cele je to nejake divne, zjavne je ti ram privelky (podla polohy sedla)..
skus otocit predstavec dole a rajdy si vytoc o kus dohora, tym padom dosiahnes pohodlne na paky a sedlo si budes moc dat trosku dozadu a budes moct ubrat z podloziek pod predstavcom..
takto je to nelogicke, tym predstavcom si rajdy dvihas hore a tym sklonom si ich zase oddalujes ..
vej aj pre male baby su na trhu slusne bajky, napr. scott ma radu contessa, tam modely zacinaju na velkosti 47/xxs..
inak ako tak na to kukam chcelo by to aj inu sedlovku, tato je hore ohnuta dozadu, chcelo by to rovnu..
ak posunie riaditka maximalne nadol..vymeni riaditka za vhodne pre jej postavu a da si inu sedlovku tak by to mohlo podla mna celkom zaujimavo vyzerat ..samozrejme ram je velky...ale nie je to az take zle ako vyzera ak sa spravy uprava z riaditkami
Nic proti ale tie ramove kombinacie karbon-hlinik moc nemusim.
Nemusíš to po dizajnovej stránke alebo po stránke jazdných vlastnosti. Ja som na takej kombinácii odjazdil ostatné 2 sezóny a z mojej strany úplná spokojnosť.
:y: Lubik, tak s hentým strojom ti na Skýcov ani ten chrbát neuvidím.
Už sa teším, kedy vyrazíme. PS: S tým chrbtom to až také zlé nebude - som nováčik
Keby bolo takých januárových dní ako včera viac, tak to môžme ísť vyskúšať
inak, Fuji predava rakuska siet sportovych predajni Hervis, ked mali minuly rok posezonny vypredaj tak som tam dost vazne uvazoval nad celokarbonakom v novej Ultegre za uplne smiesnu sumu (na moje nestastie som tam bol s manzelkou, inak by som ho uz mal doma) - tusim 1200 eur, mali tam aj hlinikace a aj taketo kombinovane ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fotené mobilom.
Zani máš moje farby
Pekne farebne zladené
skus otocit predstavec dole a rajdy si vytoc o kus dohora, tym padom dosiahnes pohodlne na paky a sedlo si budes moc dat trosku dozadu a budes moct ubrat z podloziek pod predstavcom..
takto je to nelogicke, tym predstavcom si rajdy dvihas hore a tym sklonom si ich zase oddalujes ..
inak ako tak na to kukam chcelo by to aj inu sedlovku, tato je hore ohnuta dozadu, chcelo by to rovnu..
Nieje to nič zvlášť extra ale moc sa mu teším
Po štyroch rokoch RETURN TO ROAD
Nemusíš to po dizajnovej stránke alebo po stránke jazdných vlastnosti. Ja som na takej kombinácii odjazdil ostatné 2 sezóny a z mojej strany úplná spokojnosť.
Keby bolo takých januárových dní ako včera viac, tak to môžme ísť vyskúšať
Ale priblíž nám ho je to fungláč alebo jazdenka?