caute chalani. potreboval by som sa opytat ake mate skusenosti s vidlou sr suntour xcm 100mm. chcem si kupit novy bikehttp://cube.slovkolex.sk/bicykle/269-MTB_Hardtail/2421-ATTENTION/?pic=2806 cube attention ... a trochu sa tej vidli bojim. ide mi o to aby dobre pohlcovala vibracie. . a este sa chcem opytat ci je velky rozdiel medzi shimano deore rapidshift 9sp a sram x-7. dakujem
AHOJ.Mno myslim ze ta vydla je ok..ale ja mam xcr-ku starsi tip a ta nema as taky plynuli chod trosta sekany ale neny to citit po terene ale len namieste ked pruzim ale to je uz novsi typ a ten by mal byt dobry.Takze to zober.
Ako sa rozoberá vidlica Suntour XCM, ročník 2008? Je tam nejaký olej, alebo ju môžem rozobrať bez problémov. Ako odstrániť vakel nôh? Kde je nejaký návod, popis?
Pošli ju Milanovi na tuning http://www.tuning-test.cz Potom to bude trošku "vidliť" Nemysli si,že ju len tak odsudzujem,nemám FOXku,mám E*****na,ale ten aspoň pruží
Ja vozim XCM V2 2009 bola na biku ked som kupoval a je to v pohode ked raz za cas (kazde dva mesiace) rozoberes, vycistis a poriadne namazes tak ide velmi pekne samozrejme to nieje e*****n ten by som chceeeel
Z XCM skúste vybrať z pružiny taký gumoví bazmek,a hned to pojde lepšie,ale odporúčam to len pre málé váhy-cca. do 60 kg,okrem toho pojde na tej XCM aj celých 10 cm!
Ja mám skusenost len so starším typom XCR-ky. Pol roka držala fakt dobre ale prišlo pár lepších skokov a vidla bola už po roku uplne nanič. Račej by som si našetril a kúpil niečo lepšie .. ja by som na XC-čko so Suntorom už nešiel.
myslim ze tuto vidlu nezoberie pretoze nema predpoklady na nejake lepsie vlastnosti
Z XCM skúste vybrať z pružiny taký gumoví bazmek,a hned to pojde lepšie,ale odporúčam to len pre málé váhy-cca. do 60 kg,okrem toho pojde na tej XCM aj celých 10 cm!
mam tuto vydlicu asi 3 mesiace maman nej nabehane asi 2000km lesom aj cestami ale mam 120mm verziu lock out nemozem si stazovat vydlica chodi ako maslo avsak vymenil som vnej mazanie za kavlitnejsie lebo original mipripominal zuvacku a odstranil gumove podlozky vydlica chodi krasne a precizne nemam snou ziadny problem mozem si len a len pochvalit
na základe čoho funguje zmena tuhosti pruženia? Skúšal som rôzne polohy toho otočného kolieska,, ale nevidím v pružení žiadny rozdiel, samozrejme pri plne otvorenej vidlici. Pri jazde cez malé nevrovnosti to moc toho nezachytí, a jazda po kockovanom námestí je dosť trasľavá, je to tak v prípade všetkých vidlíc, alebo ak by som zohnal lepšiu vidlu, mal by som možnosť tie rázy pri prechode po kockovom námesti minimalizovať natoľko, že by vidla pekne poskakovala a ja by som to takmer necítil...
Aký mýte názor na Fox 36 Talas 160mm? celkom coolová vidla čo sa týka výzoru hrubé prevedenie celej vidlice, celkom sa mi to páči, len mám pochybnosti o tom vidlovom upínaku osky? nie je to príliš náročné na demontáž pri defekte? alebo radšej voliť klasický rýchloupínak na oske...
no tuhost pruzenia sa nastavuje z korunky(predpetym pruziny) krut s tym na stranu kde mas minus a mal by si zbadat nejaku zmenu a kolko mas kg a talas 160mm ty neodporucam menit ak tam mas teraz 100mm
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nemysli si,že ju len tak odsudzujem,nemám FOXku,mám E*****na,ale ten aspoň pruží
myslim ze tuto vidlu nezoberie pretoze nema predpoklady na nejake lepsie vlastnosti
ano vybrat elastomer je "dobra" myslienka
Nie je dobrá ani ako pevná!
presne
Chcem sa spýtať na nastavenie SR XCM H LO 100
na základe čoho funguje zmena tuhosti pruženia? Skúšal som rôzne polohy toho otočného kolieska,, ale nevidím v pružení žiadny rozdiel, samozrejme pri plne otvorenej vidlici. Pri jazde cez malé nevrovnosti to moc toho nezachytí, a jazda po kockovanom námestí je dosť trasľavá, je to tak v prípade všetkých vidlíc, alebo ak by som zohnal lepšiu vidlu, mal by som možnosť tie rázy pri prechode po kockovom námesti minimalizovať natoľko, že by vidla pekne poskakovala a ja by som to takmer necítil...
Aký mýte názor na Fox 36 Talas 160mm? celkom coolová vidla čo sa týka výzoru hrubé prevedenie celej vidlice, celkom sa mi to páči, len mám pochybnosti o tom vidlovom upínaku osky? nie je to príliš náročné na demontáž pri defekte? alebo radšej voliť klasický rýchloupínak na oske...
Díky za názory. Čavec