Cauko, mam otazocku ohladom tychto kolies, mam moznost kupit ich cisto nove, chcem tento starsi model z dovodu toho ze sa mi to paci viacej ako ten najnovsi kde to frezovanie vyzera ako v cirkuse.
vysli by ma tie kolesa asi 800$ co neni mozno ani vela ani mao, ale co riesim je asi len dilema z toho ze tie kolesa chcem menit za bontrager Rhythm Elite TLR, takze jedine co by som ziskal vymenou je -300g a krajsi vzhlad, predpokladam ze pevnostou su mozno tak isto na tom. co myslite, oplati sa ist do tych kolies alebo kaslat na to a vybrat si iny vianocny darcek :)
24.12.2010 - 22:05:12
00
Myslím, že pevnosť by ťa zaskočila. ;)

Či do nich investovať je už horšia otázka, 80% ľudí ti tu za tie peniaze poradí niečo vyskladať. Mavic sa kupujú tak trochu aj pre image a preto, že sa človeku páčia. Vtedy je názor ostatných nepodstatný a ide len o tvoju ochotu zaplatiť si to. :) Mne sa Mavic Crossmaxy páčia, jazdil som ST a teraz mám SX. Nehovorím že sú najlepšie, napr. čo sa nábojov týka to určite nie, no tuhosť výpletu je najvýraznejšia. U teba by som ešte zvažoval spomínané ST (ak tomu v teréne rád naložíš), tie sú o čosi ťažšie ale nemajú stenšované špice a majú širší ráf (17 vs 19).
25.12.2010 - 01:04:34
00
tieto kolesa som kupoval na konci roka 2008...co sa tyka ich vlastnosti tak naozaj nemozem povedat pol zleho slova...zatial s nimi nebol jediny problem...ich tuhost je super...nepotrebovali ziadnu vymenu a extra udrzbu...jedine co mi odislo bola jedna spica...mam na nich celkom poskodeny rafik na zadnom...napriek tomu s UST som nemal problem a jazdne vlasntosti bezproblemove...urcite to nie su najlepsie kolesa na trhu (ani v 2008 neboli)...ale kvalitne z mojej skusenosti urcite su a verim im...
..druha vec je cena...ja som ich v 2008 kupoval za menej ako 800 USD...takze z tohto pohladu by som to za ne dnes nedal ani nahodou...zaroven si myslim ze za 3 roky kolesa spravili pokrok a preto by som nekupoval top model z roku 2008 (aj ked je to nove)...neviem povedat ake su oproti bontrage...
kazdopadne moj vysledok... NEKUPUJ (aj ked ich jazdim a som velmi spokojny)...
25.12.2010 - 10:02:54
00
keyboard_arrow_up