No, vsimol som si, ze nehodnotis sedlo, ale mna a moj subjektivny nazor. Vystupujes tu ako velky obhajca objektivity a pritom robis to iste co ja. Otoc si tento svoj citat na seba... "Ci vsetci sa musime riadit Tvojim hodnotenim a ak niekto nesuhlasi, tak je problem?"
Dajte sem uz pls niekto obrazok vasho cestaku, nech sa to zase vrati k teme...
ak sa mi podari cez tyzden vybehnut na bicykel a vyskusat v podstate vsetko na nom a okolo neho tak vam poviem ake to sedlo bolo....ak ma pri tej vsetkej koncentracii na pedale, tretry a tenke kolesa s obavami o pád bude to sedlo znervoznovat a boliet zadok, tak ho urcite vymenim..
Ja som už na mojom cesťáku nabehal cez 300km a stále mám zo sedla "SAN MARCO PONZA" zmiešané pocity (po pár km asi nezistíš či Ti sedlo vyhovuje alebo nie) ale ako tal pozerám na to Tvoje SELLE tak to by mi tvarovo možno sedelo na moju riť viac - nevymeníš?
tak neviem...ja mam podla frajerky malu rit, taze asi na tvoju by viac sedelo ..dam ti potom vediet, ako som sa citil na tom sedle..inac na canyon stranke pise ze to je nieco kit carbonio, ale ja tam carbon nevidim..
:y: Za obidve MERIDKY - ale hlavne tú prvú (krásne zladené - fakt)
zladena je pekne ...ale je tazka ako krava preto som sa mojej zbavil ...nech sa snaziz ako chces a davas tam dobre komponenty tak pod 8,5kg to nedostanes
zladena je pekne ...ale je tazka ako krava preto som sa mojej zbavil ...nech sa snaziz ako chces a davas tam dobre komponenty tak pod 8,5kg to nedostanes
No ja som sa dostal na 8,2 kg a to aj z košíkmi, tacháčom a pedálmi. Dalo by sa ušetriť ešte na vidlici, ktorá ma 615g takých +-200g
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dajte sem uz pls niekto obrazok vasho cestaku, nech sa to zase vrati k teme...
uz fakt koniec OT
http://www.bike-forum.cz/fotogalerie/nase-biky/detail-9954.html
Sedí sa ti na ňom pohodlne zdá sa mi trochu velký rozdiel medzi sedlom a riaditkami.
a hlavne na to moje cestovanie po svete by mi bolo luto nieco nove stale nicit
ale ano mojich 175 ...no neni vela
zladena je pekne ...ale je tazka ako krava
ako ten ram sa ti zda maly ? len sa pytam
ale podla stred -stred je to 48
a stred -vrch -50...
takze tak osobne by som prijal sloping ...ale kedze cena bola neodolatelna tak som to zobral a vyuzivam vlastnosti karbonu
No ja som sa dostal na 8,2 kg a to aj z košíkmi, tacháčom a pedálmi. Dalo by sa ušetriť ešte na vidlici, ktorá ma 615g takých +-200g
a hlavne na to moje cestovanie po svete by mi bolo luto nieco nove stale nicit
preto treba mať tých cesťákov viac, jeden doma a druhý vo svete