ja s assouvim sme boli pozriet na vreteni. je tam dost blata a este aj kde-tu sneh. teda od "za dielcom" po singel. samotny singlik suprovy, aspon prva polka...
cesta naspät zo Sneznice do Zastrania katastrofen...cca 200 m skoro neprejazdne. rozjazdene lepive blato!
dnes v trojici kajco, Imro a ja cez Lesopark, Turie, Kunerad, Ďurčinú, Rajeckú Lesnú, horáreň Rybná, Suchá dolina, Čierňanský rybník, Rajec, ZA...všade krásne suchúčko, slniečko, protivietor nás smerom tam v lese netrápil, naspäť sme ani nemuseli točiť pedálmi
inak s úsmevom na tvári sledujem ako všetci "trénujú" na ceste a plačú, že fúka protivietor...
Berco, ja som išiel včera po vaších stopách, ale cez VDŽ - Nededza - Kotr.Lúčka - kríž - H.Vadičov - Radoľa - lúky na sedlo nad Snežnicou - singel Vreteň - salaš - Martinkova lúka - Za dielcom - Zástranie - Teplička - ZA. A veru blata bolo požehnane, občas i sneh..najhoršie to bolo pod Klinom smerom na sedlo Za dielcom. Singel suchučký.
:-) nie...jedine že by si si to naklikal podľa tej mapky čo som sem dal a vyexportoval...
podla tej mapky sa to celkom da pochopit, obavam sa ale, ze z Trstenej na Domanizu to niekde prestrelim.
Ale zo Ziliny to bude urcite na cely den. Musi sa trochu oteplit.
ono v podstate nemáš kde...v Trstenej pôjdeš hneď za prvými domami prudko doľava a potom už tá dolina nemá žiadne odbočky, kde by si mohol stratiť smer...a za tou chatkou je prudko doprava ten lesný chodníček (je to tam aj oplotené, čiže keby si došiel až k plotu, čo je cca 50 metrov od tej chatky, tak sa stočíš doprava a popri ňom sa na tú cestu napojíš), na vrchole stúpania sa trošku rozvetvuje ale stále pôjdeš viac-menej doprava...
ja som sa dnes rozhodol, že preskúmam chodníček medzi sedlom pod Hoblíkom a cestou na Polom, trošku divočina, ale chodník upravený, v okolí sa ťaží a všetko sa dá pekne prejsť až na 2-3 úseky cez potôčiky na Polom sa mi už ísť nechcelo, tak som zbehol popod Hoblík a ďalej po zelenej do Trnového (kopec tŕňov, aj som chytil defekt, ale na 2-3 dofúknutia som to dotiahol až domov )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
edit //aha, potom je všetko ok
Sorrac za zverejnovanie nekvalitnych obrazkov, ale na vylety po blizkom okoli sa mi nechce vlacit velky fotak. Toto su len take dokumentacne cvaky...
cesta naspät zo Sneznice do Zastrania katastrofen...cca 200 m skoro neprejazdne. rozjazdene lepive blato!
inak s úsmevom na tvári sledujem ako všetci "trénujú" na ceste a plačú, že fúka protivietor...
Perfektny teren.
Nemas nahodou tracklog gpx?
podla tej mapky sa to celkom da pochopit, obavam sa ale, ze z Trstenej na Domanizu to niekde prestrelim.
Ale zo Ziliny to bude urcite na cely den. Musi sa trochu oteplit.
Dik.
Dik.
Pekne, musím to pozrieť aj ja. Spojíme to s Anakondou a bude to pecka pojazdenie v tom okolí
pred tyzdnom tam boli este zvysky snehu a ladu a cesta do strecna cisty lad