a to ho tam nehali na vystrahu inym vlkom len tak pohodeneho ?
Jasne ze nie. Brali si ho ako trofej so sebou. Len my sme mali tolko stastia, ze sme ich vymakli ked ho prave priniesli k autu a oslavovali uspesny lov.
Povedomé bicykle - nič v zlom Amstrong, ale svojho času som ja takto hrdo pózoval pri zahraničných fárach. Len mi vŕta v hlave, ktorýžeto bike Ťa zaujal, Minikinov alebo nebodaj môj? Ešte, že sme dole išli skôr, lebo sa nám kľudne mohlo stáť, že by sme sa boli šmýkali na vlastných nohách a nie na bikoch
Celkom som narátal na chate 8 bikov a jedny bežky, žeby sa nám sezóna pomaly rozbiehala? Škoda, že až tu na fóre som zistil, že tam boli aj dvaja "špióni" (alfireto s kamošom) ktorých sme nepoznali, mohli sme dať reč a , nevadí snáď o necelé tri týždne ...
...tak na toto som strašne zvedavý, či 5.2.2011 bude na chate z Bardejova aspoň 6 bajkerov...keď bude, každému kupujem (motivácia pred Čergovskou stopou)
...len či tam budem ja
JožoŠ, radím Ti, šetri euráče na . Keď tak v rýchlosti počítam, aspoň 6 bikerov je istých a ďaľších cca 6 bikerov a bikerok z našej grupy sa zatiaľ rozhoduje . Aj keby to bola škoda, osobne tam nemusíš byť, stačí keď preplatíš účet
ja tam musím byť (aj keď som bol chorý, šľapal som pešo ), jedine, že skončím na prešovskej ortopédií
...dobre, že si mi upresnil možné počty. Dúfam, že sa ozvú aj ďalší, aby som vedel, koľko vkladných knižiek zrušiť
...lenže skúsenosti hovoria - zasneží, zaprší, zafúka či pomrazí a ....... z Bardejova len Kubo a Jožo (česť svetlým výnimkám)
...ale inak to vyzerá s jazdením v zime a na chatu pred stopou povzbudivo, nie ako po iné roky....
...ja som včera absolvoval rehalibitačnorelaxačný testovací výlet do Hertníka k jazierku a zistil som, že do hertníka z raslavíc dojdem a hore ma už niekto prinajhoršom zvezie
...teším sa na 05.02.2011
...tak na toto som strašne zvedavý, či 5.2.2011 bude na chate z Bardejova aspoň 6 bajkerov...keď bude, každému kupujem (motivácia pred Čergovskou stopou)
...len či tam budem ja
sa proste odolat neda
dnes, ceresna, vsetko pekne zjazdne ... dokonca uz spratali ten neprijemny strom, jak sa ide z kupelov na hreben kamennej hory ...
Takze nakoniec len dvojka bez kormidelnika.
Stav cesty: zasnezena ujazdena, dole dokonca odhrnuta s minimom ladu. Ale neteste sa! Podla predpovede ma nasnezit.
Kedze snehu na tuto dobu bolo malo, (na 95% to) slo to az na Lysu. (skoda ze nebolo vidno Tatry)
Spiatocna cesta po modrej smerom na Osikov a do Frickoviec.
Pod Lysou pri chodniku vlčie oné (exkrement), takze vsetkych este nastastie nedostali. Pri zjazde po modrej sa Pajdo zrazke s jelenom uspesne vyhol (ten trpak jelen neusiel smerom od chodnika ale ho este pred nim prebehol na opacnu stranu )
Co dodat? Kto nebol, zavahal!
[quote=""]Co dodat? Kto nebol, zavahal! - asi tak
Ten zjazd fakt nemal chybu ... musis mi takychto zjazdov viac poukazovat Minikin ... ked si predstaviem ze z Cergovskej chaty sme doteraz prevazne sli len po asfalte do Hertnika tak ma ide
Skoda, ze namiesto vlka sme narazili akurat na vlcie h.....o , ale ten jelen mi to vynahradil
Este zopar mojich foto
Teplota? Netusim. Urcite pod nulou, ale nie nejaky kruty mraz. A prave mraz zabezpecil, ze sa to uz tak neborilo ako pred tyzdnom. A v lese nebolo blato, pretoze zamrzlo. Vietor len na ceste domov po asfalte (samozrejme protivietor). Na Lysej neobvylke bezvetrie alebo len slabulinky vietor. Ked sa neda na bezky, treba hladat nahradne riesenie.
Dnes len take male tulanie... Ste to vy ale paskudy, bardejovski bikeri, ze ste mi nepovedali , ze lavky za Mokroluhom uz boli po povodniach opravene a su prejazdne.
Preto vam neprezradim, kade vedie paradna cesta na poslednej fotografii. (siel som po nej prvy krat)
Super! ... konecne dame dokopy moju vidlicu ,uz nebude sfukovat potvora jedna, kde si ich splasil ?... aj olej ti uz dosiel ?
Teraz idem do KE, caka ma posledna skuska a do BJ pridem az buduci tyzden v utorok, tak kedy mam prist ?
Minikin: ja som o tej lavke fakt nevedel , tak kade vedie ta cesta ?
Kruzka som splasil v BJ nakoniec olej mi prisiel vcera,,, no ale zase slovenska posta sklamala(1.trieda express kurier) olej v krabici vytiekol ved vieme ako sa na poste spravaju k balikom.. cize nakoniec sa to poslalo nazad a snad zajtra bi mi mal dojst aj ten olej dufam ze uz vcelku repas dohodneme niekedy buduci tyzden cav
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jasne ze nie. Brali si ho ako trofej so sebou. Len my sme mali tolko stastia, ze sme ich vymakli ked ho prave priniesli k autu a oslavovali uspesny lov.
Povedomé bicykle - nič v zlom Amstrong, ale svojho času som ja takto hrdo pózoval pri zahraničných fárach. Len mi vŕta v hlave, ktorýžeto bike Ťa zaujal, Minikinov alebo nebodaj môj? Ešte, že sme dole išli skôr, lebo sa nám kľudne mohlo stáť, že by sme sa boli šmýkali na vlastných nohách a nie na bikoch
Celkom som narátal na chate 8 bikov a jedny bežky, žeby sa nám sezóna pomaly rozbiehala? Škoda, že až tu na fóre som zistil, že tam boli aj dvaja "špióni" (alfireto s kamošom) ktorých sme nepoznali, mohli sme dať reč a
...len či tam budem ja
...dobre, že si mi upresnil možné počty. Dúfam, že sa ozvú aj ďalší, aby som vedel, koľko vkladných knižiek zrušiť
...lenže skúsenosti hovoria - zasneží, zaprší, zafúka či pomrazí a ....... z Bardejova len Kubo a Jožo
...ale inak to vyzerá s jazdením v zime a na chatu pred stopou povzbudivo, nie ako po iné roky....
...ja som včera absolvoval rehalibitačnorelaxačný testovací výlet do Hertníka k jazierku a zistil som, že do hertníka z raslavíc dojdem a hore ma už niekto prinajhoršom zvezie
...teším sa na 05.02.2011
...len či tam budem ja
dnes, ceresna, vsetko pekne zjazdne ... dokonca uz spratali ten neprijemny strom, jak sa ide z kupelov na hreben kamennej hory ...
Skusit ist na Lysu ci zamrznuty sneh dokaze udrzat bike?
Nejaki dobrovolnici? Navrhy?
Skusit ist na Lysu ci zamrznuty sneh dokaze udrzat bike?
Nejaki dobrovolnici? Navrhy?
kedy a kde bude zraz ucastnikov ?
Stav cesty: zasnezena ujazdena, dole dokonca odhrnuta s minimom ladu.
Kedze snehu na tuto dobu bolo malo, (na 95% to) slo to az na Lysu. (skoda ze nebolo vidno Tatry)
Spiatocna cesta po modrej smerom na Osikov a do Frickoviec.
Pod Lysou pri chodniku vlčie oné (exkrement), takze vsetkych este nastastie nedostali. Pri zjazde po modrej sa Pajdo zrazke s jelenom uspesne vyhol
Co dodat? Kto nebol, zavahal!
Ten zjazd fakt nemal chybu ... musis mi takychto zjazdov viac poukazovat Minikin ... ked si predstaviem ze z Cergovskej chaty sme doteraz prevazne sli len po asfalte do Hertnika tak ma ide
Skoda, ze namiesto vlka sme narazili akurat na vlcie h.....o
Este zopar mojich foto
Preto vam neprezradim, kade vedie paradna cesta na poslednej fotografii. (siel som po nej prvy krat)
Super! ... konecne dame dokopy moju vidlicu
Teraz idem do KE, caka ma posledna skuska a do BJ pridem az buduci tyzden v utorok, tak kedy mam prist ?
Minikin: ja som o tej lavke fakt nevedel