Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Síce už je tu už dosť off topicu, ale aj tak ti odpoviem. :angel:
Myslím že s tým WD vidli nijako nepomôžeš. Skôr naopak. Keby si používal suchú handričku, možno by si bol spokojný rovnako. Tvoje šťastie je asi v tom, že nestriekaš priamo na vidlu ale na handričku (a myslím tým to WD :lol: :$ ). Vyskúšaj silkon (streknúť na vidlu, zapružiť, utrieť, zapružiť, utrieť) a určite budeš ešte spokojnejší ;)
Zobraziť komentár 17.09.2010 - 22:51:33
00
Síce už je tu už dosť off topicu, ale aj tak ti odpoviem. :angel:
Myslím že s tým WD vidli nijako nepomôžeš. Skôr naopak. Keby si používal suchú handričku, možno by si bol spokojný rovnako. Tvoje šťastie je asi v tom, že nestriekaš priamo na vidlu ale na handričku (a myslím tým to WD :lol: :$ ). Vyskúšaj silkon (streknúť na vidlu, zapružiť, utrieť, zapružiť, utrieť) a určite budeš ešte spokojnejší ;)

Keď mi dojde wdčko tak vyskúšam, aspoň budem vedieť porovnať, len som chcel tým povedať že z tým wdčkom nič nepokazí keď už ho má a keď mu dojde tak kúpi silikón.
Zobraziť komentár 17.09.2010 - 23:05:26
00
...Myslím že s tým WD vidli nijako
nepomôžeš. Skôr naopak...
Myslím že keby to tak bolo tak za 4roky by sa to už prejavilo, nemyslíš?
Zobraziť komentár 17.09.2010 - 23:08:42
00
@rebbel666 - Mazací prostriedok sa nestrieka na handričku ale ku guferu,aby trošku vtiekol pod to gufero a vytiahol nejakú špinu...WDčko vôbec nie je vhodné na vidlu,na handričke sa asi toľko nedostáva ku guferám,ale chodu vidly to určite nepomáha :tmi:
Zobraziť komentár 18.09.2010 - 07:48:30
00
To že si to nestriekal priamo na vnútorné nohy si mal šťastie... Keby hej, už by sa to prejavilo... Silikónový olej strekneš na prachovky a zapružíš vidlu... A budeš sa čudovať koľko bordelu po WDčku zostalo.... K tomu odporu : Ani sám neviem ako som sa k nemu dostal... WDčko nepoužívam vôbec, keby som mal tak jedine na uvoľnenie šróbov, nič iné, na biku už určite nie...
Zobraziť komentár 18.09.2010 - 09:50:05
00
Ja som s ním akurát teraz vičistil konektor v mobile :D a funguje superne. Konečne Ale už koniec OT.
Zobraziť komentár 18.09.2010 - 12:19:44
00
Na trhu je Brunox Deo, ktory je priamo urceny na osetrovanie vnutornych noh vidlic a na tlmice. Doporucuje ho aj Sram/Rock-Shox.
Pouzivam ho uz dlho k maximalnej spokojnosti, cena za 125ml balenie s mechanickym roprasovacom je myslim prijatelnych 5,35 €, kupit sa da napr. tu

eshop.dema-bicycles.com
Zobraziť komentár 18.09.2010 - 18:02:40
00
@rebbel666 - Mazací prostriedok sa nestrieka na handričku ale ku guferu,aby trošku vtiekol pod to gufero a vytiahol nejakú špinu...WDčko vôbec nie je vhodné na vidlu,na handričke sa asi toľko nedostáva ku guferám,ale chodu vidly to určite nepomáha :tmi:

nevieš o čom rozprávaš.
A veľa čítaš, alebo to máš nebodaj z vlastnej skúsenosti?
Zobraziť komentár 18.09.2010 - 20:44:50
00
Napísal som skúsenosť z používaním WD-čka za 4 roky a napriek všetkým tým"odborným"radám na internete a v časopisoch som nezaznamenal žiadný problém.(a čuduj sa svete, pri generálke vidly pod tesnením nebol žiadny bordel) Znova zdôrazňujem že som len reagoval na príspevok v tejto téme a po VLASTNÝCH SKÚSENOSTIACH, nie vyčítaných na webe, som tu napísal svoj názor. Keby som nemal vlastnú skúsenosť tak to tu určite nedám a pripomienky od užívateľov tohto fóra bez ich vlastných skúseností z jeho používaním neberiem vážne. Silikónový olej som neskúšal a nehovorím že je horší alebo lepší, keď vyskúšam tak potom budem vedieť.
Zobraziť komentár 18.09.2010 - 21:29:01
00
Winprog Ti len chcel povedat to, ze ty si sam napisal, ze WD das na handricku a nou pretries vnutorne nohy, ale malo by sa to robit tak, ze nastriekas ku guferu, prepruzis a zotries olej, ktory vyplavil spinu z gufera(nie zvnutra vidlice). Silikonovy olej ti navyse "udrziava gufero v kondici"(konzervuje), kvoli tomu sa pouziva.
Zobraziť komentár 18.09.2010 - 22:31:47
00
súhlasím s vami chlapci. A ja som chcel povedať že z tým wdčkom nič nepokazí. Nič viac, nič menej. Nech si kúpi silikón. Spokojný?
Zobraziť komentár 18.09.2010 - 23:15:12
00
Od bŕzd k vidlám... tak sa zas vrátim k brzdám. mám nový bike a najazdených na ňom as 100km. pri jazde mi brzdy začali pískať. také pískave i. ale nie pri brzdení len pri jazde. uznávam že mám lacné tektro mechaniky ale dá sa to niak nastaviť? v čom je problém?
Zobraziť komentár 18.09.2010 - 23:24:24
00
nešúcha ti doštička o kotúč?
Zobraziť komentár 18.09.2010 - 23:30:51
00
trochu ale to by malo šúchať nie pískať. alebo sa mýlim? moc sa do toho nevyznám
Zobraziť komentár 18.09.2010 - 23:36:16
00
skús to nastaviť tak, aby sa ho vôbec nedotýkala(myslím v kľude nie pri brzdení)a aby doštičky išli rovnobežne z kotúčom.
Zobraziť komentár 18.09.2010 - 23:45:07
00
keyboard_arrow_up