Zdravim,
mal by som taku otazku, mozno zvlastnu... Ako je to s bielou omotavkou? Nespini sa? Nechyta sa na nu lahko spina. Alebo to zavisi od materialu?
Myslim, aby nezltla, a tak... Alebo to zbytocne riesim?
Ahoj,
s bielou omotavkou to je tak. Spini sa. Na niektore sa spina chyta lahko, na inu tazsie. Zavisi to od materialu. Niektore zltnu viac, ine menej. Tiez to zavisi od materialu.
Asi to riesis zbytocne.
Asi by to chcelo potom nejaku klzkejsiu.. aby sa mi tam prsty od bananov neodtlacali
Teraz mam ciernu a je taka klzka (na dotyk, ale ruky sa mi nesmykaju).
Všetky sa špinia. Aj biela, aj čierna. Len na bielej to je vidieť.
Takže mi neostáva nič iné, len pravidelne zobrať kefku, mydlo, handričku a za chvíľu je opäť čistá. Pri čiernej by som sa tak "nenarobil", akurát vždy po výjazde by som mal špinavé ruky.
A tie prsty od banánov si vždy najprv poutieraj do nohavíc. Lebo moje nohavice sú častejšie prané ako je moja biela omotávka šurovaná.
ja mám bielu od Fiziku a môžem potvrdiť že sa špiní minimálne
možno je to aj mojou zásluhou že nie som prasa a nenávidím mať špinavé resp. lepkavé ruky a prsty
Nie je to nahoda.Aj moja Fizik omotavka ostava "neposkvrnena" a zda sa aj neznicitelna Ale poputuje asi pod stromcek zakladatelovi temy - kolko krat mi totiz zrak spocinie na mojich riaditkach (nevraviac ze pocas jazdy cumim na nich v jednom kuse ),tolkokrat si vzdychnem ake by to mohlo byt krasne, keby ta biela bola cierna.
Zveziem sa tu este.Hodte linky a rady na nejaku trvacnu, pohodlnu, lahku a elegantnu (ciernu) omotavku.
mjazga: osobne preferujem omotavky Ultragel od FSA, dostatocne hruba, prijemna na dotyk, jemne embosovane logo, ziadna lepiaca paska zo spodnej strany, hmotnost 2x30g + 2x3g koncovky
mjazga: ja mozem doporucit korkovo-gelovu od BBB...trvacna, prijemna na dotyk, krasne tlmi otrasy lebo je prijemne hruba...cena v kamenaku okolo 6,60 €
biela omotávka sa klasicky špiní,teda špina je viditelná..Ja jazdím čiernu, gelovú.Korok je tvrdý a sa šmýka.
Inak vyššie spomínané BBBéčka sú v pohode.
Rukavice nosim aj ja, ale tie banany dokazu po case pekne zmaknut..
Je mozne potom, ze zacne postupne zltnut/tmavnut od potu?
Ale ak sa da v pohode umyt, tak by to nemusel byt az taky problem. (ciernu som doteraz neumyval )
Este nad touto zmenou asi porozmyslam. Totiz nebolo by co riesit, keby som nemenil sedlo. Nove je biele a ram cerveny, to az taha oci.. Tak, ze to trochu zosuladim (omotavka, monzo biele plaste). Ale aj tak sa bojim, ze to bude vyzerat dost vtipne
Pani treba si povedat ze Biela farba sa stale zaspini ..skor alebo neskor ...
tak isto aj biela omotavka menej kvalitna za jeden trening a ta kvalitnejsia tak do mesiaca zalezi kolko hodin sedite na biku a ako casto sa drzite riadiel a hlavne ake ciste mate ruky...ale ak chcete ozaj ziarit ako top profik tak je nutne si to dobre rozmysliet ci ist do bielej omotavky samozrejme je to nadhera mat omotavku bielu ako sneh ...staci ju vymenit kazdy druhy tyzden za novu a efekt je zaruceny -len treba troska investovat
ano napsiete ze staci zobrat kefku a tak...ale uz to nikdy nebude snehobiele...iba biele ....
Omotávka Wilier (na Wiliera sa asi ani iná nehodí), používaná 2-3 roky. Pred čistením a po čistení. Čistenie (kefka, mydlo, suchá handra na utretie) trvalo cca 10 minút aj s prípravou a fotením. Tie tmavé bodky sú tam od výrobcu, nikdy nebola snehobiela.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
s bielou omotavkou to je tak. Spini sa. Na niektore sa spina chyta lahko, na inu tazsie. Zavisi to od materialu. Niektore zltnu viac, ine menej. Tiez to zavisi od materialu.
Asi to riesis zbytocne.
Teraz mam ciernu a je taka klzka (na dotyk, ale ruky sa mi nesmykaju).
Takže mi neostáva nič iné, len pravidelne zobrať kefku, mydlo, handričku a za chvíľu je opäť čistá. Pri čiernej by som sa tak "nenarobil", akurát vždy po výjazde by som mal špinavé ruky.
A tie prsty od banánov si vždy najprv poutieraj do nohavíc. Lebo moje nohavice sú častejšie prané ako je moja biela omotávka šurovaná.
možno je to aj mojou zásluhou že nie som prasa a nenávidím mať špinavé resp. lepkavé ruky a prsty
Zveziem sa tu este.Hodte linky a rady na nejaku trvacnu, pohodlnu, lahku a elegantnu (ciernu) omotavku.
Inak vyššie spomínané BBBéčka sú v pohode.
Je mozne potom, ze zacne postupne zltnut/tmavnut od potu?
Ale ak sa da v pohode umyt, tak by to nemusel byt az taky problem. (ciernu som doteraz neumyval
Este nad touto zmenou asi porozmyslam. Totiz nebolo by co riesit, keby som nemenil sedlo. Nove je biele a ram cerveny, to az taha oci.. Tak, ze to trochu zosuladim (omotavka, monzo biele plaste). Ale aj tak sa bojim, ze to bude vyzerat dost vtipne
tak isto aj biela omotavka menej kvalitna za jeden trening a ta kvalitnejsia tak do mesiaca zalezi kolko hodin sedite na biku a ako casto sa drzite riadiel
ano napsiete ze staci zobrat kefku a tak...ale uz to nikdy nebude snehobiele...iba biele ....
ale ta biela je stale -THE BEST