Dano5 Je pekné vidieť, že so synátorom nechodím len ja sám
Dnes sme to trošku prehnali lebo na mladom posledných 10kilákov bolo vidieť, že má vetra viac ako plné zuby
Attachment:
01.jpg
Attachment:
02.jpg
Pokorili sme Vrchhoru a potom sme to "strúhli" po asfalte smer Veľké uherce t.j. 35% les a 65%asfalt
DST: 43,04km * TIME: 2:27:57 * AVG SPEED: 17,45km/h * MAX SPEED: 47,14km/h * 3-6°C ale druhú časť túry nenormálny vietor
A ešte neskorší žiletkový poobedný V.Uherce - Skýcov - K.N.V v plnšom ako plnom nasadení
Attachment:
1b.jpg
Attachment:
2b.jpg
SAMOSPÚŠŤ a prvý výjazdík len v krátkych gatiach tento rok
Attachment:
3b.jpg
Attachment:
4b.jpg
DST: 48,26km * TIME: 1:42:21 * AVG SPEED: 28,29km/h * MAX SPEED: 82,00km/h * 16°C
zvlášť na tú priemerku som sám na seba pyšný lebo v tom vetre to bolo o hubu aj keď druhú polovicu trasy mi to dosť uľahčoval
Rača-B.Kríž-Medené Hámre-ponad kameňolom Staré Hájne-Pod Kamenným vŕškom-Červený domček-Pri Suchom potoku-po asfaltke na Košiarisko-B.Kríž,ešte trocha motkania popri Vydrici a domov ...
Mojich včerajších 54 km , Počasie fajn, ale keď sa do mňa pri posledných 8 km občas oprel protivietor a na tachometri naskočila slimáčia rýchlosť 12 km/hod, tak som zanadával....a keď som už bol unavený a nechcelo sa mi ani hubu otvárať, tak som si tie nadávky aspoň predstavoval .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes sme to trošku prehnali lebo na mladom posledných 10kilákov bolo vidieť, že má vetra viac ako plné zuby
Pokorili sme Vrchhoru a potom sme to "strúhli" po asfalte smer Veľké uherce t.j. 35% les a 65%asfalt
DST: 43,04km * TIME: 2:27:57 * AVG SPEED: 17,45km/h * MAX SPEED: 47,14km/h *
dodo
Dnesny vyjazd len chvilocku ale unaveny som ako hrom.
ps: fotky idu od spodu.
dodo
DST: 29,95km * TIME: 0:56:26 * AVG SPEED: 31,86km/h * MAX SPEED: 48,42km/h * 14,6°C
A potom ešte taký menší výklus so synátorom po okolí 65% asfalt * 15% les * 20% poľné cesty
Fotku z mostom som zabudol
DST: 19,59km * TIME: 1:09:44 * AVG SPEED: 16,86km/h * MAX SPEED: 39,36km/h * 10,°C
Doobedný výjazd s juniorom po okolí aj keď viac asfaltu, valov a poľných ciest ako lesa ale dalo sa.
+ nejaké číselká:
DST: 32,01km * TIME: 1:28:18 * AVG SPEED: 21,75km/h * MAX SPEED: 42,28km/h *
A ešte neskorší žiletkový poobedný V.Uherce - Skýcov - K.N.V
DST: 48,26km * TIME: 1:42:21 * AVG SPEED: 28,29km/h * MAX SPEED: 82,00km/h *
zvlášť na tú priemerku som sám na seba pyšný lebo v tom vetre to bolo o hubu aj keď druhú polovicu trasy mi to dosť uľahčoval
Rača-B.Kríž-Medené Hámre-ponad kameňolom Staré Hájne-Pod Kamenným vŕškom-Červený domček-Pri Suchom potoku-po asfaltke na Košiarisko-B.Kríž,ešte trocha motkania popri Vydrici a domov ...
Nie - to je kaštieľ v Brodzanoch pri Partizánskom
Keby si tam náhodou chcel ísť
Vďaka, ísť sa tam nechystám, ale bol som zvedavý, čo je to zač. Mohol by si dávať miestopis k fotkám.
Mojich včerajších 54 km , Počasie fajn, ale keď sa do mňa pri posledných 8 km občas oprel protivietor a na tachometri naskočila slimáčia rýchlosť 12 km/hod, tak som zanadával....a keď som už bol unavený a nechcelo sa mi ani hubu otvárať, tak som si tie nadávky aspoň predstavoval