Zakladam tuto temu, pretoze aj v nasom rodnom kraji je kde jazdit a stale objavujeme nove trasy...pridajte sem svoje oblubene alebo zaujimave cestne alebo MTB trasy
sorry, že som ešte nepodal hlásenie ako sme dopadli cez víkend. Bolo super, počasie nám vydržalo, spoznali sme nových ľudí pridávam pár fotiek na ukážku, no už druhý deň pracujem na fotoreporte tak onedlho tu hodím link
Po niekoľko dňovej prestávke som sa bol včera rozjazdiť. Jimy51 ma vytiahol na hranicu medzi Danovou a Kalinovom na vrch Paseky (Pasika) 844 m n. m. kde sme sa už dlhšie chystali. Išli cez Danovu po Kyslíkovej ceste, pod hrebeňom sme prešli cez les a černičie na hranicu niekde pri hraničnom stĺpiku č. 117/4 (nemali sme mapu tak sme tlačili a niesli biky po neznačenej ceste čo bolo trápenie ). Hranica je v pohode zjazdná, prešli sem cez Kalinovské sedlo aj popri pamätníku vstupu sovietskych vojsk na naše územie počas 2. sv. vojny. Na Pasike je vojenská strážna veža. Vrátili sme sa pár kilometrov po hranici a zišli do Kalinova a domov
včera sme s Jimym51 zase podnikli expedíciu do neznámeho terénu. Cieľom bol vykrývač na kopci (612 m n. m.) nad obcou Vydraň. Hľadali sme ktorá z troch ciest vyznačených na mape je najlepšia..osvedčila sa nám nakoniec prvá ktorá vyzerala najlepšie čo sa týka zjazdnosti. Bicykle sme prevažne vytlačili najprv hore lúkou, potom cez les až k nášmu cieľu ..a to by som nebol ja keby som neurobil pár snímkov aj z vykrývača výhľad bol parádny len som mal trochu obavy lebo sa to celé nejako kolísalo tak som sa hore dlho nezdržal...bŕŕŕ, ale dnes sa nám ochladilo poriadne
och ale už by sa mohlo otepliť aspoň trochu, tých 12-14 stupňov už nie je ono ..s Jimym a Sparcusom posledné dni jazdíme len krátke trasy 10 - 14 km aby sme sa trochu nadýchali čerstvého vzduchu... Bodka a ty ako? nezamrzol si ešte?
ja tiez len take kratasy 50-80kilace max chladno je na mna a co horsie slnka malo ale tak okolo 13.20 budem hore ta pojzdime dakus
ps:slunka kopa berem kratasy ..budze sranda..
caff
50-80 km je u teba krátka trasa? ..no nepovedal by som že sa dáš nahovoriť na ten výstup ku vykrývaču ale dobre že sme boli, Sparcus nafotil parádnu panorámu tak odkážem nech ju tu pridá . Stihli sme aj Kalinov pozrieť, pohoda, počasie bolo konečne lepšie ja som potom ešte vybehol na poľnú cestu nad sídliskom lebo sa mi nechcelo domov
az na tote ponosky zatrepane od blata ok skuste zistit kam sa trepali tote eurovia kamiony vcera s tym asfaltom aj valcom ci ne toten prechod robic do PL cez kalinov vcera ma skoro sfukol kamion do sancu jasne ze polsky ako inak pozeram do spetaka ci vybehne von za stredovu cakam ..po chvili to spravil tak aj ja idem za svoju krajnicu prejde okolo mna je to ok ale za nim nalepeny dalsi ten tesne popri mne sofer asi cital noviny tam jak toto letisko cabiny alebo tak nemozem spat bo komar ma otravuje do kelu zase sa na nas dazd vali
80...ta ne kratka? ci skocim do persoho mesta v okoli(kec nepocitam HE) napr.ML,VT,MI ci SV ..a spat uz mam okolo a to som v podstate nikde nebol
..hoci sme to tipovali na Kalinov, kamarát z Čertižného mi včera písal, že idú robiť novú cestu v dedine až na "točňu" na konci. Možno to v najbližších dňoch pôjdem pozrieť a zdokumentovať Na kamióny musíme dávať pozor ..si mal zneškodniť komára a spať ďalej, kto to kedy videl tak skoro vstávať keď nejdeš do roboty P.S. 80 km my už zaraďujeme k dlhým
jedna strana cesty už vraj je, ale nebol som tam pozrieť...dnes sme si s Jimym51 vyšli k Lupkowskemu tunelu pri SK/PL hranici, fajne bolo len vzduch chladnejší..keď sme okolo 16:20 hod. vyrazili z ML bolo 16 stupňov, o hodinu sme boli hore a tam už bolo niečo málo cez 12 stupňov a trochu hmla
no a prave pri tej tabuli ako stojis som minuly rok schytal defekt lebo som zastavil pozeral kade tade cital potom som v kopci prudko zabral a bolo po srande..este aj pumpa sa mi vtedy rozpadla nedalo sa poriadne nafukat v tuneli som o cosi zakopol joj bolo ze to veselo ked som nadaval urcite vsetky medvede v okoli poutekali
co dnesss ma byt ok uz bez dazda a ked jedna strana certizneho hotova a nebol si tam tak nejdeme pozriet? pis lebo ti uteciem inam
vtedy asi poutekali a už sa nevrátili ..a ty mysliš že ja čítam forum o siedmej rano? keď do deviatej som spal ..len dávaj pozor aby si neprechladol keď tak naľahko jazdiš na bicykli
Zajtra keď sa niečo nezmení tak by som chcel ísť do Poľska, na hranici počkať pretekárov ktorých spomínal Luho o pár príspevkov vyššie ..potom pokračovať cez Radoszyce a Oslawicu do Smolnika, naspäť po starej ceste, neskôr po poľnej keď nebude blato až ku chate (schronisko na konci świata) neďaleko starého Lupkowa a po ceste späť domov. Trasa: http://www.bikemap.net/route/699542 s tým, že keď bude mokro tak sa nemusí ísť na Goru Krasnu lebo to je po lúke a lese, neskôr cez potok asi 2 krát..no uvidíme zajtra..bodka môžeš sa pridať keď si chcel ísť minule do PL, aj keď je to skôr pre MTB no možno by si veľmi nenadával
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
EDIT: na svete je už aj druhá časť z nedele
http://www.vlaky.net/zeleznice/spravy/003667-Vylet-do-Bieszczad-a-Bieszczadska-lesni-zeleznice.asp
ps:slunka kopa berem kratasy ..budze sranda..
caff
80...ta ne kratka? ci skocim do persoho mesta v okoli(kec nepocitam HE) napr.ML,VT,MI ci SV ..a spat uz mam okolo a to som v podstate nikde nebol
co dnesss