jfab...ak by si zlakal este niekoho tak sa oplati priamo z www.gopro.com akurat postovne je dost drahe, ale stale to vychadza lacnejsie nez u nas pripadne presnor ebay
Vdaka. Viem este o jednom cloveku z okolia PO, co je od jej kupy tak 10 cm (podla jeho slov). Ja som jazykovo neschopny, takze u mna zostava iba sa na niekoho zavesit.
Jfab ( aj ostatni ) kedze som mal moznos pouzivat obe kamery tz. GoPro HD Hero aj Drift HD 170 Stealh snad vam moje postrehy pomozu pri rozhodovani. Zakladom pre rozhodovanie je sposob akym a na co chcete kameru pouzit pretoze medzi nimi je v tomto priepastny rozdiel. Zacnem spolocnymi vlastnostami. Spracovanie a zaznam obrazu maju identicky tam som nejaky problem nepostrehol. Hlavna prednost oboch je vyborne spracovanie prechodov tien svetlo. O tom sa ale docitate na vsetkych strankach predajcov. Prvu som testoval GoPro. Prvy problem na ktory som narazil bola montaz na prilbu. Najst spravny uhol bez trpezliveho pocnika je takmer nemozny. Kedze kamera je umiestnena v ochrannom obale a preto jej spustanie a zastavovanie za jazdy je takmer nemozne, alebo minimalne nebezpecne. Kedze kamera je konstrukcne postavena na stojato jej vaha sa vyrazne prejavuje na pohybe prilby. Ani dotiahnutie popruhu na brade to nezlepsilo pretoze s takto utiahnutym popruhom sa nedalo vobec zit. Kedze je hodne postavena v zjazdoch som s nou par kart zachytil o vycnievajuce konare co v rychlosti cca 30 Km/h vam prilbu posunie az na zatylok. Jedine rozumne umiestnenie je na hrudi ale tam si podskakuje. Umiestneie na riadikach je dalsia volba ale v zjazde je obraz roztraseny a viac menej nepouzitelny. Drift Hd je konstrukcne ulozeny na plocho ale jeho najvecsou vyhodou je moznost otacania objektivu tak aby obraz bol v horizonte. Velmi sikovne je vymyslene upevnenie kamery na prilbu kde jednoduchym sposobom sa da prilba na drziaku otacat na ktorukolvek stranu a dat z prilby dole alebo nasadit spet aj pocas jazdy. Dialkove ovladanie zapinanie kamery je tak isto na nezaplatenei. Funguje spolahlivo ci uz na ruke alebo aj pri umiestneni na riaditkach. Takze po tychto skusenostiach sme si zakupili Drift HD 170. Pre potreby cyklistov je to urcite lepsia volba ako GoPro. Este na zaver odporucam dokupit nahraddnu baterku s vacsou kapacitou 1700 mAh pretoze ta co sa standartne dodava 1110 mAh vydrzi malo. 8 Gb karta v pohode vystaci na celodenny vyjazd.
Vdaka za postrehy, ale ja uz rozhodnuty som. Videl som v jednom videu sucasne zabery z oboch na tej istej trase a niet o com. Nasiel som aj porovnavaciu recenziu oboch. Vodotesnost a milion moznosti uchytenia na cokolvek ma tiez navrch. A ako som videl video z cyklocampu, tak 170-tku urcite nechcem.
Pasta kupil hero 2 z tejto stranky - je aj so slovenskym navodom: http://xtreme.sk/GoPro_HD_HERO2_Outdoor . Posta bola myslim v cene + karta 32gb tiez v poriadnej zlave...
A ako som videl video z cyklocampu, tak 170-tku urcite nechcem.
Ja som este nevidel, ale ako som pisal v zazname som rozdiel nenasiel. GoPro by som ale urcite nebral kvoli vyoseniu kazdeho zaberu. Je to skratka naprd ak polovicu zaznamu nepouzijes kvoli nevyrovnanemu horizontu. Samozrejme v softe sa to da vyrovnat ale je to otravne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zabudovane GoPro clippy na Kali Amara prilbe...
Aj my by sme chceli vidieť ... tak niečo zaves aj sem
Si si isty, ze pises o GoPro Hero 2 HD?