Minule som si kúpil dvoje ponožky (úplne rovnaké) a jedny sa praním tak stiahli, že sú aj mladému natesno a to má štvorku nohu pôvodne to boli 10 ale tie druhé sú v pohode len sa veľmi špinia
tak ja som sa dnes stal stastnym majitelom kratkych gati .potom vnutornych cyklo boxeriek-tie sa mi velmi pozdavaju aj materialom ci vlozkou a potom dresu a 2x tachacov zatu cenu to vyzera dobre
Minule som si kúpil dvoje ponožky (úplne rovnaké) a jedny sa praním tak stiahli, že sú aj mladému natesno a to má štvorku nohu pôvodne to boli 10 ale tie druhé sú v pohode len sa veľmi špinia
na tie ponozky som zvedavy ....zobral som 2je
a tie kratke elastaky su nejake asimetricke,, guma na stehnach strasne uzka..asi len pre chrtov
bol som tam tiez dnes pozriet... chcel som rukavice (moje uz koncia) ,ale tie z lidla boli riadna bieda , chcel som aj tu pumpu , samozrejme o 12 uz nebola ani jedna tak som si nakoniec kupil len natierku
Ja som kúpil kompík na zimáka, má vraj 32 funkcií, dokonca aj podsvietenie. Len dúfam, že bude fungovať. Na krabičke je napísané že záruka 3 roky A ešte som zobral vestu, vyzerá byť v pohode za tie peniaze
Včera som bola okuknúť, čože za kvalita sa dá za tie peniaze kúpiť... Vopred sa ospravedlňujem všetkým tým, ktorí sú presvedčení, ako dobre nakúpili - a prosím, aby sa vonkoncom neriadili mojím subjektívnym hodnotením....ale to, čo som videla, teda predčilo moje očakávania, to bol iný shit... Pri zhliadnutí ponožiek sa mi zježila miecha (podobne sa mi ježila za totality pri materiáli zvanom Chemlon), neveriaco som vzala do ruky jeden bidón (preboha, nedala by som ruku do ohňa za to, či to neuvoľňuje "zo seba" nejaké svinstvo) a rukavice mi vzali všetku odvahu pokračovať ďalej. Dresy a bundy boli také čudné na omak, ale možno som už príliš rozmaznaná Craftom, Santinim a Castellim, takže mi prepáčte... Ale prišla som k záveru, že aj keby som mala na značkový dres šetriť a odkladať aj niekoľko týždňov (som ja ale hlúpa, veď to robím ), toto by ma nikto nepresvedčil kúpiť, ani keby hrozilo, že zostanem nebodaj bez práce. Ako som v ruke držala ten bidón, na ktorý robím zhruba hodinu, radšej budem na poriadny robiť dva dni, ale ušetrím sa pachutí v puse a strachu z Noname materiálu... Nejako mám pocit, že peniaze zarábam dosť ťažko na to, aby som za ne nakúpila takúto cyklistickú frašku....
presne taku mam aj author ale ano rukavice boli dost divne.tento isty tovar predava aj hofer a lidl v nemecku a rakusku a keby to bol taky shit tak by to tam tiez nekupovali.nikdo nevravi z eje to naj ..naprk tachometer je vylepseni oproti poslednemu ma vatsi a prehladnejsi displej a pise funkcie a cisla naraz
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na tie ponozky som zvedavy ....zobral som 2je
a tie kratke elastaky su nejake asimetricke,, guma na stehnach strasne uzka..asi len pre chrtov
Dnes som nemohol ísť k "LIDLOVI" ale zajtra by som chcel kúpiť tú pumpu - ak ešte bude
Veru, ten by sa poniektorym zisiel aj na vyjazdoch.
Zeby som dnes isiel pozriet na zbytky po dochodcovskom rabovani?
Pardon.
tu flasu puzivam uz dlho, cez zimu posluzila vyborne, preco by mala nieco uvolnovat? je to europsky vyrobok (portugalsko), tak by som sa o zdravie az tak nebal, presne taku istu mas aj po cyklo obchodoch ( http://www.cykloshop.sk/kategoria/prislusenstvo/flase-kosiky-na-flase/flasa-ab-pte-0-5l-termo-strieborna/ )
Toto hneď po chytení do ruky menilo svoj tvar.