pocuvate pri bicyklovani hudbu? (mp3 prehravac,diskman,walkman)
lebo minule sa jeden chalan bicykloval po ceste pocuval mp3-jku a zrazilo ho auto lebo ho nepocul ked odbacal ale nastastie sa mu nic nestalo ja osobne pri bicyklovani hudbu nepocuvam neviem ako vy
Roman vsak co bude robit, ked je zima, prsi, jazdit sa neda...tak akurat browsujes fora a kukas, kde by si nieco napisal, aby to nebolo moc odveci
ja inac pocuvam hudbu tiez na biku...ale vzdy tak, aby som pocul okolie, auta atd...
momentalne mam v playeri napchate mixovane vyberovky Mushroom Jazz 1-7 od Marka Farinu, Hotel Costes 1-12 od Stephane Pampougnac a Hotel Byblos 1-3...vsetko take lounge-down tempo-jazzy a trochu do tanecna
ale nosim iba na dlhe vyjazdy...4 a viac hodin
robit treba! Inak tu nasu republiku z biedy nevytrhneme
Pri akejkolvek sportovej cinnosti, ktora si vyzaduje aku-taku pozornost hudbu nepocuvam. Iba pri statickom cviceni ci sporte (tych ale vela nie je: sach, sipky bowling... ).
vlani, keď som išiel prvýkrát na Liptov, tak niekde za Starými Horami som obiehal chalana na MTB, v momente, keď som sa dostal na jeho úroveň sa mierne strhol a počul som niečo ako: "do ***** jak som sa zľakol"...tiež počúval hudbu, asi to nebude celkom to pravé na cestu
To som hádam nebol ja . Jazdím na Liptove, lebo bývam na Liptove . Mne sa čosi podobné stalo len jeden jediný raz, keď popri mne prefrčalo nejaké čierne športové auto minimálne v 180 km rýchlosti. To som sa fakt ZĽAKOL .
Táto sezóna bola prvá, kedy som začal počúvať MP3 na bajku. Aj to iba keď chodím sám. Pustím si nejaké hecovačky až ma to nakopne Ale dosť vadí vietor, pri 30 km/h na ceste je už hudobný zážitok dosť slabý. V stúpaniach to je ale OK.
Áno, podobné sluchátka v podobe štuplov do ucha mám aj ja a môžem potvrdiť že fungujú naozaj dobre, totálne izolujú vonkajšie zvuky. Ibaže som hneď po týždni stratil tie gumené "návleky" , preto som musel použiť náhradné, ktoré sú menšie a už tak neizolujú vonkajšie zvuky......ale stačí mi to .
Pud sebazachovy netreba potlacat. Dokonale stuple do usi by som radsej zavrhol. Jazdim na jedno "nedokonale" sluchatko v pravom uchu. Ked som, skor vynimocne, na ceste pocujem lavym uchom bliziace sa auto a ked som v lese pocujem aj ked zprava zareve medved.
pud sebazachovy:) ja tie sluchatka mam preto, pretoze tym ze izoluju zvuk netreba mat tak vypeckovany, a tym padom aj skresleny vystup prehravaca, a tym dalsim padom je pocut viac a cistejsich tonov. samozrejme kto pocuva metal a podobne veci tak mu to moze byt jedno, tam to aj tak len bliaka
Ono je to fuck. Aj ked to nemas vyhulene nepocujes co sa deje okolo. Ak si chces vychutnat hudbu tak si sadni ku krbu, otvor flasku, nasad dokonale sluchatka a rozpustaj sa. Na biku je to len doplnok.
ja pocuvam hudbu pri bikovani, ale iba ked idem sam, ked ideme viaceri tak samo nie, bo sa rozpravame, ale ked pocuvam tak to mam slabucko, iba taky podmaz, bez problemov vnimam vsetko co sa deje okolo mna
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja inac pocuvam hudbu tiez na biku...ale vzdy tak, aby som pocul okolie, auta atd...
momentalne mam v playeri napchate mixovane vyberovky Mushroom Jazz 1-7 od Marka Farinu, Hotel Costes 1-12 od Stephane Pampougnac a Hotel Byblos 1-3...vsetko take lounge-down tempo-jazzy a trochu do tanecna
ale nosim iba na dlhe vyjazdy...4 a viac hodin
Pri akejkolvek sportovej cinnosti, ktora si vyzaduje aku-taku pozornost hudbu nepocuvam. Iba pri statickom cviceni ci sporte (tych ale vela nie je: sach, sipky bowling...
to hovori ten, co vkuse browsuje videa na youtube
Aj ked pravda, teraz sa v robote zrovna nepretrhnem
to celkom pekne oslabuje sluch
zaujimave vecicky celkom, dakujem za ispiraciu;)