Ja dnes vylet ZA - Saracniky - Martinske hole - Turie - ZA - Duben (po tme) - ZA. Pocasie nenormalne, kofola na chate tiez.
A bol aj konflikt s buranmi v zelenom (lesaci? polovnici?). Ale to na martinskej strane, takze sa nerata
Ja dnes vylet ZA - Saracniky - Martinske hole - Turie - ZA - Duben (po tme) - ZA. Pocasie nenormalne, kofola na chate tiez.
A bol aj konflikt s buranmi v zelenom (lesaci? polovnici?). Ale to na martinskej strane, takze sa nerata
Ak pôjdete zo Šútova, máte to tam od lomu značené sivými šípkami až k zelenej, aj odbočka na zvažnicu je frknutá šípkou.
Ak pôjdete zjazd do Šútova, bacha na defekty, 500m pred asfaltkou a prvými domami som na ostrých skalách dosekal predné aj zadné koleso tak, že som mal dovedna 11 dier v dušiach
Naozaj sú tam tie kamienky ostré, svine prašivé, takže dolu, aj keď to vypadá easy, tak prr
iceman s tou "diaľnicou" na Roháčske sedlo máš pravdu. Bol som tam cca pred týždňom, ale nechcelo sa mi to tu písať. Hore posedávali traja roboši pri tom novom prístrešku.
Dnes som bol konečne na chate pod Magurou. Pekný výlet. Len som nepoznal cestu hore. Teraz už hej. Ale je tam dosť štrku. Škoda, že nieje zvažnica zo sedla Príslop na chatu pod Suchým. To by bola parádna trasa.
No netuším koľko km to bude. Trasa: ZA - Saračníky - Vrútky - ATC Trusalová - chata pod Chlebom (späť buď ilegal do Terchovej alebo po rovnakej ceste ako tam) Kto by ste šli dajte vedieť, aby som zajtra na VD nebol sám Odchod by som dal o 9:00 z VD. Tak napíšte alebo 0949 369 099
Iceman, tak mi zavolaj keď budeš pod sedlom Javorina. Na Vrútky to mám cca. 15 minút. Stretneme sa tam. Alebo to teda rovno posunieme na 11,00 hod. u Skulla?
Tak dnes na koniec pekný výjazd na chatu pod Chlebom. Aj keď mohlo byť viac Celkovo v mojom prípade 90 km a 1800 výškových metrov. Partia ako nakoniec vždy super, aj nejaké to sme si dali Jedno aj neplánovane, keďže nám ušiel vlak z Vrútok a mali sme zrazu hodinu čas Aj kAMEŇácku časť sme mali v podobe generála, dokonca som ho aj celého zišiel aj keď nemôžem povedať, že by ma to nejak extra bavilo A vytriasačka na zelenej turistickej to bol zážitok, aj šróbik z locku tlmiča mi tam vypadol kdesi. Ale celkovo bolo super, škoda len, že v tomto roku už takýchto výjazdov moc nebude
ja s kamaratom sme vcera dali rajec -vojtova-mala cierna-marek- vrch tepla-kostolec -maninska t.-vrchtepla -pocervenej sulov-patuch - zbynov-jasenove -rajec
hostinec v zbynove sme navstivili ale namiesto piva sme mali vinko ,aj to je vyborne ,aj trocha
rydzikov som doniesol...
dufajme veru ze to nebol este posledny "dlhsi"{pre nas } vyjazd...50km
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Môže byť
Pekne zabery. Nemas nahodou gpx,kadial chodis?
Dik.
No ja by som navrhol o 9:00 VD. Ale presný čas, kedy by sme boli u vás sa moc nedá určiť
Ak pôjdete zjazd do Šútova, bacha na defekty, 500m pred asfaltkou a prvými domami som na ostrých skalách dosekal predné aj zadné koleso tak, že som mal dovedna 11 dier v dušiach
Naozaj sú tam tie kamienky ostré, svine prašivé, takže dolu, aj keď to vypadá easy, tak prr
Dnes som bol konečne na chate pod Magurou. Pekný výlet. Len som nepoznal cestu hore. Teraz už hej. Ale je tam dosť štrku.
No netuším koľko km to bude. Trasa: ZA - Saračníky - Vrútky - ATC Trusalová - chata pod Chlebom (späť buď ilegal do Terchovej alebo po rovnakej ceste ako tam) Kto by ste šli dajte vedieť, aby som zajtra na VD nebol sám
hostinec v zbynove sme navstivili ale namiesto piva sme mali vinko ,aj to je vyborne
rydzikov som doniesol...
dufajme veru ze to nebol este posledny "dlhsi"{pre nas