Nazdar, má niekto doma nepotrebný, ale funkčný sramácky šalter (=! prešmyk)? Za rozumnú cenu, potrebujem ako dočasné riešenie. Čo bude za X-kom, ma nezaujíma. 1:1, 9 speed. Vďaka.
mne sa také povaľuje doma, za ixkom má devinu...pôvodne som ho chcel darovať, ale potom som si povedal, že ako záložný môže poslúžiť...je plne funkčný, ale má jednu malú vadu...
ozaj, čo znamená "=!"
No dobre, sekol som sa, malo tam byť "!=", tj, nerovná sa... Zháňam len šalter, zimák prešmyk nepotrebuje, hoci kvôli dizajnu asi 2-píla bude musieť prísť... Katko
Ako uz Katko podotkol, tmaxovi asi nieco v poslednom case pomotalo hlavu a tak robi same ***** (vyletne jazdenie na pretekoch, stracanie satiek, pisanie nezmyslov...).
A tú šatku som vytratil preto, lebo som si ju neopatrne dal do rovnakého vačku ako vestičku a pri jej vyťahovaní som sa pozabudol a neskontroloval, či som ju nevytiahol spolu s ňou. "!=" je defekt z FEI-ky.
len pretu srandu som skusil co spravi php s =! a mozem ti zodpovedne prehlasit ze urcite to nerobi to iste ako != ... ale samozrejme mozno nejaky iny jazyk to interpretovat dokaze ... takze ked sa chces hrat na deformacia tak ich pis spravne .. inak ti nikto neuveri ze to mas z matematiky
Ja som pochopil co je =! .. mozno preto, ze som tiez chodil na FEI ... ale to je fuk, =! alebo != alebo <> alebo =~ alebo ~= alebo -ne .. pripadne !(presmykac) ... .. nie sme roboti ani parseri, z kontextu sa da vycitat vela
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ozaj, čo znamená "=!"
Katko
Ma to tiez zmiatlo a som chcel napisat, ze budem mat volny za par dni Shimano LX 31.8 pull down, ale to je presmyk
A tú šatku som vytratil preto, lebo som si ju neopatrne dal do rovnakého vačku ako vestičku a pri jej vyťahovaní som sa pozabudol a neskontroloval, či som ju nevytiahol spolu s ňou.
Paľo, preto som sa opravil.
A nebolo to myslené na matiku...
pekne kodovanie Tmax
to by ma nenapadlo ani po 12tom
toto sa mi nikdy nezunuje
Dobrá téma.