fakt nikto zajtra do Polska?? milanO kde si? s tebou sa mi fajne jazdi...chlapci z HE mate rano vlaky o 4 s tym by bolo ideal ja by naskocil v hankovciach...casu by sme mali kopec tak by sa slo pomaly...fotilo by sa ..sczawne alebo podla vaseho vyberu...a kludne domov..do 16 casu kopa a stade mate vlak ML.. alebo o 6 rano dalsi aj s tym ok..hm?
No tak vcera som si dal 88km vystartoval som smer He rozdumoval som ze kde pojdem tak som isiel smer Košarovce potom som siel smer Olka ale nebolo moc sumne počasie tak v Pakostove som sa otocil a siel som smer Girovce Jasenovce Zalobin Domasa Kajna Benkovce do VT no a priemer 25.8km/h
No a dnes som si dal 100km smer Hanusovce Giraltovce a potom na Domašu valkov a cez celu domasu az do VT no a dnes sa my podaril priemer 27,6km/h:)ale z jazykom na nohach
Tak v nedeľu sa nikto nepridal tak som išiel sam a pod Vihorlatom sme dali stretavku s Divj- Tatarom a vyšli sme hore ale fukalo a bola riadna hmla na 5 m nebolo nič vidieť tak sme zjazdovali dole jak šarkane s Ďurkom. Na odbočke na Valaškovce som sa rozlúčil s parťakom a zjazdoval som dole do Hamri.
Dnes ING kupil novy bajk Haibike Q FS RC je to riadna mašinka, už sa teším na nejaký terén okoštovať, tak len tak krátko na umarteho a späť a z Marcelom.
Super chalani pozerám že tu sa fúly rozrastajú
Mišo krásna mašinka je podla mojich predstáv-hlavne nech Ti spolahlivo slúži a šlape-hlavne aby Tysi bol spoko-bike nemá chybu z ten peniaz Už iba bikovat a testovat čo to dokáže...
no vtedy aj mna tahalo hore..reku ze vas prekvapim...bol som v pticiom na navsteve ale nakoniec ma to preslo ..iba by som zase zdrziaval vcera konecne sa pocasie trochu zlepsilo tak navsteva kamosa vo velopoli dnes mi treba ist do n.ladickoviec ale fuka uz od rana hadam to nejako zvladnem zajtra sa malo konat otvorenie prechodu kalinov-pl...ale zase to presunuli .. na 20.11 tak to sa uz asi pojde na lyziach takze zajtra asi lubisa bo kamos mi uz volal ze treba nieco ..tak sa tu majte
dik Jony a Ondrej za pochvalu je to dobry pocit sa na tom viest a este lepsi ked to vlastnis... dostal som sa na net az dnes... v neskorych hodinach... ale nic nebudem natahovat noc... dufam ze nieco zajtra vyjde... zavolame si a otestujeme...
ze vraj sa k nam na vychod nieco vali z blavy na biku...nejaky chlapec z inej planety idem si ho odfotit takze o chvilu sadam na bike a smer vranov
vcera lubisa nieco sme robili s kamosom potom som skocil na nakup do HE ale nepasovalo tak zase do HE
dnes som mal jeden zo svojich stastnych dni hned rano pred hankovcami som nieco zazrel daleko na velkom poli..vravim si co to moze byt zajac? no nic vysmrkal som za jazdy a hned som vedel co je to dva velikanske vlciaky tam na luke lezali...hned vyskocili a rovno ku mne mastili na hlavnu..kedze ja proti vetru oni skratkou(taky trojuholnik) tak ma chytili prvy cvakol do prazdna a zaostal ten druhy sa drzal skrical som nanho tak zastal nastastie do HE sa tahalo tazko ale nevadi.stretko na stanici jozko vravi tamten neprijde... tak dohoda ze smer vranov..nakupim horalky a ide sa za mestom uz jozko po mne krici ze mam osmicku zlomeny spic na zadnom a rovno na strane .7.8kola ci kolko ich tam je
po chvilke rozhodovania sa ide dalej ale pred zavadkou zase nieco puklo a jozko vravi radsej to otoc uz to s tebou dost ´hadze tak idem domov v meste nikto nieco som pofotil za jazdy a cuduj sa svete ani som nerozmazal v hankovciach mi nedalo kedze som domov letel s vetrom slnko prijemne hrialo na chrbat mp3 pekne vyhravala a aut velmi malo preletel som odbocku do dedacova a nabral kurz ML ved reku co sa moze stat idem stale popri kolajniciach tak keby daco supnem ho do vlaku...este som nepresiel ani 150m a uz v dedine hankovce som schytal defekt to aby som asi nevysiel z cviku tak oprava domov sa mi nechcelo tlacit tie dva km skoda no taky pekny den a nevyuzity.
Hej Bodka,ten tvoj BUBU -chrt vyžrany,či čo za fajta už poriadne znama hviezda na tomto fore.Myslim si že to skôr on teba by mal ťahať aby nahodou neskapal na obezitu,aj na fotkach by vyzeral lepšie. Škoda že Ti dnes bajk zaštrajkoval,dali sme takmer stovku Dubnik v Slanskich a späť-ale ten protivietor ,aj Mišo z Ba to zabalil.A čavte fulkači,žijete po testovačke?
do vybawy mojho biku pribudol dalsi kus zeleza na tote psiska taky fajny dluhy roxor 70cm sebe rozysli kec ho precahnem po chribce ci me isce budze nahanac
doteraz este mam smajlika na lavom bedrovom boku (odtlacok jak pre zubara..sicke tam vidno )co me pokusal ten v auguste v SV jak mi chcel isc popatrec ten vysielac..a druhy pod kolenom pravej nohy vzadu ..tam este furt jazvy take dierky tmave jak od upira dve len som zatlacil maso spat co ho vytrhol.. este dobre ze toho tretieho som aspon odtlacil za nufak bo to by som uz vypadal normalne ci me obklucili ale tak mi treba nemal mi isc do firmy dze otvorena kapura...popatrel mi do vojlery tam kozy u straznej budke nikto idzem dalej pred halu nikto skricim a zrazu predomnu 3m leza 3 psy nevidzel mi ich...uz bulo neskoro ucekac vystartovali pomne jak gule ku kapure 6m a velka cezka aj tak by som nescihal nascesce potom vybehnul straznik ta na nich vriskal ta ich odohnal ale aj tak nezabudnem na ten pocit kec se do mne zahryzli.. na scesce buli ockovane proci besnoce...sak mi aj musel doktorom ho donesc...ta behane vybavovane..dva vlciaky a jeden polovnicky.
neska caham hore do sniny za doktorom bacom som objednany bo ten spic treba opravic ta se tu majce a kto chce ta naj se prida okolo 10 start od kapury
tak bodka uz doma a osprchovany dnes navsteva ondra bacu+oprava bike praca na vybornu takze diki dobre bolo nemam sa naco stazovat aj slnka kopec
niekto zajtra na vylet do POLSKA!!ved podte uz niekto konecne mate rano vlak z HE o 6.22 tak dajak..alebo stredu...listok vam preplatim aj cokoladu kupim ani fukat uz tak silno nema uz sa to skludni piste tu cakam pojde sa uplne pomaly
rozmyslam, ze by som kupil cestak. jazdeny. tak okolo 500eur. karbonova vidla, najlepsie ultegra. nejaky pekny. velkost na mojich 187cm. keby ste niekto niekde natrafili na nieco zaujimave, tak dajte vediet.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No a dnes som si dal 100km smer Hanusovce Giraltovce a potom na Domašu valkov a cez celu domasu az do VT no a dnes sa my podaril priemer 27,6km/h:)ale z jazykom na nohach
Mišo krásna mašinka
vcera lubisa nieco sme robili s kamosom potom som skocil na nakup do HE ale nepasovalo tak zase do HE
po chvilke rozhodovania sa ide dalej ale pred zavadkou zase nieco puklo a jozko vravi radsej to otoc uz to s tebou dost ´hadze
doteraz este mam smajlika na lavom bedrovom boku (odtlacok jak pre zubara..sicke tam vidno
neska caham hore do sniny za doktorom bacom
niekto zajtra na vylet do POLSKA!!ved podte uz niekto konecne