Tiež som mal na novom kole ***** mierne dohora, ale vôbec sa mi to nezdalo... Po cca mesiaci jazdenia som začal cítiť, že ma občas, nie pri jazde, pobolieva ľavé vajce. Po pár dňoch sa pobolievanie presunulo do ľavej coxy (bedrový kĺb). A potom na pravú stranu, do oblasti slepého čreva. Keď si tá bolesť urobila prvé kolečko, celkom som sa potešil, že to nie je rakovina semenníkov, ani coxartróza, len slepák... Lenže potom sa opäť presunula do vajca. A tak dokola - pár dní na jednom mieste, potoch pár dní nič, potom na ďalšom mieste... Akurát, keď som sedel na kole, tak nič. Už som chcel ísť k doktorovi, keď sa mi kamarát pozrel na kolo a opýtal sa ma, či nemám náhodou vysoko ***** a či z toho nemám problémy... Okamžite išla ***** o 1 cm nižšie a bolo po problémoch.
..a samozrejme si musím umyť omotávku...lebo to JOKO neprežije...
Rátam cez víkend prvý výjazd..tohto roku... až po 12 hod...bude ..ak bude, teplejšie ...
Malý AUT okruh....
Typ : aeróbny
...á kúrňa... vidím aj...nestíham...ale JOLI si konečne náš...tak rátam že ťa otestujeme...pár minút na hrane nezaškodí......len ak bude na 15 st !
No už som myslel, že si nevšimneš.
Ten výjazd by mohol byť. Ja plánujem niečo v sobotu a nedeľa je mi voľná, čokoľvek aj to AUT. Bližšie v vo vlákne cestné výjazdy.
Dnes veľmi krutý tréning + test Schwalbákov. Po skúsenostiach z horáku a cesty už inú značku nechcem, od radosti som výnimočne urobil fotku na konci tréningu 600m od domu
Kamienky tam nie sú preto, lebo táto cesta sa v zime asi ani neposýpala...
Bike je samozrejme opretý o kľuku, nie o rám, môj zámer ho oprieť len o pedál mi nevyšiel keďže ho sfúkaval vietor Mám dva karbónové rámy už cca 2 rok, takže sa o ne aj viem adekvátne postarať.
Váha bajku je na juniorské pomery slušná, na normálne už nie 2Kg kolesá a stará 105 to hrozne zhadzujú, takže výsledok je s košíkom a s computerom 8,4kg.
Nikdy som upgrade na biku nepocítil viac ako keď som vymenil lowednové plášte za Ultremá.Rýchle, super držia, málo vážia... A pri mojej váhe to ani s defektami dúfam nebude nič hrozného. Výdržou to nebude nič moc, ale holt to sú závodné plášte A prehlasujem že na kľuke nie je ani škrabanec, keď som si ho dovolil tak neľudsky oprieť, dávam si facku, odteraz ho budem už len ukladať do postele. Canyon opretý o drevo je tiež dobré svinstvo Vindo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rátam cez víkend prvý výjazd..tohto roku... až po 12 hod...bude ..ak bude, teplejšie ...
Malý AUT okruh....
Typ : aeróbny
No už som myslel, že si nevšimneš.
Ten výjazd by mohol byť. Ja plánujem niečo v sobotu a nedeľa je mi voľná, čokoľvek aj to AUT. Bližšie v vo vlákne cestné výjazdy.
Dufam, ze si ho barbarsky neoprel hornou ramovou trubkou o ten kandelaber
Vyzera to tak.
Inak bike
Bike je samozrejme opretý o kľuku, nie o rám, môj zámer ho oprieť len o pedál mi nevyšiel keďže ho sfúkaval vietor
Váha bajku je na juniorské pomery slušná, na normálne už nie
tiez ma doma cakaju, uz len ich nahodit