Ej ale nám chčije 10 stupnov do plusu no úžas december jak sa patrí...
Nuda-nuda-nuda...deprimujúce počasie najradšej by som šiel na a dobrú 52% slivovičku Hi-Hi
Ej ale nám chčije 10 stupnov do plusu no úžas december jak sa patrí...
Nuda-nuda-nuda...deprimujúce počasie najradšej by som šiel na a dobrú 52% slivovičku Hi-Hi
to nic ondreju aj tu u hlavnym gadžolendze plus 2 sice bez dazda ale take zamracene. jak ty pises deprimujuce. ale ma prist ochladenie ta snad bude padat aj snezik
No chlopi dnes ráno okolo 9:00 bolo 10 C a chčilo pred obedom sa to zmenilo na sneženie. U nás je 5 centi snehu a teraz -2 C. Len čo s toho keď pod snehom bahno, len dúfam, že to poriadne zmrzne, lebo takéto počasie mi už lezie krkom A pod Vihorlatom je že vraj 50 cm snehu Už len tu aby toľko nasnežilo Nebudem niesť lyže pod Vihorlat nie?
Ondrej vsetko najlepsie k tvojim narodeninam vela stastia,zdravia,vela peniazov, ved tie sa vzdy zydu,stastia, lasky a vela stastne najazdenich kilometrov
VELMY pekne dakujem za gratulácie
Petrík a Tebe nápodobne všetko dobré nech sa Ti darí -ani ja som nevedel že si tiež decembrove dieta ako ja-prepáč,ale už budem vediet...
Díky Majo Ty žiješ...
Včera som Ta spomínal,ked som sa v robote pozrel na ten rám modro-zelený,aj Gebe Genci tu bol tak sme hodili reč... Zastav sa na pulku,ked si mi tak pekne pogretuloval...
OZNAM !!! pre zajtrajšok kto má chut na menší výjazdik po snehu a na záver z posedenim pri čajiku...
Zajtra stretávka v Snine na námesti pri Anči o 11:00 samozrejme z bajkom a dobrou náladou...
Je to taka tradična decembrova akcia-taka menšia zozlúčka zo starým bicyklovým rokom-organizuje to Dušan Reiser.Pravdepodobne dáme rybníky-Umarty a pustime to do Z. Hámroch na spomínaný čajíček
diky za blahozelanie dodatocne..
isol by som s vama jutre , ale ta lecim do anglie za nasima ta trimce palce zeby som se i steslivo vracil. bo ja lietadla dajak ee
Tak dnes krásny den za namy...
Stretávka sa nakoniec podarila,kdo prišiel-prišiel,kdo neprišiel može lutovac,lebo to čo sme plánovali bolo všetko ako tak zjazdné a absolvovali sme to z plánovaným zakončením v Z. Hámroch-dakujem všetkým zdatným zúčastneným... každý sa držal statočne,a bola jedina cezpolna účast aj z HE v podaní DivjTatar-alias Durko Peregrimy z Dobrianskoho sorok-piat... Ja,Jonky,D.Reiser,Sopko.R,DuoV8,Copik.O,DivjTatar,Lukacišin.J,došiel aj Milan Dunaj"Dandy"ale bez biku,ten bol ako fotograf-díky Milan...
opred nás išiel na Umarteho v Snine eXtremne známy jazdec na žiletke-značky Favorit priezviskom Litvaj,ktorí šlapal cca10 min.pred nami a skoro to vyšlapal v tom snehu až na vrchol Umarteho-ja som ho stihol tesne pod vrcholom:rock: klobúk dole pred jeho výkonom aj vekom...
Pridávam aj nejaké to foto-chalani fotili viac,možno niečo aj oni prispejú
Attachment:
Snímka2458.jpg
Attachment:
Snímka2460.jpg
Attachment:
Snímka2461.jpg
Attachment:
Snímka2462.jpg
Attachment:
P1180657.JPG
Attachment:
P1180671-tzv.cykloródeo...JPG
Attachment:
P1180673.JPG
Attachment:
P1180676.JPG
Attachment:
P1180693-konečne teplo a niečo nezmrznuté do úst....JPG
Záver cyklo sezóny sa podaril boli sme 8. Snehu bolo trošku viac od Umartoho do Hámrov bol to riadny mordor ale super. A počasie lepšie sme si nemohli vybrať -9 a fučalo jak besné ale čaj a posedenie u Ferija to vylepšil, a hlavne nové vynálezy od Ďurka - lepidlo co šicko lepi, hliníkový a teflónový sprej na opravu vidlice
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nuda-nuda-nuda...deprimujúce počasie najradšej by som šiel na
Nuda-nuda-nuda...deprimujúce počasie najradšej by som šiel na
to nic ondreju aj tu u hlavnym gadžolendze plus 2 sice bez dazda ale take zamracene. jak ty pises deprimujuce. ale ma prist ochladenie ta snad bude padat aj snezik
Dnešny západ slnka bol nádherný...
vsetko najlepsie ti prajem
Peťu som nevedel, že si mal včera narodky, tak ti prajem do života to isté a nech sa darí v škole
Petrík a Tebe nápodobne všetko dobré nech sa Ti darí
Včera som Ta spomínal,ked som sa v robote pozrel na ten rám modro-zelený,aj Gebe Genci tu bol tak sme hodili reč...
Zajtra stretávka v Snine na námesti pri Anči o 11:00 samozrejme z bajkom a dobrou náladou...
Je to taka tradična decembrova akcia-taka menšia zozlúčka zo starým bicyklovým rokom-organizuje to Dušan Reiser.Pravdepodobne dáme rybníky-Umarty a pustime to do Z. Hámroch na spomínaný čajíček
isol by som s vama jutre
Stretávka sa nakoniec podarila,kdo prišiel-prišiel,kdo neprišiel može lutovac,lebo to čo sme plánovali bolo všetko ako tak zjazdné a absolvovali sme to
opred nás išiel na Umarteho v Snine eXtremne známy jazdec na žiletke-značky Favorit priezviskom Litvaj,ktorí šlapal cca10 min.pred nami a skoro to vyšlapal v tom snehu až na vrchol Umarteho-ja som ho stihol tesne pod vrcholom:rock:
Pridávam aj nejaké to foto-chalani fotili viac,možno niečo aj oni prispejú