Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo

Dijck: Je to ista miestna specialita. Ten chodnik naozaj odjakziva sluzil na rodinne prechadzky. Potom sa objavili biky a obcasne konflikty, pretoze nie kazdy biker si uvedomi, ze za zatackou moze byt napr. dieta alebo menej mobilna babka.
PS: Dijck, nebudeš tomu veriť, ale už si po ňom išiel
(
nahradia asi len tie 2 drevene mostiky, ale pochybujem, ze nove budu tiez drevene.. dokoncit to maju 31.3.
Modrá je len krátka spojnica čermeľ - Alpinka, ktorú veľakrát prebehnem dolu po asfalte, kvôli času, aby som sa dostal ďalej.
Chodcom ju doprajem, na tých úzkych úsekoch fakt mali na mále.
skoro zrána, teda pre teba, cca 10:00, len podľa predbežných predpovedí vyzero počasie trocha vlhko - uvidíme
doteraz to bolo tak, že kto prekonal tento úsek, zvyšok chodníka už s prstom v nose,
takže bez úpravy začiatku nevidím dôvod upravovať zvyšok
podľa mňa rozumným kompromisom by bolo vyznačiť jednosmernú prevádzku pre biky len smerom hore, ale v tom sme nenašli pochopenie
doteraz to bolo tak, že kto prekonal tento úsek, zvyšok chodníka už s prstom v nose,
v tom uzkom useku na zaciatku som obchadzal 3 robotnikov, mali tam nachystanu kopu dosiek, ale zatial nemali nic spravene
Vyzera, ze to tam zije ale prisiel som v zly cas. Stoly stolicky vonku ale inak ani zivej duse.
Prechod na Pusztafalu je fajn ale na madarskej stranezhruba prve dve tretiny trasy od hranice po zjazd do dediny su bahennym kupelom. Daco sa da ist daco treba potlacit.
https://*****saweb.google.com/pista41/110323Izra?authkey=Gv1sRgCIqdicXIxYjMmwE#
ale! už ma pomaly prestáva baviť jazdiť všade sám tak ak by sa niekto chcel pridať na nejaké slanské výjazdy rád privítam spoločnosť, čo sa týka počtu km a povrchov som otvorený všetkému, žiadne naháňanie sa ale ani tlačenie na babkovských prevodoch
I ked dedkovske a nie babske prevody.
pista : johny_zavislak vás stále vychvaľuje a mne nevadí ani trochu pomalšie tempo (ved 15 je v pohode
posledna sa mi tiez pozdava:] vidiet v tomto rozliseni, ze je to traktor?:)