tych ciest je tam strasne vela to by som musel ist tam na tyzden stanovat aby som to vsetko zbehal ale mohli by ste prehovorit bluebikerovcov aby tam uz konecne zavitali..idu na nas ranne mrazy druha kopa dreva doma ale prilis sa mi nechce rezat radsej by som na bike dnes keby daco tak piste
jutre dachtó na biké ? bo inakši šidam do "bahnaka" tiš mam taky doma a idzem orac .ondro nechod tak nebezpecne po okraji jazierka aby si sa nam neposmykol!ja len cez obed trosku vybehol hore cez krasny brod havaj dole na radvan..ani do babky uz nebol cas a zase drevo ..
Dnes poobede o 16:00 som vybehol na Sninský kameň. Hore som bol už 17:13 slniečko ešte pekne svietilo. Nikoho som nestretol až hore na kameni bol na krosovom bicykli Dano zo Sniny. Dali sme reč a potom dole skratkou po hrebeni, som myslel že sa rozlúčim pod sninským, ale Dano to na tom krose dával riadne dole až som bol prekvapený čakal som minimálne išiel jak kuľa, na to načo mal stavaný bajk ale dobre bolo parádne počasie.
Dnes mi volal nejaký Jano od Bardejova, že sa chystajú na víkend do Sniny pobajkovať a že chcú isť Bukovské hrebeňovku. Ja som ju chcel isť teraz štvrtok alebo piatok , ale nechám to asi na sobotu ráno a keď ostanú do nedele tak sa pýtal či s nimi niekde nezbehnem do Vihorlatských som hovoril že nieje problém. Tak kto má voľno môže sa pridať Upresním to ešte v piatok že čo a jak a dúfam že počasie ešte vydrží.
parádne fotky chlapci ..Ondro tiež som pozeral že čo tam stváraš na hrádzi či čo to je a tá rozhľadňa sa mi páči - kde presnejšie to je? na ktorom kopci? Bunker tiež zaujímavý aj salamandra Keby sa podarilo tak by som k vám rád zašiel na víkend pojazdiť, ale to je ešte vo hviezdach..keby niečo tak sa ozvem
ja dnes komancza ale tak som vymrzol ze az lebo rano som oral potom hore slapacka plasit domov a orat druhe pole akosi ma uz prestava bavit ta komancza pripada mi to ako ked prijdem do HE na namestie nikde nic otocka a domov...nuda..uz je to otrepane.takze uz len jablka pooberat ale ka by niekto mal chut na polsko staci tu(alebo na outdoor HE)napisat pojdem rad ci uz sanok alebo cisna..a potom spat trebars cez ruske sedlo do sniny rano vstanem o 5.30 pozriem sem keby nahodou...este ma byt pekne aj ked uz chladnejsie isli by sme vlakom do ML rano 6.22 z HE ..ja z hankoviec.. a ten moszcaniec-kalinov co?stale nic ...to cakaju na sneh? aj tade by sme mohli ist ale nepoznam cestu tak len naslepo..
no bluebiker musim ci prezradit co som se dneska doznal bol som v SV navstivit ondra bacu v praci a on ma ponukol zakuskami co pecie jeho mamka na svadby ci povim ta perfektne buli ked se budzes zenic ta znaj dze isc ale nikomu toto nepovic maj se idzem ja dalej jabluka obirac
bodka diky za tip neboj, nepoviem nikomu ..ja som už doma, zajtra som chcel vybehnúť na bike ale máme povinnosti u babky atď. takže z nás nič..budem rád keď stihnem aspoň pred večerom niekde vybehnúť
dnes zalobin mal som tam nejake vybavovacky tam cez tovarne a spat cez ohradzany soferi boli ohladuplni slnka dost a kopec deti po meste beha skace vrieska kade tade
Takze poslusne hlasim, misia splnena. Endorfiny docerpane po rysku, niekolko dalsich virtualnych nickov z mtbikera zhmotnenych do konkretnych ludi, paradne trasy...
Hrebenovka po hranici mala sice par vyzivnych tlaceniek ale stalo to za to. Nadhera! Az na to, ze z casovych a poveternostnych dovodov nevysiel Kremenec a "bardzo fajna górka" Wielka Rawka. Ale uz su naplanovane spolu s Vihorlatom na nejakej dalsej vikendovej akcii mozno v buducom roku.
Dakujeme za sprevadzanie.
Dokonca sme pod Sninskym kamenom stretli Gastona z http://www.tronkosice.sk/
Prejdene trasy ako bolo slubene sice pripajam ale s upozornenim, ze obe mali zjazdy technicky velmi narocne.
(Najma ta zo Sninskeho kamena bola riadne strma - GPS ukazalo 100% klesanie , teda uhol 45° na dost dlhych usekoch plnych volnych kamenov na ktorych to riadne plavalo)
Attachment:
2010-10-09.zip
Attachment:
2010-10-10.zip
Bodka: Nepotesim ta, medvede ani zubry ziadne... Zato niekolko celkom slusnych tigrov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
snincane kde ste ? nejakeho medveda ste nesfotili?
Hrebenovka po hranici mala sice par vyzivnych tlaceniek ale stalo to za to. Nadhera! Az na to, ze z casovych a poveternostnych dovodov nevysiel Kremenec a "bardzo fajna górka" Wielka Rawka.
Dakujeme za sprevadzanie.
Dokonca sme pod Sninskym kamenom stretli Gastona z http://www.tronkosice.sk/
Prejdene trasy ako bolo slubene sice pripajam ale s upozornenim, ze obe mali zjazdy technicky velmi narocne.
(Najma ta zo Sninskeho kamena bola riadne strma - GPS ukazalo 100% klesanie
Bodka: Nepotesim ta, medvede ani zubry ziadne... Zato niekolko celkom slusnych tigrov.
A nieco z nedele...
To znie ako keby Messner povedal, že stretol yettiho
Ale ja viem, že Gaston je!