Hehe, tak o toto sa na ZU pokusalo tolko ludi... Dokonca aj ja. Myslim, ze jeden rok aj Zigo. Povedal by som, ze je to taky statisticky sport na UTV. Je v ponuke, ale neviem o roku, ze by sa realizoval [:)] Tym samozrejme nechcem povedat, ze to nemas skusit, ale nadeje by som si moc velke nerobil.
S pozdravom Riso z Internet Klubu ZU...
No uz som rozhodnuty ze kaslem na to Pokial budem mat chut a cas ist si zajazdit tak skontaktujem par ludi z okolia ziliny a martina a nieco sa mozno pritrafi aj na fóre
.....dnes ....supééér
...aj účasť slušná..12 ks
...aj sme čosi
...aj som videl
...a hlavne bolo veselo
...ako tréééning dobré
Tak, tak. Poctivo som uzatvaral peleton, ako starsi a zodpovedny Vlado tie huby boli kde? Nebola skoda ich tam nechat? sme nestretli
Som stihol aj tvrdost maticky Zeme otestovat. Nezmenila sa, stale je tvrda, svina jedna
Jurko dik za fotky na fb , už som na ne aj zabudol a skoro už aj bicyklovat ale dnes som sa navnadil na rači aj ked len ako divák , chalani jazdili ako blazni dufam že na ohm nebude .
dnes za 1.
po dvoch tyzdnoch na biku som sa bal, ze to bude trapenie, ale nic take sa nedialo.
mozno pomohlo aj neviem.
tesim sa na podobne akcie, aj ked OMH mi nevychadza.
supeeer.
Namornik, tak to sme sa na Raci mozno aj videli. Ja som pobehoval s teleobjektivom a so Samkom po trati. Na moje prekvapenie trat bola v dobrom stave, Vlado dokonca hovoril ze je super jazdiva. Hore trochu blata ale dole makkucko a neprasilo sa. Tu je zopar pictures >
kukni si temu "okolo martinskych holi " ja idem prvy krat nikoho nepoznam ...,mozno z videnia na 24hodinovke a medvedaku , grupy sa urobia podla vykonnosti ...
Grupy sa moc podľa výkonnosti robiť nebudú. Budeme veľká, myslím neprehliadnuteľná grupa tak sa môžete kľudne pridať. Tempo bude určite light ako vždy, tak aby sme do večera stihli prísť na gulášik
mne to pripadalo ze sa obcas "cakate" podla fotiek a peloton sa potrha aj alena zdrav.cosi podobne pisala...nechcel som dezinformovat,vsak ku komusi sa pridame
My sa čakáme každú chvíľu, hlavne, ak je chladno a niekto má vo vaku čosi na zahriatie Ale občas jazdíme aj v balíku, ale v kopcoch sa to natiahne a hore sa čakáme.
chuapi a chuapci kto ma zajtra cas po 16 hod. a chce sa mu vodit batozinu ako som ja nech mi hodi do pm tel cislo
berco ti nedavaj ty mas hrube stehna (len kludne hod aj tvoje )
vcera som sa troska presiel po modrej znacke od chlumca na sedlo pod zavrsim az po divinu
berco ak byvas v tej dedinke tak ti závidím pekne stabajzne tam mate
To si bol vlastne u nás doma. Po tej modrej jazdievam, len nikdy nie z Chlmca, tak som to šiel len raz v živote. Stačilo cinknúť a mohol si ísť včera s nami na chatu p. Suchým. Zajtra akurát v tom čase čo si písal nemám čas, ale ak budeš mať ešte čas cez týždeň tak kľudne zavolaj na 0949 369 099
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na chate, priamo na stole, si to takto uzivala aj jedna macicka
S pozdravom Riso z Internet Klubu ZU...
No uz som rozhodnuty ze kaslem na to
...aj sme čosi
...aj
...a hlavne bolo veselo
...ako tréééning dobré
...aj sme čosi
...aj
...a hlavne bolo veselo
...ako tréééning dobré
Tak, tak. Poctivo som uzatvaral peleton, ako starsi a zodpovedny
Som stihol aj tvrdost maticky Zeme otestovat.
po dvoch tyzdnoch na biku som sa bal, ze to bude trapenie, ale nic take sa nedialo.
mozno pomohlo aj
tesim sa na podobne akcie, aj ked OMH mi nevychadza.
supeeer.
nepridá sa niekto ku mne v sobotu na http://janosikovkraj.wbl.sk/Okolo_Martinskych_holi__na_bicykli_.html , resp. možem sa ku niekomu pridať ja?? Bo sa akosi na mňa všetci moji "kolegovia" vykašlali.
berco ti nedavaj ty mas hrube stehna
vcera som sa troska presiel po modrej znacke od chlumca na sedlo pod zavrsim az po divinu
berco ak byvas v tej dedinke tak ti závidím pekne stabajzne tam mate