Ponuku treba sledovat na internete, a ked zacne akcia tak hned rano pred otvorenim tam ist s dochodcami
Ja by som ten box nekupoval, neviem co je to za kvalita ten material, a urcite mi netreba vsetky diely. Skor si kup v zeleziarstve iba to naradie co ti treba, nejaku vyssiu kvalitu (napr imbusy - tie budes pouzivat najcastejsie) a vies ze ta to nesklame.
Ja som raz kupil sadu imbusov za 100sk, jeden som obrusil pri zhadzovani brzdy, dalsi pri nastavovani pruzinky SPDciek, nic moc. Potom som kupil imbus c. 5 a c. 6 po 220sk/kus. Roberal som zapecene kluky. Na hrote ani skrabanec.
Skratka naradie, ktore budes najcastejsie pouzivat (imbusy) kup kvalitne, a potom ostatne mozes ist s cenou dole podla stupna vyuzitia. Zalezi co vsetko si chces sam servisovat a ako casto. Na sem-tam servis vydrzi aj menej kvalitne naradie.
mam ten box doma, podla mna sa to celkom oplati..
je tam bicik a stahovak na retaz celkom slusnej kvality, imbusy a konusy tiez..
ale zas nitovacka na retaz je blato, to sa rozpadlo hned pri prvom nitovani..
za tie prachy pohoda
ked bol naposledy, tak som nad nim uvazoval, ale nic co by som potreboval tam nebolo
moze sa to hodit niekomu, kto nema ziaden vercajch, ja uz vlastne vsetko co potrebujem mam (az na kluc na Hollowtec, to mi nechybalo do kupy noveho bike),
imbusy, kluce to patri do zakladnej vybavy kazdej dielne (kufrika s naradim), kluce na konusy som urobil zbrusenim klasickych nastrckovych, bic: stara retaz + kus platu kovu......, stahovaky som kupoval postupne
To sa nevylucuje ... napokon takato sada bude cenovo vyhodnejsia, lebo cena chrom-vanadovej ocele je zavisla na mnozstve, ovsem druha vec je , ze takuto sadu asi na bajku vlacit nebudes, imbus 5tka je zaklad v batohu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a plníme si detské sny :
to uz radsej tieto ponozky
Ja by som ten box nekupoval, neviem co je to za kvalita ten material, a urcite mi netreba vsetky diely. Skor si kup v zeleziarstve iba to naradie co ti treba, nejaku vyssiu kvalitu (napr imbusy - tie budes pouzivat najcastejsie) a vies ze ta to nesklame.
Ja som raz kupil sadu imbusov za 100sk, jeden som obrusil pri zhadzovani brzdy, dalsi pri nastavovani pruzinky SPDciek, nic moc. Potom som kupil imbus c. 5 a c. 6 po 220sk/kus. Roberal som zapecene kluky. Na hrote ani skrabanec.
Skratka naradie, ktore budes najcastejsie pouzivat (imbusy) kup kvalitne, a potom ostatne mozes ist s cenou dole podla stupna vyuzitia. Zalezi co vsetko si chces sam servisovat a ako casto. Na sem-tam servis vydrzi aj menej kvalitne naradie.
je tam bicik a stahovak na retaz celkom slusnej kvality, imbusy a konusy tiez..
ale zas nitovacka na retaz je blato, to sa rozpadlo hned pri prvom nitovani..
za tie prachy pohoda
moze sa to hodit niekomu, kto nema ziaden vercajch, ja uz vlastne vsetko co potrebujem mam (az na kluc na Hollowtec, to mi nechybalo do kupy noveho bike),
imbusy, kluce to patri do zakladnej vybavy kazdej dielne (kufrika s naradim), kluce na konusy som urobil zbrusenim klasickych nastrckovych, bic: stara retaz + kus platu kovu......, stahovaky som kupoval postupne
chrom-vanadova ocel, oplati sa to kupit
radsej si kupim dost dobru sadu, napr: http://www.profinaradie.sk/hq-tools/product/5501-Sada-klucov-1-4/
http://www.profinaradie.sk/hq-tools/product/5822-Sada-klucov-L/