no cena je mozno vyhodna ta v lidli ale musis ratat s tym ze tie elektrody niesu vecne a neviem ci ich potom zozenies ked ti prestanu lepit ak to myslis vazne tak skus toto http://www.compex-sport.cz/
lidl netreba podcenovat... jedneho casu tam maly dalekohlad za par korun... ujo, zaryty polovnik si ho kupil a vravel ze to je presne to iste ako nejaky iny co stal cez 7000korun... a dodavatel tych "LIDLovskych" dalekohladou bol rovnaky ako pre tie "originaly"
Zdravím. Máte niekto skúsenosti zo značkou"crivit sports" ktoré ponúka LIDL? Od pondelka tam majú okrem iného aj funkčné tričko za 7.99€ a okuliare za 3.99€. Oplatí sa to kúpiť? Dik.
Len same dobre skusenosti. Za tie prachy asi nic lepsie nekupis.
no to mi je jasné, len či tie veci aspoň sčasti spĺňajú účel, na ktorí boli vyrobené. To tričko sa mi celkom pozdáva, v pondelok pôjdem ošahať a na tie okuliare sa asi vykašlem. Mám okukané nejaké za 20€, značku si neviem spomenúť ale predávač tvrdí že sú ok.
no to mi je jasné, len či tie veci aspoň sčasti spĺňajú účel, na ktorí boli vyrobené.
Nie, tie veci absolutne nesplnaju ucel, na co boli vyrobene. Rukavice sa davaju na nohy a tricka su vlastne teple gate...
Za 20€ mozes stratit 4 ks z Lidla a este ti stale jedne zostanu. Tiez som si niekedy myslel, ze kupim nieco za vela a bude fajn. V Lidli je to fajn za ovela menej.
Rukavice sa davaju na nohy a tricka su vlastne teple gate...
Za 20€ mozes stratit 4 ks z Lidla a este ti stale jedne zostanu.
jaaaj, takže tak je to z nakupovaním v LIDL-i. A keď náhodou vezmem tie okuliare(pre istotu si ich kúpim 5ks aby som ich mohol strácať)tak tie si nasadím kam?
Nie som snob a nerad hyrim, ale okuliare by som branil. Tam by som skor stavil na to ci sadnu na oblicaj. Prievan okolo oci pod okuliarmi som uz zazil. Nic prijemneho. Druha vec je "univerzalne" sklo. Nie prilis tmave a dost chraniace pred ziarenim. Inak ak vletis zo slnka do lesa a naopak ... Predstava, ze kazdu chvilu menim skla ma nenadchyna.
Niekto tu niekde písal že netreba podceňovať veci z LIDLU že sa niektoré celkom oplatia. Osobne nemám žiadnu skúsenosť, preto sa pýtam. K tým okuliarom, fotochromatické sklá sú drahé a okuliare z takými sklami budú stáť určite nad 50€ a to si nemôžem dovoliť ale práve som doliečil prievan v oku a kedže plánujem jazdiť aj v zime, tak nejaké zháňam a na tie z LIDLU som chcel poznať názor niekoho, kto ich používa.
Momentalne vozim Casco za 20-30€ a som viac nez spokojny. Predtym som mal BBB ak chces udam priblizne polohu v lese medzi Niznym Klatovom a Skarosom kde lezia (ak ich niekto nenasiel). Tiez som ich mal rad. Nemusis ist na 150€
ja som ich mal, na to ako som sa ku nim spraval (vzhladom k nadobudacej cene) vydrzali az az, a ked som zlomil ramik, podobny som kupil v kauflande (videl som ich aj v bille) za 4€ a tie skla tam pasovali, a pouzivam ich aj teraz (cire abo zlte skla, rano do hmly)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
t.j. si to lepia na nohy..
http://lidl.sk/cps/rde/xchg/lidl_sk/hs.xsl/index_10360.htm
cena oproti tejto ponuke je naozaj vyhodna.
http://www.zdravotnipotreby.cz/masaze-a-relaxace/svalovy-a-nervovy-elektrostimulator/
ale nakupom ne DE usetris este viac:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12124
no cena je mozno vyhodna ta v lidli ale musis ratat s tym ze tie elektrody niesu vecne a neviem ci ich potom zozenies ked ti prestanu lepit
http://lidl.sk/cps/rde/xchg/lidl_sk/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=10662
chcem sa este opytat- mozem tento sprej pouzivat na vidlu?
no to mi je jasné, len či tie veci aspoň sčasti spĺňajú účel, na ktorí boli vyrobené. To tričko sa mi celkom pozdáva, v pondelok pôjdem ošahať a na tie okuliare sa asi vykašlem. Mám okukané nejaké za 20€, značku si neviem spomenúť ale predávač tvrdí že sú ok.
Nie, tie veci absolutne nesplnaju ucel, na co boli vyrobene. Rukavice sa davaju na nohy a tricka su vlastne teple gate...
Za 20€ mozes stratit 4 ks z Lidla a este ti stale jedne zostanu. Tiez som si niekedy myslel, ze kupim nieco za vela a bude fajn. V Lidli je to fajn za ovela menej.
Za 20€ mozes stratit 4 ks z Lidla a este ti stale jedne zostanu.
jaaaj, takže tak je to z nakupovaním v LIDL-i. A keď náhodou vezmem tie okuliare(pre istotu si ich kúpim 5ks aby som ich mohol strácať)tak tie si nasadím kam?