Dnešný výjazd so zmolkom na Žítkovú cez luborčiansku dolinu a Peňažnú...cca 72 km. Skoro ma zrazil vlak ale stihol som uskočiť (+ jeden parakotúľ cez riaditka na poslednom metri terénu celého výjazdu ). Na nechránených kopcoch vietor inak pohoda. V lese veľa blata (rozjazdeného traktormi ble).
Na Žítkovej sme si dali "láhvovou kofolu" a pozreli miestny vesnický fudbal. Hral FC Kopaničiar Žítková proti Slavoju Houslice za ktoré nastúpil aj Jarda Kužel Výsledok nevieme pretože ihrisko nebolo vybavené svetelnou tabulou.
V Kostolnej je super podchod popod novú trať, netreba chodiť na nový kruháč a nadjazd. Pre mňa novinka, doteraz som to obchádzal cez ten nový nadjazd.
Kde je ten vlacik? Predpokladam, ze len vystaveny
Ja som mal v piatok dovolenku na uradne vybavovacky, ale nakoniec sa stihol aj Inovec (len namiesto biku bol kocik s takym malym chlapcekom a isli sme len od chaty).
To je popri asfaltke na zámoček Antolstal za Nemšovou-Luborčou.
V sobotu 6.11. sme išli tiež okolo,z NDca na Čerešienkovú a Peňažnú, dolu do Štítnej nad Vláří, Brumov-Bylnice a od tiaľ po žltej/červenej na Vršatec.
Dolu po zelenej na Chrastkovú a Bolešov.
Fajn pojazdenie, cca 80km, 4,50h.
Bol to asi taký posledný suchší víkend, lístie a obzvlášť to mokré je nepríjemný sabotér.
dnes modry pondelok a pohodove pojazdenie zabranim-brezinou-naucnymi,ponad soblahov k ondrejovi a s5 okolo municaku zjazdom do kubrej...
veselych 28.4km ani blata moc nebolo....
Chalani neporadite nejaku peknu trasu na stredu?Rozmyslame ist pozriet na zapad od TN Biele Karpaty,tak nejake kvalitne tereniky...nepoznam tam tie turisticke chodniky.Diky
bile karpaty su fajn, ale skor na xc,take mierne hore-dole ako nejake zjazovanie...bude asi aj slusne blatka.... tiez som rozmyslal nad nejakym vyjazdom....porozmyslam dnes a dam vediet
Nie je to až taká novinka ale,,,,pre tých čo sa vozia na cestnom bicykli...dokončil sa asfalfový úsek z Červeného Kameňa na sedlo Chotúč do Vršatského podhradia /bol tam asi 500m úsek iba štrk/.
Takže na Vršatec sa už dá pekne dostať aj inou /ťažšou / stranou na cestnom. Alebo opačne.
Dnes Čiernachov - Radar, sucho nebolo, pri zjazde k Radaru som letel z biku, je tam šmyklavý podklad, listy a hlboké ryhy Ale najviac hnusného blatka narobil traktor paradoxne na lesnej asfaltke smerom na horáreň ako sa ide na chatu pod Ostrým vrchom...ble
peknee, tiez som nad nim uvazoval... a niekade na inovec alebo smer lucky?
sak sa priznajte kto- kam?chcem vyrazit cca o 10tej+/- http://www.shmu.sk/sk/?page=769&id=
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
radik je 10na. ale maju aj ciernu 16tku:)
a par fotos
nedelu asi len s priatelkou na inovec-stankovce-TN
počasie
ak si dobre pamätám
Na Žítkovej sme si dali "láhvovou kofolu" a pozreli miestny vesnický fudbal. Hral FC Kopaničiar Žítková proti Slavoju Houslice za ktoré nastúpil aj Jarda Kužel
V Kostolnej je super podchod popod novú trať, netreba chodiť na nový kruháč a nadjazd. Pre mňa novinka, doteraz som to obchádzal cez ten nový nadjazd.
Ja som mal v piatok dovolenku na uradne vybavovacky, ale nakoniec sa stihol aj Inovec (len namiesto biku bol kocik s takym malym chlapcekom a isli sme len od chaty).
Je to v ľuborčianskej (ľuboreckej, neviem ako to je správne) doline, kedysi tadiaľ išla lesná železnička:
http://www.rail.sk/arp/slovakia/history/h454.htm
http://hiking.sk/hk/ga/12742/biele_karpaty-kaplnka_sv_huberta.html
V sobotu 6.11. sme išli tiež okolo,z NDca na Čerešienkovú a Peňažnú, dolu do Štítnej nad Vláří, Brumov-Bylnice a od tiaľ po žltej/červenej na Vršatec.
Dolu po zelenej na Chrastkovú a Bolešov.
Fajn pojazdenie, cca 80km, 4,50h.
Bol to asi taký posledný suchší víkend, lístie a obzvlášť to mokré je nepríjemný sabotér.
veselych 28.4km ani blata moc nebolo....
Takže na Vršatec sa už dá pekne dostať aj inou /ťažšou
sak sa priznajte kto- kam?chcem vyrazit cca o 10tej+/-
http://www.shmu.sk/sk/?page=769&id=
len 41km
o-hociom/barbarske-hospodarenie-v-lese-t21586.html
Kedže mám skoro 40 000 fotiek z okolia TN tak je veľká šanca že keď urobíte fotku z ľubovolného miesta budem mať rovnakú v archíve aj ja
Skúsil som nájsť z toho miesta a porovnať to. Dole je vždy tvoja, hore moja fotka. Vyznačil som si tam rovnaké objekty.