cenu som nikde nenasiel vsade sa pise len aky ma zdvih: 100mm
peto, vsimol si si, to bola ta ktoru som ti dned v capricorne ukazoval ze moze byt dobra. bola na tom GT.
dufus: googlil som a cenu som nenasiel nikde :
Co vsetci nadavate na tie RST, ved s cim by bikeri zacinali keby nebolo tejto znacky? Kupovali by drahe marzocchi alebo manitou? Aka taka alternativa by bola este SR Suntour ale tie nemate v kazdom obchode ako RST.
To ze sa lamu? -kazde vydlice sa lamu aj marzocchi. Ked ich pouzivate na to na co niesu urzene a co nevydrzia. Niekto si kupi RST, jazdi na tom niekolko rokov, nauci sa s tym lepsie skakat a uz da tej vydle to co nevydrzi a potom na nu cely cas nadava.
Nesudte to podla inych nazorov! V poslednych rokoch zacali vyrabat dost schopne vydlice! Napr. RST SPACE, Storm, atd.
Co vsetci nadavate na tie RST, ved s cim by bikeri zacinali keby nebolo tejto znacky? Kupovali by drahe marzocchi alebo manitou? Aka taka alternativa by bola este SR Suntour ale tie nemate v kazdom obchode ako RST.
To ze sa lamu? -kazde vydlice sa lamu aj marzocchi. Ked ich pouzivate na to na co niesu urzene a co nevydrzia. Niekto si kupi RST, jazdi na tom niekolko rokov, nauci sa s tym lepsie skakat a uz da tej vydle to co nevydrzi a potom na nu cely cas nadava.
Nesudte to podla inych nazorov! V poslednych rokoch zacali vyrabat dost schopne vydlice! Napr. RST SPACE, Storm, atd.
ja lutujem ,ze som za vidlu rst vyhodil 4000 korun + dalsie koruny za nejake komponenty ...kebz som bol vedel, ze to je taky hnoj, radsej by som nechal na biku pevnu vidlu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
peto, vsimol si si, to bola ta ktoru som ti dned v capricorne ukazoval ze moze byt dobra. bola na tom GT.
dufus: googlil som a cenu som nenasiel nikde :
Naco sa pouziva? RST-Rapid suspension technology- názov hovorí sám za seba
O RST bola rec tu:
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=13292
===========o http://www.rst.com.tw/product/pd2007/storm.htm
===========o http://www.rst.com.tw/product/pd2007/storm.htm
a ty mas RST alebo co?
Ja hovorim z vlastnej skusenosti, lebo ja ju mam