Nenazyval by som stratu skrutky nejakym dost beznym problemom... resp. nazvat to takto moze len niekto, kto o tom nema ani potuchy...
V CZ a SK rocne preda niekolko tisic bicyklov s klukami FSA (Cannondale, Mongoose, Merida, Kona, Author, DEMA atd) a rocny predaj nahradnych skrutiek je cca 40ks vsetkych typov pre obidve krajiny
Toto mnozstvo predanych nahradnych skrutiek vyjadruje samozrejme nielen nejake stratene skrutky, napr. kvoli nedodrzaniu doporuceneho utahovacieho momentu, ale aj nahrady za poskodene vdaka nekvalitnemu naradiu a sikovnosti niektorych majitelov...
ferenc: klud...
cyklista01: u mna to bolo dost specificky problem...mal som s tym "dlhodobejsie" problem...az to vyvrcholilo tu: post310049.html#p310049 post310187.html#p310187 post310279.html#p310279
...kazdopadne urcite by som to nepripisoval nejakej "systemovej" chybe FSA kluk...
Raver: tak ak aj v roku 2009 bola spotreba cca 40ks - tak ja som dal sa na tom podielal 3ks
Používam kluky FSA asi sezonu cca 4000km pár krat som mal kluky dolu,ale ešte sa mi nestalo,že by sa mi skrutka povolila. Neviem či mám nový alebo stárý typ, momenťak nepoužívam aj ked ho mám.
Mám s nimi trochu iný problém a to je špatné radenie z malej na velkú pilu.Pokial som mal prevodníky SH 52x39 tak nebol žiadny problém.Ako som prešiel na FSA compact tak to špatne radí ale iba hore. Na českých forach sa to dosť preberalo a vychádza to na to, že je to vlastnosť prevdníkov FSA. Aké s tým mate skúsenosti vy, čo jazdíte FSA?
No podla oznacenia su to prevodniky urcene na 10speed system. Kazdopadne skus este zmerat tu retazovu linku. Neskusal si to doladit pootocenim presmykaca okolo svojej osi - ramienko smerom von o cca 1-2°?
Presmyk je na navarku.Ten rám je Dema R,aked som ho kúpil tak ten držiak bol nejako zle navarený. Musel som to ohnúť aby to bežalo s prevodníkom,možno je chyba aj v tom pretože lanko na prešmyk ako vychádza so spodného plast. voditka sa mi oprie o rám. Vyriešil som to kúskom bowdenu. Teraz pred sezonou to pozriem a skúsim aj tu linku.
Takto to tam vyzerá:
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://cache1.bigcartel.com/product_images/30904791/SDC10211.JPG
sorry za OT ale nedalo mi
ale vybehol som pre nu do senice do demy, tam ju maju
V CZ a SK rocne preda niekolko tisic bicyklov s klukami FSA (Cannondale, Mongoose, Merida, Kona, Author, DEMA atd) a rocny predaj nahradnych skrutiek je cca 40ks vsetkych typov pre obidve krajiny
Toto mnozstvo predanych nahradnych skrutiek vyjadruje samozrejme nielen nejake stratene skrutky, napr. kvoli nedodrzaniu doporuceneho utahovacieho momentu, ale aj nahrady za poskodene vdaka nekvalitnemu naradiu a sikovnosti niektorych majitelov...
o strate, o skrutke, o tvojich psychickych problemoch ?
alebo o slovenskom hiphop-e ?
cyklista01: u mna to bolo dost specificky problem...mal som s tym "dlhodobejsie" problem...az to vyvrcholilo tu:
post310049.html#p310049
post310187.html#p310187
post310279.html#p310279
...kazdopadne urcite by som to nepripisoval nejakej "systemovej" chybe FSA kluk...
Raver: tak ak aj v roku 2009 bola spotreba cca 40ks - tak ja som dal sa na tom podielal 3ks
Mám s nimi trochu iný problém a to je špatné radenie z malej na velkú pilu.Pokial som mal prevodníky SH 52x39 tak nebol žiadny problém.Ako som prešiel na FSA compact tak to špatne radí ale iba hore. Na českých forach sa to dosť preberalo a vychádza to na to, že je to vlastnosť prevdníkov FSA. Aké s tým mate skúsenosti vy, čo jazdíte FSA?
Takto to tam vyzerá: