po dlhom case sa na vas obraciam s prosbou o pomoc. Tentokrat hlada bike moja kamaratka-kolegyna. Bike ma byt MTB, je jedno ci zensky alebo muzsky ram. Vyska 177. Urceny viacmenej na prilezitostne bikovanie, ale zatial s odhodlanim bikovat coraz viac a v coraz "horsom" terene (tym sa mysli, ze by chcela chodit kazdy vikend a postupne zvysovat narocnost ...a ist konecne aj do lesa
cena tak ako je v nadpise do 300 ale to je uplne maximum (radsej by bola do 250). A nechce velmi cakat na vypredaje.
zatial pozerala len meridu, tohtorocne modely su drahe, z minulorocnych a starsich uz su v tejto cenovej akurat velmi velke (od 20) alebo velmi male(do 16). rovnako je to na spaiz.sk. Rovnako sme pozerali aj nejake kosicke obchody ale nic v takej cene sme nenasli.
Viete niekto poradit co sa v tejto cenovej kategorii da vymysliet aby to nebol tesco bicykel a daco aj vydrzal? Vdaka
Nieco take ?
A zas si nemyslim ze az tak prudko bude bikovat, ze by mala po roku menit komponenty... takze, take it easy. Ja viem ze bikerom, co maju poriadne bike to znie smiesne, ale tak to proste je
casom vymenit vidlu a za tie peniaze slusny bike
zihadlo 5: no ja mam toto http://www.merida.sk/prodej/matts-tfs-xc-100-v-09, tiez to nebude nejaky bike na maratony a holka ma lepsiu kondicku ako ja...mozno sa to vyrovna
na jej výšku skôr toto vo velkosti 18" - aj cenový limit natesno...
http://velosprint.sk/shop/c.224_560/ctm-quadra-1-0-cervena-11.p.23149
ak sa da kamoske, tak nech si skusi sadnut tuto Quadru na 17tku a aj na 19tku, mozno bude 17tka aj mala..
A zas si nemyslim ze az tak prudko bude bikovat, ze by mala po roku menit komponenty... takze, take it easy. Ja viem ze bikerom, co maju poriadne bike to znie smiesne, ale tak to proste je
Tomuto rozumiem - tiež som tak začínala. Tiež mi bolo všetko príliš drahé a príliš zbytočné (funkčné oblečenie napríklad).
tak toto sa jej pozdava aj cenovo, aj vyzorovo. Tak neviem, snad uz len najst obchod kde maju tie CTMka v kosiciach, ist vyskusat ci sa jej na tom dobre bude sediet a objednat...