Odkedy som sa vyválal na bajku aj s mojou N 95kou tak ten zvuk až taký kvalitný nieje - asi sa mi odlepili repro a to ešte nehovorím o tom, že vyzerá ako po menšej vojne (ale funguje stále)
Ja neviem, ale ked som bol este mladsi a hlupejsi, tak som velmi chcel N95ku, ale teraz mi ten telefon doslova pride ako tehla...nehovorim, ze je zla, mal som aj Nokiu s S60 v3, ale nie takych, podla mna, bludnych rozmerov ako N95.
BTW neviem ako 95ka, ale moja 5800ka ma stereo reproduktory (vraj) a hraju celkom slusne (rozumej hlasno, kvalitou je to taka normalka na mobil).
V dobe keď som si ho "pořídil" nebolo asi nič lepšie (navigácia, slušný foťák a v neposlednej rade aj na tú dobu originálny mechanizmus otvárania a design) lenže to už je tak asi 4 roky myslím
Stále v ňom mám pôvodnú batériu a ešte mi vydrží tak 2-3 dni používania
Ja som mal 5800 a bol som velmi spokojný ani som nechcel novy len po väčšom páde nejak neprežil teraz mam x3 nič moc ale uvidíme aká bude n8 dúfam že nebudem sklamaný
islo o fon s 12mpix cipom, video hd, tusim 3m vodotesny, gps samozrejmost ...
kurna fakt som ho kukal v nejakom casaku a casak nemozem najst
ba ani ten mob stale len omacky od nokie so super ukazovatkom atd ..
a len tak zatial mam tusim 3. alebo 4. N6220c myslim ze keby ten mob nebol vyrobeny v madarsku tak by bol velmo dobrucky inak je to v podstate podla FW n95 bez wifi +xenon blesk
preto aj davam poslednemu kusku co sa mi dostal pod ruku sancu inak ak by niekto potreboval mam doma hafo veci nan
Ten odolný smartfón bude asi Toshiba Regza T-01 C Bohužiaľ o dovoze do európy sa neuvažuje.Momentálne asi budú problémy s distribúciou aj v Japonsku.Takže zase môj iphone4 do igelitu a šup do dresu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
BTW neviem ako 95ka, ale moja 5800ka ma stereo reproduktory (vraj) a hraju celkom slusne (rozumej hlasno, kvalitou je to taka normalka na mobil).
Stále v ňom mám pôvodnú batériu a ešte mi vydrží tak 2-3 dni používania
neviete nahodou urcit fon podla reklamy?
islo o fon s 12mpix cipom, video hd, tusim 3m vodotesny, gps samozrejmost ...
kurna fakt som ho kukal v nejakom casaku a casak nemozem najst
ba ani ten mob stale len omacky od nokie so super ukazovatkom atd ..
a len tak zatial mam tusim 3. alebo 4. N6220c myslim ze keby ten mob nebol vyrobeny v madarsku tak by bol velmo dobrucky
preto aj davam poslednemu kusku co sa mi dostal pod ruku sancu