Cawte potrebujem este pomoct, chcel by som na CTM Raptor Disc 2010 dat nejaku inu vidlu pretoze ta XCR 120mm nieje ziadna slaava, ale neviem aka by mi tam pasovala,,tak sa chcem spytat ci by mi aspon jedna z tychto pasovala : RST Storm,SR Suntour RUX,Manitou Stance Kingpin, RST R1...a na co by som sa mal pozerat pri vybere vidlice? dakujem vopred
Som za durolux ... Určite po čase budeš chcieť prejsť na fullko a budeš potrebovať iný zdvih tak si ju prehodíš na 180mm .
(Pre znalcov čo napíšu že odkiaľ viem čo chce jazdiť tak to má v mene)
cawte chalani...mam taku otazocku mam na bajku vidlu XCR kotra je na zavit a chcem si kupit vidlu ktora ten zavit nema pretože je zjazdova...tak neviem či sa mi bude vediet dat na tem moj bajk...ak ano takmi prosim vas napište co tam budem musiet este kupit...dakujem vám
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aby Ťa Raptor rýchlo neopustil
a do koĺko € to chceš?
(Pre znalcov čo napíšu že odkiaľ viem čo chce jazdiť tak to má v mene)
daj sem foto biku , ci ti tam vobec nieco bez zavitu vleze...
bez foto sa tazko radi..