Tidli mal som ju von zatial len raz a pri zjazdiku som ju nejak extra nesetril,bol aj nejaky mensi skocik,diery v snehu a tak a stale mi ostala asi 3cm rezerva na nejaky extra nepodareny dopad.Ale aj tak som mal pocit,ze krasne vyuziva zdvih,vnarala sa jedna radost.
A to mas len jednu pruzinu predpokladam (aspon som nevidel TST patronu s pruzinou, aj ked by som ju chcel , keby si mal 2 pruziny bez vzduchu,to by si kukal, co je pruzinova vidlica
Tidli: ktora Z1 ? Lebo tie s HSCV patronou by sa mali dat olejom v pohode doladit, ale tie s SSV tak tam je velky problem, tam je to na draka.
epo: a to mas 10kg viac, nez je pruzina urcena (teda myslim ) .. som rad, ze sluzi
ext3r: takze eta zo 170tkouvej .. zohnal si ich vo Velosprinte ? Lebo tam som uz 2x pisal a asi umreli (pritom som od nich davnejsie uz nieco kupil) .. zhanam HSCV, alebo RC2, alebo RC3 patronu 150tku, pripadne 160tku a mozon aj eta 150mm
No veru, znamy to vybavoval co robi v TN v Cykle 1, ak chces mozem sa spytat od koho to bral pripadne napis PM kedze tiez som na oficialne cesty rezignoval...
Prv som si myslel že sú to nanič brzdy zadná nebrzdila, zistili sme že medzi platničkou a kotúčom bol malý konárik... takže už môžem povedaž že niesú najhorie, len tie cih originál platničky a májú taký kratší chod ako SH a ten dlhší mi viac vyhovuje... :/
marcy ano je to dost rozdiel mam na starom XTcka a daju sa pekne davkovat tieto nic nic a zrazu kusnu a flekuju .hm dosticky vymenit no neviem mozno aj cele brzdy uvidim a aj vidlu asi..
mafo. no teraz budes este pomalsi ako si bol .a neviem na zestyho sa mi zda 160 vela sak to asi ani na reigna neviem ci dam
lto aka bola v ponuke taka je, k tebe pridem na skolenie ohladom nastaveni large no ja pojdem svojim tempom a teraz budem mat este viac casu prezriet aj okolie
nejaky extra rozdiel v tej vyske to nie je, skor som sa nejak viac zadychal ked som ho niesol hore po schodoch, a ze gramarenie je zbytocne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tidli: ktora Z1 ? Lebo tie s HSCV patronou by sa mali dat olejom v pohode doladit, ale tie s SSV tak tam je velky problem, tam je to na draka.
epo: a to mas 10kg viac, nez je pruzina urcena
Nenadarmo to tu my jazdime.
No veru, znamy to vybavoval co robi v TN v Cykle 1, ak chces mozem sa spytat od koho to bral pripadne napis PM
mafo. no teraz budes este pomalsi ako si bol
large no ja pojdem svojim tempom a teraz budem mat este viac casu prezriet aj okolie
nejaky extra rozdiel v tej vyske to nie je, skor som sa nejak viac zadychal ked som ho niesol hore po schodoch, a ze gramarenie je zbytocne