A ja som myslel, ze okolo auta sa chodi prave po krajoch.
Ja napr do auta zasadne nastupujem zo strany vodica preto mi bike na zaveseny na vytahu nevadi Inac bacha ten uchyt za sedlo nieje bohvieako premakany ale malou vychytavkou sa da vyriesit k spokojnosti aby nahodou bike nedrbol na zem.
pumpa je OK, doma sa zide takato velka, ten vyklopny podstavec nebudi doveru, ale ked som kupoval mali aj verziu s pevnym zakladom, sluzi mi nejaky rok
Ja som mal skúsenosť z minuloročnou (nevydržala nafúkať dva bajky po sebe)
ale táto je trošku iná takže sa uvidí - veď v LIDLi nemajú problém s reklamáciou
Zaujímavá pumpa... Za 7 euro ako zadarmo. Avšak píšu, že fúka do 10 barov, predpokladám, že reálne 8-9 a aj tých 10 je na niektoré galusky málo. Ale nerozumiem tomu textu, že nosnosť 20 kg. Čo sa na tej pumpe, alebo tou pumpou nosí?
Junáci a nezabudnite si kúpiť športovú podprsenku - za 9,99 E sa možno niekedy zíde...
tu pumpu som kupoval minuly rok (tu klasicku nie tu slapaciu) fuka uplne bez problemov. Nema niekto skusenosti s tou cyklistickou bundou za 14€ ci je naozaj nepremokava
Nema niekto skusenosti s tou cyklistickou bundou za 14€ ci je naozaj nepremokava
Niekde je charakterizovaná ako nepremokavá?
Ja som podobnú kúpil v LIDL pred rokom.Ochráni pred miernym dažďom,ale pri silnejšom lejaku je lepšie si niekam skryť svoju riť
ano ved to tam píšu ale ak je skutocne nepremokava, tak potom to bude "igelitovina" a v nej slapat tak po 10 minutach si od potu sparený viac ako keby si zmokol
ja mam tiez minulorocnu a velky dazd neznesie, a raz v chladnejsom pocasi som ju pouzil ako neprefukavu, tak som bol za par minut zliaty, proste zbytocne vyhodene peniaze a este mam aj cyklogate a tiez je to slabota a nepouzivam ich, ale ponozky su celkom fajn a kamos ma z lidlu tricko a si ho celkom pochvalije, takze nie vsetko tam bude zle.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale táto je trošku iná takže sa uvidí - veď v LIDLi nemajú problém s reklamáciou
Takže si ju kúpim
http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-B9DEE28C-E7812DEF/lidl_sk/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=13641
Junáci a nezabudnite si kúpiť športovú podprsenku - za 9,99 E sa možno niekedy zíde...
preklepy sa stavaju....
Na hríby.
Niekde je charakterizovaná ako nepremokavá?
Ja som podobnú kúpil v LIDL pred rokom.Ochráni pred miernym dažďom,ale pri silnejšom lejaku je lepšie si niekam skryť svoju riť