Ta Andrišu aj ty bul dajaky skapaty jak ši doplazil na Ruske sedlo skoro posledny A kvapki nepomohli?Škoda,že sme smerovali inam, ale aj Solinske boli perfektne.Cyibala lem väčša partija a večerny ošiaľ pri všetkom pitnom Tak nabuduce.PS_Bodka sklamal si Jonki aj tak najlepši parťak z tamtej doliny.
neviem preco by som ta mal sklamat vy ste planovali z milanom dvojdnovku na solinske.. ja na dva dni vyjazdy nerobim volal si mi vecer vravel som ze nemam zaujem ze rano kosa bola to vasa akcia ja skocim na solinske kedy chcem v lete ked teplo mp3 vyhrava to je pre mna
Jožku ne skapaty ,ale išiel som s tou holkou,nech nejde sama-ved vo dvojici sa ide lepšie
Inač aj ja by som sa pridal na ten spominaný výkend-nejaku tu spoločnu opekačku...ak nebude radšej by som
dnes mi babča volala ze sa jej televizor pokazil tak som tahal pracovne do r.kajne bolo po dazdi blatniky mam vravim si je vyprsane ide sa buchanie po nom nepomohlo babka predtym dala tri zdravasy tiez nic tak pomeral som trosku sem tam nasiel co chyba balim ze idem het bo tu nemam a vonku sa zatahuje netak hovori mi aby som ostal pockal..ale ja ne len het sak co to 30kilo a este zo severakom domov malina v radvani pozeram hore na ML carnota mastim co to da aj tak som to schytal trosku take snehove gulicky z dazdom z hankoviec domov proti vetru blbe dva kilace som mal co robit take dulo a teraz ked som doma tak sa to ukludnuje tak mi treba lebo som chvilu nepockal no a zajtra by trebalo suciastku pozhanat tak neviem v HE urcite nebudu mat objednavat zo SV ci KE treba dlho cakat a potom stejne na postu do koskoviec slapat...jak u blbych ..ta ne ist vlakom/autobusom...jeden čort cetovne telo jak postovne.. najlepsie by bolo na bicykli ale to zavisi od pocasia aj od toho ci som neutrpel psychicku traumu z dneska
chlapci z ML:nezasypalo vas tam snehom?? bluebiker:prijdi domov nevymyslaj dame aspon palotu sobota by mala byt ako tak ok
Krásne fotky zo Sninsko-Bardejovského stretnutia škoda že sme sa nemohli pridať.. Bodka už som doma, ale na bike asi len dnes pôjdem..vyfasoval som zase antibiotika ..v sobotu nebudem doma tak sorry.. caute
dnes HE ohradzany r.kajna radvan opravene ked zajtra nic tak nic mozno pojdem sam uvidim este tiez som uz poriadne premrznuty a mozno sa nato uz vykaslem aj ja fuka strasne cau
vecerna bicyklovacka s osvetlenim svetlice pri ceste spat este krosna ale nic moc bo tu drevo vozia tak kusy blata po ceste inak ok ani moc nefuka vecer dost dobre bolo chcelo by to nejaky nocny vyjadz ale vela pytliakov beha tak radsej nie zadne som nafukal co to dalo zajtra by tiez nemalo byt zle mozno sa tu po okoli povozim...este neviem
ale neda mi nespytat sa... ved sa vravi ze niekedy aj motyka vystreli.. nema niekto chut zajtra ist trocha do Polska pojazdit? samemu sa mi nechce ale ak by sa niekto nasiel siel by som rad vlakom do ML...tam aj spat ak by bolo pre niekoho vela...islo by sa pomaly..prisposobim sa kupim cokoladu velku tomu kto pojde..kraj obrazowy
idem zapnut mobil 0902 820 458 volajte piste cakam do polnoci rano som tu uz o 6.00
No ja som dnes bol na šimonke isiel som smer zamutov dubnik šimonka no a bolo aj snehu ale az od dubnika vysie cize od 900m n m a celkom hore ho bolo 4cm no a bolo vidno zasnezene luky v Poloninach asi to bol kremenec.no ale bola zima hore jak v ruskom filme 1stupen nic moc
Dnes z Kolonickeho sedla cele pod snehom a nadherne nasvietene slnkom Polonina Ostra aj Runa , trvalo to len chvilu , ale nadhera, bohuzial pohlad len z auta
no a prave preto sa mi tam nechce ist samemu ze je tam poriadne chladno a aj fukat ma fajne co som pozeral shmu ked nadavat tak vo dvojici
takze asi nikto
Kto by mal dnes chut íjst snamy na menší výjazdik na Sninsky kamen a potom na opekačku na babie skaly tak jedna partia stretávka o 10:00 pri kostole v Zemplinskych Hámroch a druha partia tí na kamen nejdu-oni idú smer Hámre a babie skaly-vyrážaju o 11:00 spred servisu od Kaktusa zoberte si niečo na opekanie kto by mal záujem po prípade volat kto by nestíhal-počkáme sa.
kedze sa nikto neozval tak ani mne sa nechcelo dnes aspon navsteva tety v jabloni plus zachadzka do slov.kriveho ci nahodou nejakeho spoluziaka zo zakladnej nestretnem pri ceste spat este som zabehol pozriet po asfaltke do veskeho a domov. dobre ze je pod mrakom aspon neboli rano mrazy .
Takže včera super výjazdik zo správnou partiou-bolo super opekačka jak lusk zo zakončenim v krčmičke u Feria B.Jesen nádherna-kopec lístia,všetko hýri farbami no úžas Aj počko nám vydržalo...
Včera fajn vyjazdik, bolo super až na ten brutálny orkán na kameni, ale keď je človek hore s tými správnymi ľuďmi tak ani ten vietor si nevšíma. Um a ta opekačka dole na Babích skalách, bola príjemným zakončením vyjazdu Boli pozrieť aj chlapci z Humenného Majo, Dušan a Peťo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jožku diki a fotky zo Soliny dze, cez víkend by sme mohli zorganizovať nejakú opekačku aj s partiou z tamtej doliny ne . Čo vy nato humenčane ?
Inač aj ja by som sa pridal na ten spominaný výkend-nejaku tu spoločnu opekačku...ak nebude
chlapci z ML:nezasypalo vas tam snehom??
idem zapnut mobil
takze asi nikto