Cavte chalani,chcel by som prenajimat mtb bicykle napr. aj na maratony,dovolenky a pod. Co si o tom myslite .Bicykle planujem strednej kvality.Zatial si upravujem stranku skus -mibajk.wbl .Som zvedavy na Vas nazor.
No neviem ake bajky planujes mat v sortimente, ale podla mna mozes uspiet jedine v nejakom cykloturistickom segmente - biky trekingove, crossove a podobne...Nenapada ma ine vyuzitie ako take, ze niekto je niekde na tyzden (na dovolenke pri jazere) a chce si pozicat bajky, aby sa mohol vozit po okoli s rodinkou.
Ak by si poziciaval kvalitne horske bicykle, tak je naozaj celkom mozne, ze ti ich rychlo rozbiju alebo rozkradnu nejake chalaniska, preto by som sa zameriaval skor na inu vekovu skupinu a hlavne vo vhodnej rekracnej oblasti s mnozstvom cyklotras. Seriozne horske bajky nemaju perspektivu, ak niekto planuje riadnu horsku cyklo dovolenku, tak si dovezie aj svoj bajk.
Takisto, aj keby si susedil s DH tratou, tak by som nikomu serioznu DH masinu nepozical, lebo by ju omotal o prvy strom.
Takze segment by som naozaj volil opatrne, niekde na urovni crossovych a xc bikov ohadzanych nejakym Deore.
Na maratony to podla mna nema zmysel.
Ale na dovolenky ano. Cestovke, ktora robi cyklozajazdy k moru alebo kadekde, by si tie bicykle prenajimal. Cestovka by ich odviezla aj s ludmi, a naspat priviezla. Takto by ale CK na seba brala zodpovednost za tie biky pocas pobytu, comu sa radsej vyhnu a donutia zakaznikov zobrat si vlastne biky, za ktore CK explicitne neberie zodpovednost. Musel by si CK presvedcit, ze pocas toho pobytu nebudu mat so ZIADNYM bikom ziadne servisne potreby.
hmmm...u nas je toto asi hudba buducnosti...nie sme primarne "cyklisticka" krajina kam by ludia chodili za cyklo vyletmi...myslim si ze targetova skupina by mala byt najma turisti - cestuju, nechce sa im brat svoj bajk a ich primarnym cielom je stravit zopar dni na bajku...taki by mohli priniest peniaze...avsak toto u nas zatial...asi tazko...
...kiez by sme sa niekedy dopracovali k tomu ze pozicovne bajkov budu mat kazdu sezonu v ponuke najnovsie modely Cannondale na cestu aj MTB ako napriklad na Gran Canarii
Ako tak citam tak je to tu samy pesimista.Ale v skratke ,ak tak len nejake lacnejisie modely.Dobra zmluva + dva doklady totoznosti a kusok stastia.Ale nesmierne som zvedavy ci bude o to zaujem.Ale celkom by bodlo ak by mi bicykle zarobili par € len na dalsie vybavenie na bajk.Kto sa nevenuje tomuto sportu naplno nevie si ani predstavit potrebu staleho obnovovania technickeho zazemia.(a aj mojej manzelke to obcas musim vysvetlovat)
dam ti radu:
zisti si, kde sa zdrziava dostatok turistov, najlepsie zahranicnych, oslov tie penziony/hotely a ponukni im sluzbu.
Ponukni im nielen samotny prenajom, ale priprav zaujimavu trat, plnu vyhladov, nejakych 5-10 bikov a preved ich tou trasou. Ziskas poplatok za biky, poplatok za doprovod a uvidis, bude to mat uspech. Navyse pravdepodobnost, ze ti nejaki starsi Rakusaci alebo Nemci nevratia bajk = nula.
Neviem ti poradit kde zacat, mozno niekde v kupeloch, kam ti turisti chodia. Avsak take kupele, kde maju predpisane pohybove aktivity a pohodovy vyjazd na bikoch im pomoze.
Cele to chcem smerovat viac dovolenkarom v okoli ZC,BS,ZH,NB.
A ke vlastne tú požičovňu máš? Ak na Štiavnicku, tak skús nejakú reklamu na www.bajkomktajchom.sk a v štiavnických hoteloch, len jeden či dva majú vlastné bicykle a aj tie sú v žalostnom stave a pritom pokiaľ viem, občas je záujem... Ak sa dobre pamätám, tak Hotel Grand Matej dokonca plánoval robiť cyklobalíčky a zakapalo to práve na nedostatku bicyklov ...
Tu stranku este zmenim pocitam ze zacnem tak od aprila . Bicykle mam MERIDU,2xKELLYS a 1 az 2 detske.najdes ich v tej galerii.Kedze vsetci predpovedaju neuspech tak na zaciatok to staci.A POZOR ak dôjde k tomu ze to pôjde tak uz mam vyhliadnute najake nove bicykle a hned zveladim môj cyklopark. Nerad by som do toho zbytocne nakopal nejake €.Teraz to este beriem ako prieskum trhu.
cyklopark je na aký druh jazdenia ? XC DH FR AM ? ja si myslím že to vyjde len to chce viac reklamy skús hladať miesto na reklamu všade a zadarmo. Od vtedy čo riadim DIRT CLUB aj keď dirt nejazdím som sa naučil všímať si takéto miesta
Druh jazdenia podla mna nieje az tak dôlezity, okrem ludi na tomto webe.Aj tak ostatny prilezitostny /sportovci/ tieto veci neriesia.A na stranke sa snazim pracovat sam a ze som fasa amater nie. Ale nejaka seriozna pomoc by bodla.S reklamov chcem pockat tak do marca-aprila alebo podla pocka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak by si poziciaval kvalitne horske bicykle, tak je naozaj celkom mozne, ze ti ich rychlo rozbiju alebo rozkradnu nejake chalaniska, preto by som sa zameriaval skor na inu vekovu skupinu a hlavne vo vhodnej rekracnej oblasti s mnozstvom cyklotras. Seriozne horske bajky nemaju perspektivu, ak niekto planuje riadnu horsku cyklo dovolenku, tak si dovezie aj svoj bajk.
Takisto, aj keby si susedil s DH tratou, tak by som nikomu serioznu DH masinu nepozical, lebo by ju omotal o prvy strom.
Takze segment by som naozaj volil opatrne, niekde na urovni crossovych a xc bikov ohadzanych nejakym Deore.
Ale na dovolenky ano. Cestovke, ktora robi cyklozajazdy k moru alebo kadekde, by si tie bicykle prenajimal. Cestovka by ich odviezla aj s ludmi, a naspat priviezla. Takto by ale CK na seba brala zodpovednost za tie biky pocas pobytu, comu sa radsej vyhnu a donutia zakaznikov zobrat si vlastne biky, za ktore CK explicitne neberie zodpovednost. Musel by si CK presvedcit, ze pocas toho pobytu nebudu mat so ZIADNYM bikom ziadne servisne potreby.
Videl som ich na vlastne oci, a myslim, ze dobrovolne by som na ne nesadol
...kiez by sme sa niekedy dopracovali k tomu ze pozicovne bajkov budu mat kazdu sezonu v ponuke najnovsie modely Cannondale na cestu aj MTB ako napriklad na Gran Canarii
zisti si, kde sa zdrziava dostatok turistov, najlepsie zahranicnych, oslov tie penziony/hotely a ponukni im sluzbu.
Ponukni im nielen samotny prenajom, ale priprav zaujimavu trat, plnu vyhladov, nejakych 5-10 bikov a preved ich tou trasou. Ziskas poplatok za biky, poplatok za doprovod a uvidis, bude to mat uspech. Navyse pravdepodobnost, ze ti nejaki starsi Rakusaci alebo Nemci nevratia bajk = nula.
Neviem ti poradit kde zacat, mozno niekde v kupeloch, kam ti turisti chodia. Avsak take kupele, kde maju predpisane pohybove aktivity a pohodovy vyjazd na bikoch im pomoze.
V kazdom pripade drzim palce!
A ke vlastne tú požičovňu máš? Ak na Štiavnicku, tak skús nejakú reklamu na www.bajkomktajchom.sk a v štiavnických hoteloch, len jeden či dva majú vlastné bicykle a aj tie sú v žalostnom stave a pritom pokiaľ viem, občas je záujem... Ak sa dobre pamätám, tak Hotel Grand Matej dokonca plánoval robiť cyklobalíčky a zakapalo to práve na nedostatku bicyklov ...
ináč v galérii by si nemusel mať fotky z výletov ale fotky bikov
BTW nechcel by si poradiť so stránkou?