Tak zrovna tie cyklonohavice su to posledne co je vhodne kupovat. Investuj do znackovych s kvalitnou vlozkou, toto su vyhodene peniaze (aspon podla fotky).
Usetrit mozes na tych rukaviciach - tam v principe niet co pokazit ak Ti bude sediet velkost. A dres si treba "ošahať" - moze byt OK. A ak by mala vesta sietovany chrbat, tak este o tej sa oplati uvazovat na jar/jesen.
wilki, len potom pozor na hlavu. Lepsie je davat bajky na bocne steny, tam do nich aspon tak lahko nevrazis. Tento system je prakticky jedine ak mas garaz vysoku 3,5 metra.
ale je ..ja mam ten vesiak na bike v garazi uz peknych par rokov..a garaz je tiez z tych mensich.. Mam ho v lavom zadnom rohu ,tak aby bol bike co najviac pri stene.. Ked nastupujem do auta ,nijako neprekaza a nezavadzia ani ked sa potrebujem dostat okolo auta do zadnej casti garaze.
Za mna
urcite udrzi.. ja som na to pred rokmi vesal streho ocelaka.. ktory mal urcite cez 15kg a ujmu to neutrpelo ziadnu. Pouzi urcite vlastne skrutky a hmlozdinky.. (teda neviem ake budu tieto ,ale pochybujem ze na tom nieci menili za poslednych 6-7 rokov)
ale je ..ja mam ten vesiak na bike v garazi uz peknych par rokov..a garaz je tiez z tych mensich.. Mam ho v lavom zadnom rohu ,tak aby bol bike co najviac pri stene.. Ked nastupujem do auta ,nijako neprekaza a nezavadzia ani ked sa potrebujem dostat okolo auta do zadnej casti garaze.
Za mna
Ja rozmýšľam nad tou pumpou - už som jednu vyreklamoval - strelila pri fúkaní druhého biku (takže s novou by som fúkal len jeden a druhý až po prestávke)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pripadne vymenim za ten super cyklopocitac s 30 funkciami
jezus: ved ho nedam na stred garaze
Za mna
Za mna
Ty si videl wilkiho garaz?
Ja rozmýšľam nad tou pumpou - už som jednu vyreklamoval - strelila pri fúkaní druhého biku (takže s novou by som fúkal len jeden a druhý až po prestávke)
Šak to.Ale dosť OT