lúky pod Minčol je to zjazdné, len treba vedieť jazdiť
to katko: nj, to som šiel len raz v živote a nejak moc jazditeľné sa mi to nezdalo. Ale môžu to skúsiť, aspoň nám dajú vedieť aké to tam momentálne je.
inak prečo už tak skoro? aspoň o 8:30
mozno by som sa v rajci aj pridal , mam to v plane prejst niekedy....
Účasť: Iceman, sir Pallo, Berco, Nelly, Sylvatic, Katko, Bikeeer, LubinoXC, Zino, RaBa, Juraj a Aňa
to LubinoXC: myslím, že s rýchlosťou problém nebude, bude to totál na pohodu
to Zino: čo sa týka stretnutia, to sa musíte dohodnúť hlavne s Bercom a Sylvaticom
to Raba: skvelá správa, jazdím stále pri tebe a tvojom foťáku
nebo v 8:45?
Čo sa fotenia týka, ideálne by bolo to dopredu premyslieť a vybrať pár vhodných/zaujímavých miest (týmto sa obraciam na tých, čo poznajú trasu), aby sa potom zbytočne nestrácal čas
Fotiť sa bude samozrejme aj mimo vybratých miest, tak ako to dovolí terén a moja kondička. Tí, čo boli svojho času na Martinkách, vedia o čom píšem.