Myslím, že fotogenická bude celá trasa výjezdu a protože tam nejsou žádná zásadní stoupání, tak to bude celkem střelba, ale určitě se domluvíme, maratonů už bylo letos dost a i chrti se musí občas kochat výhledy a panoramaty
Hlásim prvé obsadenie auta: sylvatic, lubino XC (teoreticky este 2 volne miesta)..prvý nástup pri Nay o 7h, druhý nástup cca 7.30h pri Bille v Bytči..(myslím, že tam boli dvaja záujemci..)..
Keďže dnes sa na nete už neobjavím a bude mať niekto záujem o tie 2 voľné miesta nech kontaktuje pomocou PM Lubino XC...
Aktualizovaný zoznam účastníkov: Účasť: Iceman, sir Pallo, Berco, Nelly, Sylvatic, Katko, Bikeeer, LubinoXC, Zino, RaBa, Juraj, Aňa, Family-rider, Kiri, Markii
A čo sa týka odchodu autami, tak stretnutie by mohlo byť 7:15 v Divinke pri kolibe pri rybníku. LubinoXC so Sylvaticom naložia Nelly a môže sa k nim pripojiť Berco so sir Pallom.
A ja zase počkám okolo 7:45 Juraja s Aňou na Melociku a zbehneme na bajkoch do Makova.
dnes som si presiel tu hrebenovecku cez skalky do vrickeho sedla ,takze mozem upresnit tu cestu nadol,ak to niekto pojde a este nepozna...od kriza na vricanskom sedle treba ist dalej po cervenej{ostra skala}miernym stupanim asi minutku a pred strmsim stupanim odbocit doprava na cesticku miestami len chodnik ,par min zjazd a vybehne sa na spevnenej ceste kde sa date doprava a uzijete si pohodlny zjazd a na dalsej krizovatke uz vpravo alebo vlavo podla doliny do ktorej chcete ist ako som pisal predtym...
snad to moje litanie niekedy niekomu pomoze...ak ho docita
Takze zajtra (nedela) idem s Kubasom na javorniky. Z PB vyrazame cca 9:15 od Cyklobelo cez PU na Certov a Kohutku. Dalej po hrebeni co budeme zvladat, predpokladany plan je ukonecnie na Makove u Melocika a domov cez Bytcu. Kto ma chut nech sa prida.
Kedze mame problem s odvozom na Makov nemozme sa zucastnit akcie Vsetinske vrchy, ale snad vas tam chalani niekde na javornikoch stretneme.
Nejake fotos z dnesneho pojazdu po okoli Sulova. Z casti sme kopcili trasu maratonu, takze kopce boli vyzivne. Technika podrzala, nalada bola vyborna, chalani slapali ako o dusu a ja s nimi...proste vydarena akcoska
Katko oprava, niektorí toho mali plné kecky už od začiatku
Ale výjazd to bol geniálny. Partia opäť raz skvelá. Trasu si určite ešte zopakujem, ale v lepšom fyzickom a psychickom rozpoložení A dikes za potiahnutie domov
A už teraz sa teším na Rasťove fotečky
Vďaka za geniálny výjazd, perfektná partia, nádherné terény, krásne počasie, no proste paráda... Ja som si to bohovo užíval (aj keď som toho mal pri stúpaní na Kohútku (aj na Malý Javorník) plné kecky). Idem "sosať" fotečky.
Krásny deň strávený na krásnom výjazde
Ďakujem tým, čo to naplánovali, a všetkým zúčastneným - bolo to super
Fotky budú spracované v priebehu najbližších dní, potom hodím link na stiahnutie.
Pár na ochutnávku ...
Jsem rád, že se líbilo, ikdyž mne otázky typu "kdy už pojedeme s kopca?" mne přiváděly mírně řečeno do rozpaků. Omlouvám se těm, se kterými jsem se nerozloučil na rozcestí do Vranče, protože jsem stíhal první skupinu, aby zastavila, ale oni se už viděli na Kohútce.
RaBa- SUPER fotky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nebo v 8:45?
No myslím, že okolo 8:45 by sme tam mohli byť.
Myslím, že pôjdete autom len na Melocik a odtiaľ sa zveziete. Medzi 7:30 až 7:45 by som tam mal čakať na Juraja s Aňou.
Keďže dnes sa na nete už neobjavím a bude mať niekto záujem o tie 2 voľné miesta nech kontaktuje pomocou PM Lubino XC...
A čo sa týka odchodu autami, tak stretnutie by mohlo byť 7:15 v Divinke pri kolibe pri rybníku. LubinoXC so Sylvaticom naložia Nelly a môže sa k nim pripojiť Berco so sir Pallom.
A ja zase počkám okolo 7:45 Juraja s Aňou na Melociku a zbehneme na bajkoch do Makova.
snad to moje litanie niekedy niekomu pomoze...ak ho docita
Kedze mame problem s odvozom na Makov nemozme sa zucastnit akcie Vsetinske vrchy, ale snad vas tam chalani niekde na javornikoch stretneme.
Pátranie sme ale zvažovali
miestami sa šla strašná kudla, niektorí toho mali ku koncu plné kecky
a tu máte fotky - http://www.edisk.sk/stahni/62310/Cab.zip_142.61MB.html
Ale výjazd to bol geniálny. Partia opäť raz skvelá. Trasu si určite ešte zopakujem, ale v lepšom fyzickom a psychickom rozpoložení
A už teraz sa teším na Rasťove fotečky
Ďakujem tým, čo to naplánovali, a všetkým zúčastneným - bolo to super
Fotky budú spracované v priebehu najbližších dní, potom hodím link na stiahnutie.
Pár na ochutnávku ...
RaBa- SUPER fotky
Záávidím.