Zatial som si vyhrabal, ze tato vidlica ma dobru povest - cena/vykon, aj odozvy na Slovensku i v Cesku. Nenachadzam rozdiel v RLD, LOD a LOC. To je prva otazka, druha otazka je na tuning - co dobreho prida, robi to niekto v Kosiciach?
PS Potrebujem to uz len na dojazd , viem ze su urcite aj lepsie, ale viac investovat nechcem.
sak hej ...len vies ja teraz nemam peniaze az na jar budem mat a otazne je ci by ho mali este potom a maju velkost od 18 a nwm ci mi bude dobry lebo mam iba 165cm
Pridruzim sa do temy , co hovorite na SR duro fr20 100mm ? maju ju teraz v akcii za 170 eur (alebo z bazaru za 100)... alebo este som si vsimol toto http://www.sportservis.sk/product/vidlica-sr-suntour-duro-100mm-lo-disc-is-cierna-27379/ a teda za tu cenu "no nekup to" nevyhoda je ze u tej fr20 by som musel kupit aj novy naboj , tak sa chcem opytat ze ci sa ta duro za 40 eur da nejako pouzit alebo ci mam radsej kupit tu fr20 aj s novym nabojom ...
este sa chcem opytat ze 160mm fr20 duro je na GT chucker-a 2.0 asi vela ze ?
Zdar,mal by som jednu otázku a nechcem zakladať novú tému.Pri rozoberaní tuneného axonu mi vytieklo trochu oleja,a potrebujem vedieť či je potrebné ho doplniť,bolo to cca 10 ml ,prípadne aký olej doplniť do tlmenia,pretože som vidlicu ovzdušnoval a pri locknutí chodí už cca 1,5 cm dole.Za rady predom dakujem.
Olej vytiekol z vonkajších a vnútorných nôch.Tlmenie som ovzdušnoval a preto z tade vytiekol nejaký olej,tam mám dať redrum a do vidlice (nôh)stačí syntetický alebo bude treba vidlicoví?
Mám upravený E*****n 2009. Idem to vyčistiť a naliať nový olej.
A potom by sa malo dávať do vnútra 20ml motorového oleja do každej nohy. Kde konkrétne by som mal doliať ten olej? Do spodných nôh, zo spodu? Alebo?
Praktickejsie je asi najskor vypustit spodom, ale potom dolievat zhora (treba 27 kluc).
Milan pise 20ml ale ja som daval do oboch noh viac oleja cca. 40ml.
Takže, olej som vymenil. vytieklo odtial podozrivo menej oleja Teda určite nie tých 20ml.
Tak som dal po 20ml do každej nohy a s menšími tažkosťami znova nasadil, skrutky dotiahol.
Neviem čo som spravil zle, či je to množstvom oleja, alebo niečim iným.
Ale naskytol sa taký menší problém. Lock out nedrží a vidla pomaly zíde dole.
Nevie niekto čo s tým?
otvaral si aj tlmic resp. menil olej aj v tlmiecej patrone?
nemal si nahodou tu vidlu hore nohami? ak ano tak nehaj vidlu v normalnej polohe nejaku hodinku aby olej stiekol tam kde ma a malo by byt po probleme
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jediny odrb tam je to noname hlavove, inak su vsetky komponenty celkom bezne, kvalitne a pouzitelne
este sa chcem opytat
do tlmiacej patrony ide tusim 10-15ml oleja, pouzi napr. redrum 10wt
A potom by sa malo dávať do vnútra 20ml motorového oleja do každej nohy. Kde konkrétne by som mal doliať ten olej? Do spodných nôh, zo spodu? Alebo?
2, zo spodu do vonkajsich noh
Ešte som písal mail či je to ok. A podľa všetkého áno.
Praktickejsie je asi najskor vypustit spodom, ale potom dolievat zhora (treba 27 kluc).
Milan pise 20ml ale ja som daval do oboch noh viac oleja cca. 40ml.
Tak som dal po 20ml do každej nohy a s menšími tažkosťami znova nasadil, skrutky dotiahol.
Neviem čo som spravil zle, či je to množstvom oleja, alebo niečim iným.
Ale naskytol sa taký menší problém. Lock out nedrží a vidla pomaly zíde dole.
Nevie niekto čo s tým?
nemal si nahodou tu vidlu hore nohami? ak ano tak nehaj vidlu v normalnej polohe nejaku hodinku aby olej stiekol tam kde ma a malo by byt po probleme