Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
-17% Bianchi Nitron 9.4 XT/Deore 1x12 29 bicykel, celeste/čierna
1 499 €
-17%
MOC 2 499 €
Výpredaj -12% GHOST Nirvana Essential 27.5 bicykel, green/grey
1 229 €
-12%
MOC 1 599 €
Výpredaj -6% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light grey/black matt
589 €
-6%
MOC 779 €
Výpredaj savings GT Avalanche 27.5 microSHIFT bicykel, sport blue
579 €
savings
MOC 929 €
Výpredaj -17% Endura FS260-Pro Thermo návleky na nohy, čierna
28,99 €
-17%
MOC 49,90 €
Akcia savings Karpos LAVAREDO Booster kompresné návleky na nohy, čierna
od 27,99 €
savings
MOC 40,99 €
BTW/ Mohol by niekto poradiť,ktorá je lepšia trasa z tých dvoch variant,čo som písal vyššie
myslim ze po modrej od nielejho potoka jazdi malokto. z alpinky sa slape lepsie na nemcovu a odtial na VV.
no farbicky uz nastupuju:] dufam, ze bude pekna jesen..
winprog sli sme po modrej na Alpinku, odtial asfalt na Nemcovu dolku, dalej je to po zelenej az po sedlo Repy. Jeden strom sme na cervenej odstranili, no ten velky, co spominas, tam este ostal.
Zjazdna je zelena, na modrej su popadane stromy, teda nebol som tam davno, ale pochybujem ze by ich niekto odstranil..
neviem, neskusal som, obisli sme ho zdola;)
Pytam sa preto, lebo minuly rok sme skusali Herlany - Makovica - Simonka a uvodne useky niekde v oblasti Vyznik - Zajaci kamen - Makovica boli strasne zarastene aj ked tam bolo par peknych usekov.
Dakujem.
Inac som kupoval nieco z kupkola a omylom namiesto HG70 (MTB 8kolo) som kupil IG70(CESTA 8kolo) retaz myslite ze to ta retaz prezije? Zda sa ze nieje odlisna len ma na vonkajsich clankoch na oboch stranach take male skosenie (asi koli tomu aby to lepsie nabiehalo na kluky?).
BTW dnes som od prekvapenia skoro vytrel hubu
Pytam sa preto, lebo minuly rok sme skusali Herlany - Makovica - Simonka a uvodne useky niekde v oblasti Vyznik - Zajaci kamen - Makovica boli strasne zarastene aj ked tam bolo par peknych usekov.
Dakujem.
ja osobne neodporúčam červenú Herlianske sedlo - Dargov, šiel som asi 2 roky dozadu asi a katastrofa, ono sa to dá prejsť ale neužiješ si to ak nie si daký masochista
A tou pod hrebenom sme chceli ist naspat. Nieco podumame, lesnych ciest je tam dost (nemusime ist striktne po hrebeni a po cervenej), uvidime, v akom su stave. Mozno vychodne svahy... A mozno sa mylim a zhyckany kvalitou lesnych ciest z okolia Kosic, zo Spisa alebo naposledy z Jesenikov pridem znova do vychodoslovenskej reality neudrziavanej dzungle v mapach oznacenej ako "spevnena lesna cesta"
BTW: Cergov+BJ asi nevysiel kvoli pocasiu, ci ano?