ani vlastne neviem z urcitostou povedat ze ci nejaky fičí momentalne na svk...
len si myslim ze doba je celkom priazniva urcite lepsia ako pred par rokmi... znacka MTBiker.sk sa rozrasta... cielenu bajkoreklamu na svk ani v podstate nie je kde robit (okrem netu a par magazinov), takze myslim ze s reklamou by sa tiez dalo co to vymysliet a uzivit ho...
fotecky by aj boli si myslim, fotografov a ludi co popisu o bajkovani tak ze sa to da aj vidiet aj citat je viacej...
ja len osobne by som do takeho dacoho asi nesiel (z business hladiska) ale chyba mi take smakove citanie...
celkom by ma aj zaujimalo ci CERVO sa nestretol s nakou ponukou alebo nerozmyslal nad tym...
edit: zmenil som nazov temy - katko
Uff, nazvať SNS "najvyššími ochrancami národa" je doť zvrátené ...
Ja tiež držím Cyklomagu palce, kupujem si ho a budem si ho kupovať, ale tie nedostatky už trvajú pridlho.
toto číslo určite je lepšie ako tie predtým, ale napr. článok o zimnom tréningu mohol byť určite až v ďalšom čísle...
čo ma však najviac zarazilo je fotka v teste cesťáčika Bianchi Sempre...redaktor v zablatených turistických MTB tretrách...toto je veľmi zlé
Boze ludia preco si to nevytlacite na lejzrovke a neprecitate cele od A po Z - kazdy napis, kazde slovo? Predtym ako to date do tlace? Zavana to strasnym amaterizmom - stale sa tam opakuju tie iste chyby.
jj, jediné šťastie, že vychádza aj Biker
nula bodov(normálne sa teším,že mi skončilo predplatné)
ale aspoň gramatiku vedia
..mne sa mag celkom paci, aspon par clankov, kedze sam dokazem tie chyby v pravopise apod. celkom z nadhladom stravit (aj ked mohli by si fakt davat pozor
som rad ze si nieco precitam v slovencine.
ale cim posledne cisla poburili dost mojich znamych aj mna, su tie sakra mnozstva testov!
ja viem testy patria k casakom-ale napr. taky mountainbike (ktory som dlhe roky odoberal) ich ma graficky aj technicky super zmaknute, a nema ich 60% z casaku...co je moc je moc...a maju tam modely bikov vo vyssich triedach takze je to aj zaujimave....nad tym by sa "cmagteam" mohol zamysliet.... zial stratili aspon prezatial zopar kupujucich , ktorych poznam, ktory to skratka nezniesli..a kvoli par clankom z trailov na slovensku a zahranicia sa to nevyvazuje...
posilovna, bezky..
dufam vsak, ze sa tymto smerom nebude cmag aj nadalej uberat, a ze si zoberu tuto konstruktivnu kritiku na musku
..aspon osobne ja to myslim v dobrom, ja som zatial fanusikom a drzim palce...