ja mám bike ešte s páčkami na ráme - prevody 54/42 a kazeta 11-21 ,prvé dva dni ked na tom čude jazdím mi robí problém nájsť pačky, lebo na druhom cesťaku mám dualy...ale potom je to už v poriadku, aj ked je skoro o päť kíl tažší ako ten čo mám v druhom bydlisku No už sa intenzívne pracuje na niečom novom a tento bude už len ako muzeálny kus
Teraz sa jazdia take obluky a drzi sa za nich super.Nie si tak v predklone ako keby si mal hlboke.Ale jasne je to vec zvyku.
Hej, hej napr. predaj kormidiel FSA typu Compact t.j. s hlbkou obluku do 125mm tvori vyse 80% celkoveho predaja tejto znacky.
Na Slovensku je skor vynimka, ze niekto nechce Compact, cize predajnost pre kormidla Compact je cez 90%
pekne si sa zariadil a co to stalo ,pekny kusok,myslim ze pre teba akurat pretoze :
Není to o penězích, ani materiálu, vždycky to je o lidech. A ti bývají blbí. A o tom to je....
Jasne, ja som maximalne spokojny, este svoje upravy a finalnu fotku tu dam, treba este flase dokupit, sedlo SCOTT zo stareho si tam hodim, nastavit sedlovku, pedale..
To som fotil na rychlo z mobilu v pivnici, neskor tu dam normalnu z fotaku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hej, hej napr. predaj kormidiel FSA typu Compact t.j. s hlbkou obluku do 125mm tvori vyse 80% celkoveho predaja tejto znacky.
Na Slovensku je skor vynimka, ze niekto nechce Compact, cize predajnost pre kormidla Compact je cez 90%
Hej Jožo mam novy bike, ale este nejake upravy a az potom sa pochvalim OK? prezradim len, ze je to Fondriest na Campagnolo Veloce a kluky Mirage
Ano, bude aj foto
Mensie moje upravy a bude to
Mne sa páči - a nech slúži k plnej spokojnosti
pekne si sa zariadil
Není to o penězích, ani materiálu, vždycky to je o lidech. A ti bývají blbí. A o tom to je....
a pridavam zimacik
Mne sa páči - a nech slúži k plnej spokojnosti
Ja aktivne beham, bike potrebujem na dva preteky a jeden duatlon v roku, inac vyletiky alebo "zneuzit" pekne pocasie vonku
Jasne, ja som maximalne spokojny, este svoje upravy a finalnu fotku tu dam, treba este flase dokupit, sedlo SCOTT zo stareho si tam hodim, nastavit sedlovku, pedale..
To som fotil na rychlo z mobilu v pivnici, neskor tu dam normalnu z fotaku
Poslal som ti SS
truvativ elite ..ale su velmi pobobne sram rival ..asi su to tie iste len pod inym logom ..neviem isto ci truvativ patri pod sram asi ano
(ta 80tka je 2,3 benzin quatro