Ja mam straaaaaaaaaaasne staru Demu uz ani neviem aky to bol model, povodne stal 10 litrov ( ). Co-to som pomenil a zatial ide.
Ale teraz idem radsej kupit Scott Reflex 30
Toto je vecny problem ale podla hesla kazdy svojho boha chvali to tak aj funguje. Chodime jazdit na roznych znackach ale ani jeden z nas nemal ziadny vazny problem. Jazdime Kellys salamander dsc., Toxic, Scot nejaky, Merida 300
prosim ta, na Slovensku je mozne vsetko, uz mozme len cakat , ked to bude ako v Indii, kde sa na trznici predava vsecko mozne....
ale mate pravdu uz to nema uroven, co to predavaju ti "Tescaci"
sak uvdidia ked sa na tyh bikoch dakto zabije asi az ftedy to prestanu predavad .
moj prvy bike bol olpran s tesca za 2000 s pevnou vidlou.
jazidl som ho cca rok a potom sam raz isiel iba tak po ceste hore kopcom a zrazu PUK! a kukam ze mam dajak nissie pedale a pozeram spodna tyc ramu uplne prelomena .
a to si neviem predstavit keby sa my to stalo v zjazde ale co ak sa niekomu zlomy v zjazde hoci aj vidla ! tak to je uz fakt na zabitie .
toto maju osetrene tym ze tieto "bicykle" su urcene na rekreacne ucely a bla bla bla.
inak povedane v pripade pruseru ti oznamia ze ten bicykel nebol pouzivany na to na co je urceny takze za pruser mozes sam (ked uz nicim inym tak tym ze si si ten bike kupil )
ale tak si zoberte, ked rodicia niekomu kupia taky bike iba na povedzme rekreacne ucely- ziadne extremi
ine je to potom, ked uz dotycny zisti, ze ho to bavi- vtedy je dobre kupit kvalitnejsi bike z normalneho bike shopu a nech stoji aj 10k vzdy lepsie ako tesco "full bike s kotucovkami za 3 k"
proste bike do 4k kupuju obycajny ludia, ktory nemaju k bikovaniu az taky vztah a z toho tazia hlavne obchodnici( vzdy sa im skor preda 10 za 4k ako jeden za 40 000)
ja som mal tiez olpran, mal taku zvlastnu kostru ako celoodpruzeny (ako tie tescacke) ale nebol odpruzeny. a uz po mesiaci sa zacala kazit zadna kazeta, proste sa netocila a bol son to opravit, potom o tyzden to zacalo zase, a proste uplna hanba bike, vsetko sa kazilo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja mam straaaaaaaaaaasne staru Demu uz ani neviem aky to bol model, povodne stal 10 litrov (
Ale teraz idem radsej kupit Scott Reflex 30
no neviem ci by som ich zaradil medzi biky, mozno k nejakym napodobeninam bikov
ale mate pravdu uz to nema uroven, co to predavaju ti "Tescaci"
moj prvy bike bol olpran s tesca za 2000 s pevnou vidlou.
jazidl som ho cca rok a potom sam raz isiel iba tak po ceste hore kopcom a zrazu PUK! a kukam ze mam dajak nissie pedale a pozeram spodna tyc ramu uplne prelomena
a to si neviem predstavit keby sa my to stalo v zjazde ale co ak sa niekomu zlomy v zjazde hoci aj vidla !
inak povedane v pripade pruseru ti oznamia ze ten bicykel nebol pouzivany na to na co je urceny takze za pruser mozes sam (ked uz nicim inym tak tym ze si si ten bike kupil
ine je to potom, ked uz dotycny zisti, ze ho to bavi- vtedy je dobre kupit kvalitnejsi bike z normalneho bike shopu a nech stoji aj 10k vzdy lepsie ako tesco "full bike s kotucovkami za 3 k"
proste bike do 4k kupuju obycajny ludia, ktory nemaju k bikovaniu az taky vztah a z toho tazia hlavne obchodnici( vzdy sa im skor preda 10 za 4k ako jeden za 40 000)