Neaké trasy už mam v hlave ale chcelo by to doladiť a samému sa mi moc nechce, predsa lepšie keď šlapú 2ja. Nie som žiaden profesionál preferujem pohodové tempo nerobí mi problém spať pod širakom vybavenie na to mám...
Vravím niesom profesionál takže trasy na zahriatie niečo lahšie povedzme do 60km
Bike Giant Terrago 3 ....
Hádam sa niekto najde... vďaka
posledný komentár: 12. 10. 2016 o 15:30
posledný komentár: 23. 10. 2011 o 21:25
posledný komentár: 12. 9. 2008 o 18:59
ak sa nestihne vsetko na tom singly alebo sa nepojde, tak cakam na oznamenie dalsej brigadky
Dost tazko vysvetlit kde je presne ten singel,sli sme hore okolo Stokavy a uz pod hrebenom(po ktorom ide naucny chodnik) sme zbadali uzky singel,ktory sa taha vrstevnicovo do oboch smerov,my sme sa pustili do prava smerom na Lopusnu a bola to nadhera,ten chodnik ma nadherny flow-hore,dolu,okolo stromov...netrufam si odhadnut vzdialenost,ale je to pekne dlhe,mozno okolo 2km a pokracuje opacnym smerom ako sme sli.Bude treba len prerezat alebo preniest nejakych 5-7 stromov a bude to komplet rideable
Ak ma niekto zaujem zajtra prist jazdit,tak napiste,upresnim kde a kedy
vecerny edit
- Zámčisko od obaľovačky aj od Kvetnice prejazdné bez problémov.
- Skúsil som dostať sa na hrebeň nad Kvetnicou k tomu krásnemu singlu ponad Hornád. Šiel som po žltej priamo z Kvetnice okolo bývelého sanatória. Žiadna sláva. Do polovice ešte ako tak zjazdné, ale potom treba tlačiť semtam cez konáre. Ale na druhú stranu to je už ok. Celý singel v pohodičke prejazdný. Technika jazdy po zime ešte nebola tiptop, tak len opatrne som to prešiel.
-z Teplice dolinkou popod stožiare na druhú stranu k rozvodni vysokého napatia celé prejazdné a v relatívne dobrom stave.
-zo sedla Vysová ten obchvat ponad muničáky je prejazdný. Blata výnimočne málo. Boli sme tam minulú nedeľu po víchrici. Zopár stromov bolo padnutých cez cestu, ale dalo sa to obísť a vzhľadom na to, že sa tá cesta používa, myslím, že to už bude prepílené.
-hrebeň baby od malého Smolníka celý v pohodičke. Paráda.
No a dnes som si fukol PP - popod horu - Vysová - Kubachy - Vikartovce - sedlo Tabličky - Lopušná - stožiare - single ponad brizolitový kamenolom - PP. Všetko ok. Aj ten strmák pod sedlom som vyšlapal. Ale úsek z Tabličiek do Lopušnej len pre milovníkov ťažiarskeho bahna. *****á celá cesta odvrchu až nadol. Zasvinený som prišiel riadne. Ale inak spokojnosť. Krčma v Lopušnej (hotel) je už otvorená. Majú síce len flaškové ale na slniečku sa to dalo preglgnúť dokonca s chuťou. Tak Vám prajem peknú jarnú bajkovačku.
Preco ten spad do Vikartoviec?Odbocka do prava na hrebeni pred Kozim kamenom je tak zarasteny,ze ani znacky tam nikde nieje,tak sme to v nadeji ze snad sa znacka objavi spadli prudkou zvaznicou az ku Vikartovciam.Nazad sme sa pustili druhou zvaznicou,ze to vyslapeme a napojime sa rovno na zelenu-omyl...zvaznica koncila samozrejme poriadnym vyslapom na divoko na hreben...
lakavy zaciatok modrej od Vapenice...
...
miestami vytlak a uz sme na hrebeni...
hore polom,ale naherne vyhlady...juzna strana
...hrob neznamej bikerky...
nebyt tych povalanych stromov,tak nadherna singlovita cast
...
a tuto sme z toho raja vysli,respektive tu sa nam niekde modra stratila...
...
padaaaak az do Vikartoviec
...
...
...
a tu uz sme to zase vyslapali-vytlacici nazad na hreben,kde sme nasli zase stratenu modru
samospust na Kozom kameni
este pohlad cez plece na singel z Kozieho...
a spat v realite od sedla Tablicky do Lopusky
a vsetky