nechcem vám (palo a peťo) kaziť to nadšenie, ale ako nad tým tak uvažujem, tak tým zdvih (travel) bez výmeny pružiny za dlhšiu nezvýšiš... síce budeš mať vnútorné nohy vysunuté o 1cm viac, ale doraz bude o 1cm nižšie pod korunkou... takže celá táto úprava je vhodná len na zmenu hlavového uhla...
Nekazíš. Obrázok som ukradol z manuálu RockShox.
Valček sa vloží na koniec osky pružiny, ktorá má vnútorný závit a šrób zo spodnej nohy je zašrobovaný do nej. Keďže druhý koniec pružiny je upevnený na vnútorných nohách tj inej časti, táto sa posunie smerom hore. Pružina vytlačí korunku hore. A to vzdiali aj spodok vnútorných nôh od spodku vonkajších nôh, v ktorých je "bumper" (sorry, neviem to po slovensky). Takže aby si dal vidlicu nadoraz tj až na ten bumper, vnútorné nohy musia ísť dovnútra o 10mm viac.
Pružina musí mať väčší zdvih ako je zdvih vidlice, inak by sa pružina stláčala nadoraz (coil bind) a tak by sa mechanicky poškodzovala. Lyrik 160mm má zdvih zrejme až na 170mm. Na 180mm už asi treba pružinu pre 170mm Lyrik, alebo jednoducho pružinu z Domainu.
Ani mne to najprv nešlo do hlavy. Ale keď si uvedomíš, že Lyrik, Domain a Boxxer majú snáď 100% vnútorností identických, tak mi to išlo ľahšie do hlavy.
no palo, ja si myslím, že tvoja teória s bumperom na spodku monobloku je nesprávna. napríklad uturn vidlica, ktorá má menší zdvih (recon, pike), nikdy nedosiahne na spodok monobloku. doraz je skrátka úplné stlačenie pružiny a to, že ho nedosiahneš, je umožnené práve vhodnou tvrdosťou.
Áno, nohy zvyknú ísť pri doraze až na dno vonkajších nôh. Napr aj u Foxu sú na ich dne gumené dorazy. Pri každom zvyšovaní však treba v prvom rade dvať pozor pokiaľ pustí tlmenie.
Nie s olejom by problém nemal byť. Ten môže nastať, ak by si moc zdvihol vidlicu a labyrint by už nepustil piestny prút von, potom by bolo potrebné takéto podloženie riešiť aj na strane patróny, čo by už nebolo také jednoduché. Tam by však bolo nutné overiť, či pri doraze nenarazí labyrint na kompresný tlmič. Takže sú predsalen určité konštrukčné rozdiely v črevách jednotlivých vidlíc. Teda medzi Lyrikom a Boxxerom určite.
Úpravy majú teda svoje rozmedzie. Píšem to len aby nejaký "tuneri" nešli so zdvihom do neba.
miro, ja si stále myslím, že s tým narážaním klzákov na dno monobloku je to nezmysel... napr si zober, že lyrik a boxxer majú viac menej rovnaký monoblok a boxxer o 4cm viac zdvihu... ako potom môže lyrik narážať na dno? pri foxe je to trochu inak, predsa len pri 180mm verzii je monoblok dolu predĺžený, ale tiež si myslím, že to pri doraze nebude chodiť na dno... ten gumový valček ja vnímam skôr ako tesnenie , v ktorom držia tiahla piestov, inak by mal mazací olej ľahkú cestu von...
Zahada vyriešená. Boxxer ani Domain DC nemajú rovnako dlhý monoblok ako Lyrik. Ľahko to vidno na týchto dvoch fotkách: Lyrik, Boxxer.
Relatívna výška oblúka medzi spodnými nohami je u Booxxera mešia ako u Lyrika, pretože Boxxer má dlhšie vonkajšie nohy, končia vyššie a tak aj oblúk začína vyššie a preto je menší. Howgh!
Ja si myslím, že to tak bude. Keby si dal doraz a pružina by bola vlastne stlačená na svoje maximum, nebol by ten doraz ani kúsok tupý gumový ale ostrý kovový. Sú to síce len dohady a definitívne by to potvrdilo nejaké meranie.
K tým spodným dorazom u Fox, sú to len dorazy nič viac. Viď príloha.
Tesní to odpsodu jeden O krúžok ktorý si môžeš vimnúť na spodu patróny/prípadne prútu ktorý stláča pružinu/komoru, no a ešte k tomu to plastové prstencové tesnenie pod maticou sťahujúcou vnútornosti s monoblokom.
martin, pruzina ti nikdy nemoze dat vo vidlici doraz! resp. nesmie, ani na tlmici. to by bola pre vidlicu riadna rana. Si predstav ake sily by posobili na zavity horneho viecka a piest ktory je pod pruzinou, ved by ich mohlo aj vyrazit. Doraz vidlice je skutocne len doraz vnutornych noh o vonkajsie na spodku. ked stlacis vidlicu bez pruziny tak dosiahnes presne taky bod dorazu ako za jazdy.
Nie nadarmo dava aj Manitou dorazove elastomery na piestnice (vidno aj na pruzinovych tlmicoch) a ako pise Miro Fox tiez.
No neviem, ten Talas je s Open Bath a klasickými nohami, na túto verziu sa mi tá cena až tak super nezdá. Ťažko povedať ako na tom bude tento Talas s citlivosťou ale mohlo by to byť lepšie.
Ešte je tu možnosť dať dokopy 2 step air.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Valček sa vloží na koniec osky pružiny, ktorá má vnútorný závit a šrób zo spodnej nohy je zašrobovaný do nej. Keďže druhý koniec pružiny je upevnený na vnútorných nohách tj inej časti, táto sa posunie smerom hore. Pružina vytlačí korunku hore. A to vzdiali aj spodok vnútorných nôh od spodku vonkajších nôh, v ktorých je "bumper" (sorry, neviem to po slovensky). Takže aby si dal vidlicu nadoraz tj až na ten bumper, vnútorné nohy musia ísť dovnútra o 10mm viac.
Pružina musí mať väčší zdvih ako je zdvih vidlice, inak by sa pružina stláčala nadoraz (coil bind) a tak by sa mechanicky poškodzovala. Lyrik 160mm má zdvih zrejme až na 170mm. Na 180mm už asi treba pružinu pre 170mm Lyrik, alebo jednoducho pružinu z Domainu.
large: jaj tak...
Úpravy majú teda svoje rozmedzie. Píšem to len aby nejaký "tuneri" nešli so zdvihom do neba.
uz mam predbezne kupne pravo na bielu najmaksiu pruzinu pre musiu vahu
Relatívna výška oblúka medzi spodnými nohami je u Booxxera mešia ako u Lyrika, pretože Boxxer má dlhšie vonkajšie nohy, končia vyššie a tak aj oblúk začína vyššie a preto je menší. Howgh!
K tým spodným dorazom u Fox, sú to len dorazy nič viac. Viď príloha.
Tesní to odpsodu jeden O krúžok ktorý si môžeš vimnúť na spodu patróny/prípadne prútu ktorý stláča pružinu/komoru, no a ešte k tomu to plastové prstencové tesnenie pod maticou sťahujúcou vnútornosti s monoblokom.
Nie nadarmo dava aj Manitou dorazove elastomery na piestnice (vidno aj na pruzinovych tlmicoch) a ako pise Miro Fox tiez.
Oplatilo by sa to kupit a vymenit za Lyrik s nefunkcnym 2 step ?
http://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-vidlice/133809/fox-36-talas-160-r-forks-2011.html
Ešte je tu možnosť dať dokopy 2 step air.