Uz nejaku dobu pouzivam vlastny home made "Fork mudguard". Je to druha verzia, nakolko prvy prototyp bol vysoky len 100mm a nejake blato obcas preletelo ponad vrchnu cast, takze to vyriesila 110mm verzia
Vyrobeny je z casti plastoveho blatnika co sa mal montovat do stlpika vidlice a nikdy som ho nepouzil Spodna cast na obluku je vytvarovana presne podla mostika vidlice aby nezmensovala otvor pre koleso (nie je to velmi vidiet vzhladom na to blato).
Hmotnost 18g + 2g AL skrutky.
Musim priznat, ze je to naozaj velmi ucinne a mnozstvo vody/blata v tvari a na hrudi sa naozaj minimalizovalo.
Fotky su aktualne po vcerajsom zimnom maratone v Marianke.
Ten blatnik som vyhral kdesi v tombole a aj tak by som ho nikdy nepouzil, takto som ho aspon ciastocne zuzitkoval. Ked nieco robim, nech to je "co k cemu"
Samozrejme sa to da vyrobit z hocicoho, otazka je ako to bude vyzerat, vid Kulhec
Tie blatnicky sa bezne robia zo starej duse, je to sto krat praktickejsie a lacnejsie...
Edit: fotka, tu je to vsak dost neesteticky urobene, ide to ovela krajsie copyrightwww.parktool.com www.parktool.com
Raver, a nevies nahodou na co su tie otvory v mostiku, ktore si vyuzil na uchytenie blatnika, povodne urcene?
Inak dik za tip.
No keď som kúpil svoju - SIDU XX tiež som sa čudoval načo sú v mostíku závity. Ale prvé čo ma napadlo že je to príprava pre origo. blatník ale to len možno nikde som niečo také nevidel.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.zive.sk/japonci-vyrobili-kameru-s-hmotnostou-12-gramov/sc-4-a-292054/default.aspx
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.51822
Vyrobeny je z casti plastoveho blatnika co sa mal montovat do stlpika vidlice a nikdy som ho nepouzil
Hmotnost 18g + 2g AL skrutky.
Musim priznat, ze je to naozaj velmi ucinne a mnozstvo vody/blata v tvari a na hrudi sa naozaj minimalizovalo.
Fotky su aktualne po vcerajsom zimnom maratone v Marianke.
Samozrejme sa to da vyrobit z hocicoho, otazka je ako to bude vyzerat, vid Kulhec
http://www.youtube.com/watch?v=3cC0SfWFH1Y
Inak dik za tip.
Edit: fotka, tu je to vsak dost neesteticky urobene, ide to ovela krajsie
Inak dik za tip.
No keď som kúpil svoju - SIDU XX tiež som sa čudoval načo sú v mostíku závity. Ale prvé čo ma napadlo že je to príprava pre origo. blatník ale to len možno nikde som niečo také nevidel.
http://www.universalcycles.com/shopping/product_details.php?id=30469&category=78
Posielam este blatnik teamoveho kolegu, ktory je vyrobeny z nejakej Haribo pixle
/fotka zo zimneho maratonu/