mal by som taku otazku, mozno zvlastnu... Ako je to s bielou omotavkou? Nespini sa? Nechyta sa na nu lahko spina. Alebo to zavisi od materialu?
Myslim, aby nezltla, a tak... Alebo to zbytocne riesim?
posledný komentár: Predvčerom o 20:42
posledný komentár: Predvčerom o 20:42
s bielou omotavkou to je tak. Spini sa. Na niektore sa spina chyta lahko, na inu tazsie. Zavisi to od materialu. Niektore zltnu viac, ine menej. Tiez to zavisi od materialu.
Asi to riesis zbytocne.
Teraz mam ciernu a je taka klzka (na dotyk, ale ruky sa mi nesmykaju).
Takže mi neostáva nič iné, len pravidelne zobrať kefku, mydlo, handričku a za chvíľu je opäť čistá. Pri čiernej by som sa tak "nenarobil", akurát vždy po výjazde by som mal špinavé ruky.
A tie prsty od banánov si vždy najprv poutieraj do nohavíc. Lebo moje nohavice sú častejšie prané ako je moja biela omotávka šurovaná.
možno je to aj mojou zásluhou že nie som prasa a nenávidím mať špinavé resp. lepkavé ruky a prsty
Zveziem sa tu este.Hodte linky a rady na nejaku trvacnu, pohodlnu, lahku a elegantnu (ciernu) omotavku.
Inak vyššie spomínané BBBéčka sú v pohode.
Je mozne potom, ze zacne postupne zltnut/tmavnut od potu?
Ale ak sa da v pohode umyt, tak by to nemusel byt az taky problem. (ciernu som doteraz neumyval
Este nad touto zmenou asi porozmyslam. Totiz nebolo by co riesit, keby som nemenil sedlo. Nove je biele a ram cerveny, to az taha oci.. Tak, ze to trochu zosuladim (omotavka, monzo biele plaste). Ale aj tak sa bojim, ze to bude vyzerat dost vtipne
tak isto aj biela omotavka menej kvalitna za jeden trening a ta kvalitnejsia tak do mesiaca zalezi kolko hodin sedite na biku a ako casto sa drzite riadiel
ano napsiete ze staci zobrat kefku a tak...ale uz to nikdy nebude snehobiele...iba biele ....
ale ta biela je stale -THE BEST