Tak túto Demu som ešte nikde nevidel to je nový projekt od demi, lebo by to znamenalo super pokrok oproti takej ventto ta nemá ani carbon rám a to je najvyšší model od demi.
Dostal som aj niekolko otazok na hmotnost od tych co nesleduju stranku vyrobcu na Facebooku.
Hmotnost celeho bicykla je 6.700g vo velkosti 56. Hmotnost ramu je 940g a vidlice s neskratenym stlpikom 384g (po skrateni 360g)
Finalna verzia ramu je este mierne modifikovana, podobne ako design a dostupne budu aj samostatne ramove sety
a nevieš aká bude približná cena u rámového setu demi prince ?? a bude aj viacero road modelov od demi ? lebo to bi bol fakt krok do predu a bolo by to super.
giro: pripominat ti to na tomto prototype mozu prehnute sedlove vzpery, ktore sa vsak v priebehu priprav este modifikovali, budu pouzite rovne s mensim priemerom, cim sa dosiahlo pozadovanych hodnot pri vertikalnej aj horizontalnej tuhosti
giro: pripominat ti to na tomto prototype mozu prehnute sedlove vzpery, ktore sa vsak v priebehu priprav este modifikovali, budu pouzite rovne s mensim priemerom, cim sa dosiahlo pozadovanych hodnot pri vertikalnej aj horizontalnej tuhosti
Rovne s mensim priemerom ma aj cervelo R3 alebo R3sl.Vyzera to zaujimavo az sa nechce verit ze to udrzi:)
ak ma hento 6700gr vo velkosti 56, tak dam asi na charitu moj Time ktory sa momentalne na tu vahu nechyta. este ide o to ktore komponenty chybali na bicykli ked sa to vazilo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Klobuk dole pred všetkými, ktorí trénujú počas zimy na valcoch...
Vyzera to super, ale podla mna by to este znieslo sl salter, kvoli farbe a nejake decentnejsie prevodniky.
ale pači sa mi!
Dostal som aj niekolko otazok na hmotnost od tych co nesleduju stranku vyrobcu na Facebooku.
Hmotnost celeho bicykla je 6.700g vo velkosti 56. Hmotnost ramu je 940g a vidlice s neskratenym stlpikom 384g (po skrateni 360g)
Finalna verzia ramu je este mierne modifikovana, podobne ako design a dostupne budu aj samostatne ramove sety
silno mi to pripomína lapierre (s-lite) ...
dnes neni problem objednat hociaky ram ...
prepac Raver ale tomu neverim...
mam vsetko rovnake alebo lahsie a s pedalmi mam 7,57 kg
edit...okrem kolies...tie mam o 100g tazsie
Rovne s mensim priemerom ma aj cervelo R3 alebo R3sl.Vyzera to zaujimavo az sa nechce verit ze to udrzi:)
ak ma hento 6700gr vo velkosti 56, tak dam asi na charitu moj Time ktory sa momentalne na tu vahu nechyta. este ide o to ktore komponenty chybali na bicykli ked sa to vazilo