Zdravím,
takže,lyže ma omrzeli a board ma neláka...
Máte tu niekto Snowscoot?nemyslím home-made ale klasiku...
Ak hej,akú máte "značku",model,váhu,akú naň nosíte obuv,nejaké rady,na čo si treba dať pozor pri kúpe atď atď...
Vďaka. copyrightimg.alibaba.com img.alibaba.com
na Slovensku, moc vela znaciek nemame co by ponukali Snowscooty...
a co takto spravit fakt ten home made ze vymenis len koĽesa za lyze musi to byt tiez dobre a davat cez 400e za trapny snowscoot ktory na slovensku mozno za par rokov ani nevyuzijes vdaka glob. oteplovaniu ja by som to spravil z tych malych freestylovych lyzi.. a budes to mat aj odpruzene...
ci?
Nihil:to som už,ešte aj Dudovi Antalíkovi,pokiaľ viem,má to aj on.
Macroo:ono by to nebol problém urobiť zo starej BMX,ale nikdy to nebude také ako nové,geometria..navyše dosky by sa na to určite dávali origo a tie stoja samotné cez 200€...
navyše ja na to čas nemám,preto radšej nový komplet.
tak som to nemyslel... copyrightrebelbike.com rebelbike.com
taketo nieco nemoze byt problem vyrobit... tie lyze mozu stat 80e? a das si to na vlastny bike
no,hentaké niečo tiež nechcem(robí to aj nejaká CZ firma,aj s tými 3juholníkmi),ale mne to príde také nijaké,navyše ja by som rád na tom časom dával aj nejaké väčšie motanice ako whip a x-ko...
a môj Mrázek má 100 kilo,to keď na mňa náhodou padne,ma to zabije
a navyše cez zimu ho chcem mať pojazdný,sezóna predsa nikdy nekončí
Nihil:to som už,ešte aj Dudovi Antalíkovi,pokiaľ viem,má to aj on.
Macroo:ono by to nebol problém urobiť zo starej BMX,ale nikdy to nebude také ako nové,geometria..navyše dosky by sa na to určite dávali origo a tie stoja samotné cez 200€...
ak nahodou chces SNOWSCOOT tak ja mam na predaj SNOWSCOOT jednu sezonu jazdeny.
Zdravím surne hladám neaky snowscoot originál či ručná výroba to je jedno jedine aby sa mi nerozpadol pod nohamy a aby to fungovalo jak ma....alebo keby mi ho niekto vyrobil ? poslal bi som aj zálohu aby ste si nemysleli že to vyrobíte zbitočne.....niečo do 230 euro....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a co takto spravit fakt ten home made ze vymenis len koĽesa za lyze
ci?
http://www.filippolc.sk/showdoc.do?docid=91
http://www.elitebikes.sk/snowscoot/
predpokladam ze to bude take iste ako pri snowboardoch... cize ide aj o hranu dosky, o klznicu z coho je vyrobena a o jadro (ale to asi vies
taketo nieco nemoze byt problem vyrobit... tie lyze mozu stat 80e? a das si to na vlastny bike
a môj Mrázek má 100 kilo,to keď na mňa náhodou padne,ma to zabije
a navyše cez zimu ho chcem mať pojazdný,sezóna predsa nikdy nekončí
ak nahodou chces SNOWSCOOT tak ja mam na predaj SNOWSCOOT jednu sezonu jazdeny.
mrkol a ty svoje spravy?
http://www.gigantic.cz/snowbike.php
trochu sa tam povŕtaj...
má to aj struny v osách,aby sa lyže nepretáčali....
a komplet tú sadu majú aj tu
http://www.satyrbike.cz/?m=eshop&idm=katalog&s=1260172608&q=
btw,nejazdíš náhodou BMX v PD?